![]() |
Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Fora Gier (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=221) +--- Dział: Hearthstone (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=222) +--- Wątek: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. (/showthread.php?tid=7599) |
Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - Wielkimati - 17-05-2014 Zapewne dużo z was miało jakieś śmieszne momenty podczas waszych potyczek z innymi graczami. Ten temat jest po to, byśmy mogli się podzielić naszym niesamowitym szczęściem lub porażką. Temat rozdziewiczam swoim screenem: ![]() Mój faworyt. Koszenie murlock rushy holy novą zawsze na propsie. RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - van Radwan - 17-05-2014 To dorzucę trzy od siebie ![]() ![]() Oba Ragnarosy skopiowane z ręki/talii przeciwnika (w pakiecie otrzymałem także pyroblasta, w razie jakby zaczął pajacować ![]() ![]() Trzecia tura i kleryk 7/7 z możliwością dobierania kart - po tym rozdaniu mojemu przeciwnikowi ( ![]() ![]() ![]() I mój faworyt. Kombo idealne. Dwie kapłanki i Arcymag dający za mój każdy dowolny spell kulę ognia do ręki. Aukcjoner stoi tam dla ozdoby, chociaż dobrze reprezentował się dobierając za każdą kulę ognia kolejną kartę ![]() Na razie starczy ![]() RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - L3SIU - 17-05-2014 ![]() Typowy mirror Priest na Priesta ; _ ; Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - hipo5PL - 20-05-2014 ![]() z/w za miesiąc RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - filip6666 - 21-05-2014 Jak widać owned, gościu zagrał najpierw na tym golemie podwojenie jego życia do 20, a potem zamienił je z atakiem. Zostałem rozgromiony. ![]() RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - Wielkimati - 21-05-2014 Meh. To akurat typowa taktyka Priesta, nic nowego. Dlatego zawsze warto zostawić parę kart niszczących inne stwory na takie sytuacje, gdy gra się przeciwko niemu. RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - Chmurowaty - 23-05-2014 ![]() Nic odkrywczego, ale uwielbiam moment gdy przeciwnik rzuca sporo kart na stół, a w ręce akurat mam "Spuścić Psy!". Szok u przeciwnika gwarantowany i całkiem łatwa droga do wygranej przez to ![]() RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - filip6666 - 26-05-2014 Dzisiaj dowaliłem tyle ataku do postaci, mogłem mieć więcej, ale wykorzystałem wcześniej jeden dar króla. ![]() ![]() RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - Wielkimati - 27-05-2014 ![]() UNLEASH THE FINISHER RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - van Radwan - 28-05-2014 Ręka startowa podczas jednego z pojedynków: ![]() Przeciwnik był lekko zdziwiony od szóstej tury ![]() RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - Piromaniaq - 05-06-2014 ![]() Niezła ręka na start ![]() RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - Blooddystone - 15-08-2014 Buffowanie Cho ![]() ![]() RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - Portwellac - 13-09-2014 Dostałem Questa dziennego na szamana więc zrobiłem deck i: ![]() trochę bidna była ta Jaina... RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - SushiKraken - 13-09-2014 To się dzieje, jak masz sporo rannych stronników, brak kart w talii i 2 kapłanki, a przeciwnik rzuci Krąg uzdrowienia ![]() To się nazywa : ograć samego siebie RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - van Radwan - 10-10-2014 Cóż. Dzień jak co dzień, arena jak arena. Lekko zamulony siedzę i wybieram karty. Po skończeniu doboru, przeglądam moją talię. I oto co widzę: ![]() Chyba się trochę zagalopowałem ![]() ![]() Malfurion gone derp. ![]() Wiem, że już wysyłałem coś podobnego, ale to już inna arena. Ręka startowa - dodam, że w tamtej arenie miałem 6-7 fire elementali (niestety, nie pomyślałem o zrobienia SSa decka) ![]() RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - Dariusxq - 21-02-2015 Myślałem że jestem w czarnej dziurze kiedy koleś zaczął wyciągać kapłankami karty. Ciągnął tak długo że aż mu się skończyły i dostawał obrażenia. Miałem raptorka, zaatakowałem mu jednego stronnika i potem wyleczyłem by dostał dmg. W kolejnej turze koleś zaatakował mi prowokatora i wyleczył sobie tego kolesia którego zaatakowałem turę wcześniej. Zaczął więc wyciągać karty których już nie miał, no i tak popełnił samobója ![]() ![]() RE: Śmieszne screeny, sytuacje, wydarzenia z naszych rozgrywek. - van Radwan - 01-04-2015 Parę zaległych screenów (nazbierało się przez ten cały czas): 1. Just another random arena run. ![]() 2. Ponownie arena. ![]() (Buffy rzucone przez Enhance od lewej - Boska tarcza, Furia wichru, Furia wichru, Boska tarcza, Boska tarcza, Prowokacja) 3. #8thrankedplays - Gościu rzucił Yserę, której nie mogłem się pozbyć przez kolejne parę tur, zaś ta dawała mu wyłącznie buff za zero many +5/+5. Całkiem sympatycznie. 4. Coś mi podpowiadało, że to będzie wyjątkowo dobra arena ![]() ![]() 5. Never play Millhouse. Never. ![]() 6. Rage quit po ukryciu nafeedowanego ghoula #arenaprofit ![]() 7. Próba wyciśnięcia maksymalnego damage podczas próby bohaterskiej łowcy w Naxxramasa. ![]() 8. Cudowna arena - jedna Kradzież Myśli i skopiowany Aldor Peacekeeper i zawinięcie dowolnej karty na swoją stronę stołu zagwarantowane ![]() ![]() 9. Kolega połasił się na Fena 8/8 za 5 many. W przeciągu dwóch kolejnych tur nie miał żadnej karty w talii ![]() ![]() 10. A tu plejs miesiąca. Value Hex zawsze w cenie. ![]() Co najlepsze - potem okazało się, że gościu miał w talii osiem Hexów (arena... ![]() ![]() 11. I na koniec dwa screeny z panami, którzy opanowali sztukę przegrywania do perfekcji. ![]() ![]() Póki co styknie, pozdrowionka. |