![]() |
[PS3] 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) (/showthread.php?tid=7398) |
'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Link - 22-04-2014 ![]() Witajcie compadres ![]() Moja licznie powiększająca się grupo, już w piątek 25.04 o godz. 21.00 znowu oficjalnie gramy w GTA Online - nie może być ![]() ![]() Attenzione! Pamiętajcie, że oficjalne gruniopiątki z GTA Online będą odbywać się raz w miesiącu lub więcej i zawsze są ogłaszane odpowiednim tematem (nieoficjalnie, bez pisania tematu, gramy co tydzień - w każdy piątek wieczorem ![]() Jeszcze tylko pozwolę sobie przekopiować ważne fakty z poprzedniego tematu, rzućcie okiem na REGULAMIN. Warto też dołączyć do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie. Takie widoki czekają na nas już za kilka dni (fot. by Zyga - znowu
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Link. RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - kaczmar456 - 22-04-2014 Będę na pewno. Fajnie się z wami gra, więc teraz nie mogę odpuścić sobie takiej okazji ![]() PSNID: kaczmar456 RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Ra-V88 - 22-04-2014 Je jeszcze nie wiem co będę robił w piątek wieczorem, więc wstępnie zgłaszam swój udział ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Pathmage - 23-04-2014 Masz moje miliony! ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - FeralBoar - 23-04-2014 Masz moją czapkę Mikołaja ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Kacpi01_PL - 23-04-2014 Masz moje trasy ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - magmus008 - 24-04-2014 Jak zwykle będę ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - orzech - 24-04-2014 W końcu dorwałem się do mojej Pleyki ![]() ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Zyga - 24-04-2014 Masz moje zdjęcia! RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Snaki98-Pl - 25-04-2014 Z mojego "helikoptra" którego ukradłem (te wspomnienia) masz moją helke ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Link - 26-04-2014 Dziękuję za wczoraj ![]() A teraz gwóźdź programu - Mini-foto-relacja (zdjęcia głównie od Zygi i kacpiego
![]() Fifkon w GTA: ![]() FAUL! ![]() Bryka Pathmagea (świetne ujęcia) ![]() ![]() By Zyga ![]() Kilka Selfie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() orzech i Link ![]() Link kręci bączki w swojej furze: ![]() Kilka ujęć z deathmatchu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Feral mechanik - naprawia samochód. ![]() Przyczajony Link, Ukryty Zyga. Zabawa na opuszczonym lądowisku: ![]() ![]() Lotniky: ![]() Tak, za moimi plecami przeleciał właśnie Zyga ![]() ![]() Droga do piekła: ![]() Przejazdu nie ma: ![]() BONUS FOTO! Ja właśnie tak widzę gruniopiątki: RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Zyga - 26-04-2014 Damn, przecież mówiłem, że to nie ja leciałem tym samolotem! ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Kacpi01_PL - 26-04-2014 Ten samolot był mój ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Link - 26-04-2014 A... :link: to sorka. Tak czy inaczej wrażenie niesamowite, zapewne taki magmus rozsmarowałby mnie śmigłem ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - orzech - 26-04-2014 kurdeee :/ mrugnąłem na pierwszy zdjęciu ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Snaki98-Pl - 27-04-2014 dobrze ze załapałem się na fotkę a za tydzień gramy panowie ? RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - kaczmar456 - 27-04-2014 A czemu by nie Snaki? Za tydzień będę znowu ![]() RE: 'Gruniopiątek' #17 w multi GTA Online (Sandy Shores Edition) - Snaki98-Pl - 29-04-2014 Chłopaki mówili ze w weekend majowy gdzieś jadą wiec nie wiem |