![]() |
Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com (/showthread.php?tid=7750) |
Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - SmellySocks - 05-06-2014 ![]() <h2>Wiedźmin 3</h2> Konferencję prowadził Marcin Iwiński, współzałożyciel CD Projektu. Na samym jej początku potwierdził datę premiery Wiedźmina 3. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Akkarin - 05-06-2014 Jaram się jak sucha szopa w lato O.o Dodam jeszcze tutaj wersję polską zwiastuna https://www.youtube.com/watch?v=WxrnGjUNDoc ![]() Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - xyryt - 05-06-2014 No no chyba nie powstrzymam przed zakupieniem kolekcjonerki ![]() Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - kamillo1000 - 05-06-2014 Zaraz, czy jeden z aktorów nie gra Tywina Lannistera w Grze o Tron? Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Muccia - 06-06-2014 Tak, to Charles Dance RE: Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - NWDon - 06-06-2014 Kurcze ciekawe czy zostanie cos kolekcjonerek pod koniec miesiaca bo widze ze ida jak woda, a wypadalo by miec pamiatke z ostaniego Wieska ![]() Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - aspazar - 06-06-2014 Kurcze jak tak można było beznadziejnie zaprojektować Jaskra przecież w 1 i 2 dobrze wyglądał to po kij go zminiali? Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Mateusz Lokś - 06-06-2014 Ach... Nigdy nie kupiłem żadnej kolekcjonerki... Ale chyba będę pierwszy raz musiał, tylko skąd ja wezmę na to kasę? X.x Kolekcjonerek jest ograniczona ilość? Nieważne, mój głupi błąd, najpierw spojrzałem na komentarze a potem na artykuł... Tracę dosłownie głowę przez wiedźmina ^^ Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - facepalm - 06-06-2014 Wygląda świetnie, mam nadzieję, że do końca roku zostanie jeszcze kilka kolekcjonerek/wyprodukują więcej/dam radę kupić od lewego handlarza 30% drożej, bo ta figurka jest piękna ![]() ![]() Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Mateusz Lokś - 06-06-2014 facepalm możesz już teraz zarezerwować sobie jakiś egzemplarz, już kupiono prawie 5,7k edycji kolekcjonerskich, a od live o wiedźminie minęło ledwie 14h... A płacisz i tak 3 tygodnie przed premierą, która jest w przyszłym roku. Przy okazji ja się też bardzo napaliłem na ten medalion, będę go nosił z dumą ![]() Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Joony - 06-06-2014 A miałem oszczędzać, a tu taka niespodzianka. Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Kmilu - 06-06-2014 Gdzie słyszeliście że figura ma być metalowa? Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Kmilu - 06-06-2014 Gdzie słyszeliście że figura ma być metalowa? Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - SmellySocks - 06-06-2014 Kto powiedział, że ma być metalowa? Od początku było mówione, ze materiał to "polystone" Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - PanKarton - 06-06-2014 Kolejny powód, dla którego kupić PS4 (nie chce mi się bawić z ulepszaniem kompa :I ) . Zwiastun taki zaj... EKHEM! Dobry. Tak, dobry. Polski też. Nie mogę się doczekać. ; v ; Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - KemotyPL - 06-06-2014 ![]() Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Warzywko - 06-06-2014 PC, dlaczego jesteś taki słaby ? Dlaczego gry muszą mi lagować ? Eheheheh ![]() Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Tatsumi - 06-06-2014 Już się nie mogę doczekać aż będę mógł zagrać ![]() Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - patrol95 - 06-06-2014 Nie mogę się już doczekać, kolekcjonerka zamówiona, Redzi wykonali kawał dobrej roboty. Prawdopodobnie będzie to dla mnie gra roku 2015 ![]() Dla ludzi którzy myślą nad zamówieniem - z metodą płatności i wysyłki zapoznajemy się dopiero 3 tygodnie przed premierą, więc macie duużo czasu na uzbieranie pieniędzy i spokojnie możecie już zamawiać. RE: Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Ukar - 07-06-2014 I na stronie CDPu pozostały już tylko kolekcjonerki na Xboxa One, a za granicą np. gamestopie po 150$ sobie życzą, nie ważne za którą wersję. Podsumowanie konferencji CD Projekt i GOG.com - Signar - 08-06-2014 Właśnie ile jest klekcjonerek na Polskę? 9000 ? Bo chyba dziś zostaną wyprzedane te i na klocka |