![]() |
GTA San Andreas RIP - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Mobilnie (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Android (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: GTA San Andreas RIP (/showthread.php?tid=7408) |
GTA San Andreas RIP - Felix25PL - 23-04-2014 Cześć! Niedawno na google play kupiłem GTA San Andreas, uruchomiłem je i ... bum! 1!- mam za mało miejsca (około 1.5gb, wiecej nie da rady) na telefonie. Od razu pomyślałem o tym forum i zwracam się do was z prośbą o RIPa GTA San Andreas. Czy ktoś miałby go? Od razu mówię że nie mam roota i innych takich. RE: GTA San Andreas RIP - HackBoy - 23-04-2014 Abyś legalnie posiadał grę musisz ją pobrać z legalnego źródła. Jeśli ktoś udostępni ci pliki gry to tak jakbyś pobrał je z dowolnego miejsca w sieci, dlaczego? "Bo jeśli marihuana stanie się legalna, to kupowanie jej u dilera wciąż będzie nielegalne." Odp: GTA San Andreas RIP - kamkom - 23-04-2014 @up nielegalne jest udst apk same pliki nawet czasem devowie udst Za mało miejsca ten komunikat występuje podczas instalacji cxy wypakowywania plikow- RE: GTA San Andreas RIP - kokoshkv - 23-04-2014 Teoretycznie istniała by jeszcze jedna możliwość, tylko nie wiem, czy to by wyszło. Pobrać GTA, z google play na PC (w internecie, pewnie można znaleźć jakiś poradnik jak to zrobić), lub wyciągnąć plik .apk, można to zrobić aplikacją AirDroid. Uruchomić później to programem http://www.bluestacks.com/ , i popróbować z tą grą, może akurat pliki by się pobrały, mógłbyś wtedy pousuwać zbędne pliki. Taka luźna propozycja, jeśli komuś by się chciało. RE: GTA San Andreas RIP - Felix25PL - 24-04-2014 @up Dzięki koko, z twoim sposobem było trochę kombinowania, ale koniec końców wszystko się udało. Poradziłem sobie piracką kopią, ale przecież jeśli apk jest oryginalny to chyba nic złego nie? Bo w przypadku gta 3 gdy miałem za mało pamięci aplikacja sama uruchamiała się bez dźwięku. "piracką"? RE: GTA San Andreas RIP - Wielkimati - 24-04-2014 To, że kupiłeś oryginała nie upoważnia Cię do pobierania piratów z neta. Wiec nie jest to dobre. Odp: GTA San Andreas RIP - kamkom - 24-04-2014 Takie małe info nielegalne jest pobieranie pliku apk. sd data zapisana w /mnt/sdcard( lub ext-sdcard)/Android/data( lub obb) jest legalna do pobierania jeśli mamy legalnie zakupiony apk RE: GTA San Andreas RIP - Felix25PL - 26-04-2014 LUDZIE jeśli mam legalny plik apk Z GOOGLE PLAY to pliki mogę mieć inne niż te oryginalne. Jeżeli ktoś dodał by sobie modyfikacje do tych plików też byście to nazywali piractwem? Cytat:Cześć. RE: GTA San Andreas RIP - Maurek - 26-04-2014 To zależy, czego pobierasz. Jeśli z Google Play, to ok, jest to legalne źródło. Ale jeśli np. z 4shared to ![]() Odp: GTA San Andreas RIP - kamkom - 26-04-2014 Nikt nie czyta to co napisałem ale napisze ostatni.raz Apk pobrane z internetu jest nielegalne Sd pobrana z internetu już tak Przykładowo mialem na.mojej neo v gta 3 ( kupione w gplay) na oryginalnych plikach mialem spadki klatek dlatego pobralem date( NIE APK) z jakieś rosyjskiej strony problem znikł( i doszło przy okazji pare fajnych rzeczy.z.modow). Dalej real racing 3 w niektórych modelach smattfonow w początkowej wersji tej app występował problem że gra resetowala połączenie wifi, jak więc pobrać date? Należy odróżnić APK ( program który jest gra) i SD DATA ( która jest plikami gry) Od siebie dodam jeśli ktos ma problem przy pobieraniu plików zw starych gier gameloft to istnieje plik w apk w którym są zapisane.linki dzięki którym można pobrać dane RE: GTA San Andreas RIP - Felix25PL - 29-04-2014 (26-04-2014, 11:20)Maurek napisał(a): To zależy, czego pobierasz. Jeśli z Google Play, to ok, jest to legalne źródło. Ale jeśli np. z 4shared to Jakbyś lepiej czytał przeczytałbyś w pierwszym poście że apk jest z GOOGLE PLAY. RE: GTA San Andreas RIP - kannwy - 02-05-2014 Jest też jedna metoda, taka dzięki której mógłbyś jeszcze zwolnić troche miejsca. Jest to clean master. Za darmo na GooglePlay. Gdy go pobierzesz i zainstalujesz będziesz mógł kliknąć w opcję ,,Pliki śmieci " i wtedy automatycznie wyszukuję pliki zaśmiecające system. RE: GTA San Andreas RIP - Wielkimati - 02-05-2014 Koleś, nieźle się denerwujesz, bo Ci nie chcemy pomóc. Zrozum, to, że kupiłeś grę w appstore nie oznacza, że możesz pliki do tej gry pobierać z neta. Tak, to jest piractwem. Kup sobie kartę pamięci jakąś do telefonu i zamień pamięć wewnętrzną z zewnętrzną by mieć więcej miejsca. RE: GTA San Andreas RIP - RemoPlayGames - 28-07-2014 Koles ta gra ma tyle miejsca że telefon nie wytrzyma musisz mieć nową pamięć w telefonie pamięć tylko dla gta a druga dla reszty skasuj kup pamięć wsadz nową zainstaluj gta i gotowe a tą drugą trzymaj będziesz mial 1 tylko na gta a drugą na reszte dobry pomysł co?, Archeologia to chyba Twoje powołanie. Nie tolerujemy odkopywania tematów i zachęcam do dokładnego przestudiowania całego regulaminu. |