![]() |
Rayman Origins - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Multiplatform (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=78) +--- Wątek: Rayman Origins (/showthread.php?tid=769) Strony:
1
2
|
Rayman Origins - Dorczenzo - 11-01-2012 Każdy fan arhn.eu kojarzy już tę grę - nowy Rayman, który wraca do korzeni i odchodzi od pełnego 3D. Moje wrażenia? Cud, miód i orzeszki. Grę sprawiłem sobie na święta i muszę powiedzieć, że wciąga. Przyjemna odskocznia od MW3 ![]() ![]() A jakie są Wasze odczucia? RE: Rayman Origins - Zzagrobnik - 11-01-2012 Ja jedynie ograłem demo na PS3. Grałem z bratem i dwoma kolegami - chaos niesamowity, ale zabawa przednia. Teksty typu "czemu mnie walnąłeś" albo "a już prawie go wziąłem jakbyś mnie nie popchnął" leciały cały czas (plus wiele niecenzuralnych) ![]() ![]() Krótko - polecam każdemu zapoznanie się choćby z demem. Z pewnością zakupię, ale nie wiem kiedy niestety ![]() RE: Rayman Origins - Dorczenzo - 11-01-2012 Połączenie grafiki i dźwięku jest naprawdę niesamowite. Różnorodność krajobrazów i kolorów powala na kolana. Najpiękniejsza gra 2D od dawna ![]() RE: Rayman Origins - kpt. Pomarancia - 12-01-2012 Mam nadzieję, że planują też wydanie jej na PC. RE: Rayman Origins - grem - 13-01-2012 a ja sobie jeszcze chwile zaczekam. odnosze wrazenie, ze ten tytul bedzie sie czul na vicie jak w domu i wlasnie na te platforme ostatecznie planuje go kupic RE: Rayman Origins - Raven - 19-01-2012 Gra świetna i naprawdę podoba mi się ten old school który jest w niej wyczuwalny. Niestety nie będzie dane mi zagrać w nią na pc. ![]() RE: Rayman Origins - seach - 26-01-2012 http://www.gametrailers.com/video/ps-vita-rayman-origins/726172 Gameplay z Vity, chyba zapłacę za tą grę 2 razy. =========================================================== Zapowiedź wersji PC: http://www.gram.pl/news_8AniH,27_Pecetowa_wersja_Rayman_Origins_w_drodze_Znamy_wymagania_sprzetowe_i_date_premiery.html RE: Rayman Origins - Raven - 27-01-2012 "Oficjalnie potwierdzamy Rayman: Origins na PC. Premiera już 29 marca ![]() Osobiście mnie bardzo cieszy, że gra trafi na blaszaki. Mam nadzieję, że dostaniemy kolekcjonerkę jak miało to miejsce na konsolach. RE: Rayman Origins - Futrzak - 27-01-2012 Jeśli już ma być jakaś kolekcjonerka, to oby lepsza niż ta z konsol, moim zdaniem nie była zbyt ciekawa. RE: Rayman Origins - Raven - 28-01-2012 Jednakże chciałbym aby choć taka się pojawiła, ostatnimi czasy wychodzą kolekcjonerki na konsole a te same gry w wersji kolekcjonerskiej na PC już nie. RE: Rayman Origins - p4key - 29-01-2012 Must have jak dla mnie ![]() ![]() RE: Rayman Origins - Berorn - 29-01-2012 Ten Rayman jest jednym z najlepszych. Grałem w demo na X360 i wrażenia z gry wyśmienite. Jeżeli uda mi się złapać w korzystnej cenie, to od razu kupuje ;p Grę polecam każdemu, mało platformerów na takim poziomie teraz wychodzi. RE: Rayman Origins - Vanraf - 31-03-2012 Gra jest super kupiłem dzisiaj na PC. Co dziwne nie trzeba było żadnego online pass ani nic. Jestem z tego powodu ucieszony. RE: Rayman Origins - Arinald - 01-04-2012 A ja już daaawno temu kupiłem na ultimie wersję na... 3DS-a i jeszcze sobie troszeczke poczekam... RE: Rayman Origins - Korpeczka231 - 01-04-2012 Wg mnie gra wyśmienita. Najpierw zagrałem w demko na ps3 a potem tylko 2x większy rachunek za prąd. Grałem także w co-op z bratem. Zabawa przednia. To prawda co powiedział Zzagrobnik, takie teksty się nie kończyły. Grę polecam każdemu. Warta każdego grosza. ![]() RE: Rayman Origins - jakubexx - 31-01-2013 fajna gra ale na nintendo 3dsa tej gry nie polecam RE: Rayman Origins - din0mite - 31-01-2013 Zarąbista gra. RE: Rayman Origins - kom1110 - 31-01-2013 Ja przeszedłem całą i nie żałuje choć jest trudna a szczególnie poziom żywych trupów RE: Rayman Origins - jerrybomba - 31-01-2013 Ja mam tą grę na PC i normalnie jest kupa zabawy jak gramy we czterech z braćmi :P W taką fajną grę platformową od dawna nie grałem. Teraz nic tylko gry o zabijaniu i wyścigach ![]() RE: Rayman Origins - DizelZOMO - 31-01-2013 Heh chciałbym zagrać w tom gierkę, grałem tylko w triala na ps3 ale było warto Heh chciałbym zagrać w tom gierkę, grałem tylko w triala na ps3 ale było warto RE: Rayman Origins - jopek - 01-02-2013 Nie no to jest coś ,a nie jakieś call of duty ![]() RE: Rayman Origins - luklew - 01-02-2013 (31-01-2013, 13:08)jakubexx napisał(a): fajna gra ale na nintendo 3dsa tej gry nie polecam Czy mogę prosić o wyjaśnienie skąd twoja opinia o wersji na 3DS? Zastanawiało mnie kupno wersji na 3DSa, chciałbym wiedzieć zatem jakie są jej wady. RE: Rayman Origins - Wojt - 01-02-2013 Dorianie, a grałeś w kooperacji? Jeśli tak to jak się sprawdza? RE: Rayman Origins - bleub - 01-02-2013 Ja miałem przyjemność przejść cały tytuł w co-opie na X360 i muszę przyznać że gra się naprawdę wybornie. Są etapy, gdzie w pojedynkę byłoby trudniej, do części niedostępnych, bonusowych lokacji można dostać się tylko przy pomocy kompana, a i same założenia rozgrywki promują rozgrywkę wieloosobową. Plusem jest też fakt że przy śmierci jednej z postaci druga nadal może ciągnąć grę do przodu i pomóc drugiej wskrzesić się parę sekund po nieudanym ruchu, więc zasadniczo giniemy rzadziej i rozgrywka jest bardziej płynna. RE: Rayman Origins - stefan1 - 15-02-2013 Gra jest po prostu świetna ![]() |