![]() |
[O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Radioaktywna Skryjówka Śledzia (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=136) +--- Wątek: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa (/showthread.php?tid=7495) |
[O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Link - 03-05-2014 Witam na mojej kolejnej rozdawajce ![]() Dziś do oddania w ręce gamingowych braci i sióstr mam: Stand 1, z Battlefielda 4: Stand 2, z Assassin's Creed IV + Driveclub: Stand 3, z Fifki 14: UWAGA! Ten stand został wstępnie zarezerwowany dla Pathmage - czekam na info w tym temacie, czy rezerwacja jest aktualna. Stand 4, z Zabijstrefy Shadow Fall + PS 4: 2 x plakat z Lego Hobbit: Plakat, z nowego Thiefa: Plakat, z God of War II (wisiał u mnie, ale zdjąłem) Nowa folijka hori do 3DSa (kupiłem na szybko, nie dostrzegłem, że to nie do XLa :link: ) Jedna osoba może dostać tylko jedną rzecz, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Niestety, nie mam ekspozytorów/stojaczków... JAK TO, LINK, NIE MASZ EKSPOZYTORÓW?! ![]() No nie mam, póki co nie mogę ich zdobyć, czekam na kolejną ich wymianę, wtedy skombinuję i założę temat tylko ze stojaczkami ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, bądź też najbardziej je lubię ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym maja! Wysyłka free! Pozdrawiam, Link. RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Ymir - 03-05-2014 Nie pogardziłbym Thiefem bądź God of Warem. RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - kamil.z7 - 03-05-2014 Kurcze, też bym się skusił na jeden z plakatów - God of War albo Thief jeśli by dało radę! Co zostanie ;_; RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Fenton - 03-05-2014 Ojoj, też bym chętnie przygarnął jeden z plakatów. Bardziej ten z Thiefem. Odp: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Chopin98 - 03-05-2014 Z chęcią bym przygarnął ten stand z kill zona Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - VratherX3 - 03-05-2014 Ja poprosiłbym o stand z Assassin's lub Battlefielda, a jeżeli można to i plakat z lego ![]() RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - prałat na wrotkach - 03-05-2014 Chętnie zawiesiłbym u siebie plakat Hobbita RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Sereqq - 03-05-2014 Został jeszcze plakat z Hobbita? Jeśli tak, to chętnie przygarnę. RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Viatoro - 03-05-2014 Naskrobałem Ci kilka pytań na PW, ale wstępnie uśmiecham się do folii. RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Pathmage - 03-05-2014 Dzięki za rezerwacje Fifki ![]() RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - pojler - 03-05-2014 Prosiłbym o stand nr.2, albo nr.4, lub plakat z GoW RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - SebastianL92 - 03-05-2014 Jeśli folie na 3DSa i plakat z Hobbita są jeszcze aktualne to chętnie przygarnę ![]() RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Mkali - 03-05-2014 Ja poproszę o stand ![]() RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Micvhu - 03-05-2014 Ja poproszę o cokolwiek co zostało ![]() ![]() RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Rufus - 03-05-2014 Linku, jestem zainteresowany tymi folijkami na 3ds, jaka cena? RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Grodek - 03-05-2014 Jeśli można to i tak zgłaszam się o folijkę ![]() RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - HackBoy - 03-05-2014 Ja bym chętnie przygarnął te folijki na 3DSa lub plakat z GoW. ![]() RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - damian_wax - 03-05-2014 No nie pogardziłbym standem z Shadow Fall + PS 4 albo bf 4 albo assassin's creed 4. Co będzie to wezme ![]() Pozdrawiam. RE: [O] Standy z gier, plakaty i folijkę hori do 3DSa - Link - 03-05-2014 Panowie! Nie spodziewałem się takiego odzewu, tak mało rzeczy, a tylu chętnych ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Stand 1 - VratherX3 Stand 2 - pojler Stand 3 - Pathmage Stand 4 - Mkali Plakat nr 1 z Lego Hobbit - prałat na wrotkach Plakat nr 2 z Lego Hobbit - SebastianL92 Plakat z Thiefa - Ymir Plakat, z God of War II - kamil.z7 Folijka hori do 3DSa - Viatoro Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja™ Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym maja! Temat można zamknąć. Pozdrawiam, Link. |