![]() |
Yo! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Napisz coś o sobie! (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=135) +--- Wątek: Yo! (/showthread.php?tid=7518) |
Yo! - Enma - 06-05-2014 Witajcie! Nigdy nie wiem od czego zacząć witanie się, ale postaram się jak najbardziej sprostować każde moje słowo ![]() ![]() ![]() ![]() Większość czasu spędzam na PS2 i na Wii. Jestem fanką serii Fatal Frame (project zero, Dynasty Warriors i Harvest Moon'a a także i Rune Factory ![]() Final Fantasy, Rune Factory (tak jak pisałam), Shin Megami Tensei etc. Jestem takim mieszańcem bo także lubię sobie pograć w GTA 5 Online lub w inne ciekawe multiplayer'y. Oprócz tego uwielbiam seriale jak Doktor House i Glee. Wracając po raz setny do gier uwielbiam rpg maker'y, eroge i otome. Rzadko gram w zwykłe visualki novel's. Oprócz tego jestem grafikiem na średnim poziomie rysowania. Zazwyczaj wykonuje ilustracje w znanej wszystkim mangowej kresce. Rysunki i szkice wykonuję na tablecie graficznym. Co do wieku nie lubię go zdradzać, ale powiem tyle, że jestem w liceum :]. Mam nadzieję, że wszystko napisałam. W razie pytań to pytajcie i byłabym bardzo wdzięczna za jakieś porady lub jakbyście mieli coś do polecenia ^-^ *Jestem tutaj zielona i nowa* RE: Yo! - Wielkimati - 06-05-2014 Witaj! Na początek sugeruję zapoznanie się z regulaminem oraz faq (http://arhn.eu/faq/). Miło, że mamy tutaj kolejną dziewczynę, która interesuje się anime oraz dobrymi grami (Shin Megami Tensei: Persona 4 ![]() Ps. Kali czeka na Silent Hilla. ![]() RE: Yo! - Mkali - 06-05-2014 Witam serdecznie na naszym forum ![]() ![]() ![]() RE: Yo! - farmaceuta - 06-05-2014 Witaj ![]() Jak lubisz pograć w Finala i SMT to zostań moją żoną ![]() A tak na bardziej poważnie, mam nadzieję że będziesz się udzielała na forum i shoucie. W końcu ktoś kto też woli grać na konsolach niż na PC, oprócz mnie ![]() ![]() Mamy tu wciąż rosnącą grupę "animezjebów", więc mam nadzieję, że się wśród nas odnajdziesz. Jeśli chodzi o gry, to sporo osób chętnie ci pomoże w doborze dobrych tytułów. Ja na przykład ogrywam ostatnio w jRPG, i te lepsze (jak Final Fantasy IX ![]() RE: Yo! - Enma - 06-05-2014 (06-05-2014, 22:40)farmaceuta napisał(a): Witaj Już usunęłam link ![]() ![]() ![]() RE: Yo! - farmaceuta - 06-05-2014 The World Ends With You jest najlepszą pozycją na Nintendo DS, tak dla informacji. Użyłem formy "animezjeby", bo tak nas często tu nazywają. RE: Yo! - Mkali - 06-05-2014 The World Ends with you i Chrono Trigger to są gry, w które należy zagrać ![]() RE: Yo! - Wielkimati - 06-05-2014 No i Persona 4. I Persona 3. I Silent Hill 2. I Dark Soulsy. ![]() RE: Yo! - Enma - 07-05-2014 (06-05-2014, 23:40)Wielkimati napisał(a): No i Persona 4. I Persona 3. I Silent Hill 2. I Dark Soulsy. Grałam we wszystkie z wyżej wymienionych oprócz Dark Soulsy ![]() Co do animezjebów, to nie dopiero świeża tu jestem i w ogóle nie znam określeń jakimi tu się nazywacie ![]() Kolega Wielkimati też lubi gatunek Survival Horrors? ^^ RE: Yo! - Wielkimati - 07-05-2014 Koleżanko Enmo, do Survival Horrorów raczej podchodzę sceptycznie. Niezbyt jara mnie granie w gry, by się bać, chociaż i tak mało co, co jest na ekranie mnie potrafi przestraszyć. A w Silent Hilla 2 grałem, ponieważ lubię dobre fabuły w grach i generalnie w większość gier gram właśnie dla nich. Ale dla przyjemności mogę z kimś pograć w jakiś horror w ramach kanapowego posiedzenia. RE: Yo! - Enma - 07-05-2014 (07-05-2014, 00:22)Wielkimati napisał(a): Koleżanko Enmo, do Survival Horrorów raczej podchodzę sceptycznie. Niezbyt jara mnie granie w gry, by się bać, chociaż i tak mało co, co jest na ekranie mnie potrafi przestraszyć. A w Silent Hilla 2 grałem, ponieważ lubię dobre fabuły w grach i generalnie w większość gier gram właśnie dla nich. Ale dla przyjemności mogę z kimś pograć w jakiś horror w ramach kanapowego posiedzenia. Jeżeli preferujesz w bardziej psychologiczną wersję SH to polecam część Shattered Memories. Potrafi wciągnąć i nie jest akuratnie horrorem ![]() RE: Yo! - Wielkimati - 07-05-2014 Nah. Zagrałem w Sh2 z powodu polecenia tej gry przez Grema i Chmurowatego, a oni twierdzą, że wszystkie spin-offy ssą. A ja Gremowi ufam, bo może jest to kawał skurwiela, ale na grach to on się zna. RE: Yo! - Enma - 07-05-2014 (07-05-2014, 00:40)Wielkimati napisał(a): Nah. Zagrałem w Sh2 z powodu polecenia tej gry przez Grema i Chmurowatego, a oni twierdzą, że wszystkie spin-offy ssą. A ja Gremowi ufam, bo może jest to kawał skurwiela, ale na grach to on się zna.Ten akurat jest warty zagrania i nie widziałam jeszcze osoby, która Shattered Memories nie zachęcałaby do zagrania. Trzyma poziom i naprawdę po tej grze miałam duże feelsy. Lepiej nie oglądać filmików z niej i nie czytać komentarzy, bo dużo razy można się natknąć na spoilery. Trzeba zagrać samemu, bo wtedy sam prowadzisz do takiego zakończenia jakie cię usatysfakcjonuję. Plus jest duża interakcja z otoczeniem. RE: Yo! - Wielkimati - 07-05-2014 Spoczko, każdy ma własne zdanie. ![]() Może kiedyś zagram, może nie. Póki co mam do nadrobienia inne gry, jak np. The Last Remnant, którego własnie ogrywam. No i chciałem zakupić Okami w najbliższym czasie. RE: Yo! - Mkali - 07-05-2014 Shattered Memories ![]() |