![]() |
Ulubione Gry na PC - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Ulubione Gry na PC (/showthread.php?tid=781) |
Ulubione Gry na PC - Matheos - 15-01-2012 Jakie są wasze Ulubione Gry ? {Mogą być max 3 ale jak ktoś chcę niech napisze więcej :P} 1.Dragon Age Początek- Mimo że przeszedłem Ją wiele Razy to zawsze się przy niej świetnie bawiłem 2.Saints Row The Thierd- Zawsze lubiłem odbierać wrogom życie za pomocą szwedzkiego Dilda ale dopiero w najnowszy Rowie mogę też to robić z Zoombie :p bUAhaha 3.Assassin Creed 2- Wenecja to jedne z moich ulubionych miejsc na świecie Posty w tym temacie mają zawierać argumentację dla wymienianych przez Was tytułów. Następne posty odbiegające od tej reguły będą nagradzane ostrzeżeniami. RE: Ulubione Gry na PC - Theriuss - 15-01-2012 Trudno jest wybrać swoją ulubioną grę... Wybieram Spontanicznie moje top 15..;] 1.Cała Seria TES - Nie będę faworyzował jednej. 2.Keepery - Chyba nic o tej grze nie muszę pisać... 3.Rage of Mages 2: Necromancer /aka. Allods2 - Te wyścigi z bratem, kto pierwszy zdobędzie zielone rzeczy.;] 4.L.A Noire - Detektyw w latach 40.? Meeega! 5.Pierwszy Crysis. - Świetna gra. 6.Na pewno któryś Mount&Blade, tylko który. Dajmy Ogniem i Mieczem ![]() 7.Pierwsza Twierdza i Crusader. - Polecam wszystkim tym co nie grali. 8.Ten Remake Sid Meier's Pirates! z bodajże 2006 roku. 9.Minecraft. - Na sam początek gra mnie urzekła. Teraz gram już mniej. 10.Braid . - Bardzo dobra gra na rozgrzanie umysłu 11.Wszystkie Assassyny. 12.Dwa pierwsze COJ'e. Trzeciej części nie polecam. 13.Obydwa Trine'y. - Przez te nocki z kolegą.;] 14.Wiedźminy - za klimat który tworzą. 15. I Na koniec Hitmany. Kolejność jest bardzo losowa. Na koniec dodałbym Magickę - ale nie ma miejsca. Edit1: Po zobaczeniu listy Celion'a, przypomniało mi się, i stwierdzam jednogłośnie AGE OF EMPIRES! RE: Ulubione Gry na PC - Celion4 - 15-01-2012 1.Cała seria Trine - Mój bezkonkurencyjny Number One, jest, był i będzie 2.Star Wars: Knights of the Old Republic - Świetny RPG 3.Star Wars Republic Heroes - Platformówka, trochę zbugowana ale dobra 4.Star Wars Republic Commando - FPS jakich mało, świetny klimat, zwłaszcza na Ghost Ship 5.Portal 2 - Świetny klimat i genialny co-op 6.Sims 2 - Całkiem dobry symulator życia, naprawdę daje radę. 7.Team Fortress - Naprawdę dobry FPS 8.Terraria - The Best Sandbox in my heart 9.Orcs Must Die - flaki, flaki i jeszcze raz flaki, krew i flaki to jej znak rozpoznawczy 10.Cała seria Age of Empires - Gra mojego dzieciństwa, do dziś mam wszystkie części. Oto moje Top 10 RE: Ulubione Gry na PC - Zzagrobnik - 18-01-2012 Moja lista ulubionych tytułów będzie raczej krótka. Jest po prostu mało gier, które naprawdę sprawiają, że co jakiś czas do nich wracam. Kolejność przypadkowa: - Fallout - pierwsza chyba gra w moim życiu, która przykuła mnie do monitora na tak długo, że prawie nie spałem jednej nocy ![]() - Fallout 2 - wszystko co napisałem wyżej mógłbym praktycznie zacytować tutaj. Świetna następczyni i tyle ![]() - Diablo z dodatkiem Hellfire - szczerze wolę tą część bardziej od dwójki z jednego powodu - ma w moim odczuciu mroczniejszy klimat niż kontynuacja, - Diablo 2 z dodatkiem - hehe, głównie z powodu, że ciągle w nią gram ze znajomymi podczas różnych lanparty. No i jest naprawdę dobrym przykładem gry wybalansowanej, - Half-Life - pierwszy ukończony FPS. Przyciągnął mnie do siebie praktycznie wszystkim. Do dziś ściągam do niego modyfikacje dające nowe historie dla singla. Jak widać lubię klasyki ![]() ![]() PS. Prawie bym zapomniał o jednym ważnym tytule w moim życiu - nieśmiertelnych Heroes of Might & Magic 3 ![]() RE: Ulubione Gry na PC - QJcina - 19-01-2012 To moje Top 3, bo nie chcę jakoś specjalnie się rozpisywać ![]() 3. Skyrim - dla mnie premiera roku i zarazem trzecie miejsce na tej liście. Trochę powoli się rozkręca, ale jak już złapie... 2. Kozacy - mówię o trzech pierwszych częściach tej serii. Naprawdę boska gra potrafiąca wciągnąć na godziny, oczywiście multi :P 1. Fallout 2 - jak dla mnie król nad królami. Boska gra w każdym aspekcie (no poza grafiką, ale czy to ważne?). To były długie noce... PS. Nie uwzględniałem MMO, bo jakoś nie widzi mi się porównywanie takich gier z w/w. RE: Ulubione Gry na PC - knopers - 15-04-2012 1. Wiedźmin 2 2. Wiedźmin 3. Seria Assassin Creed 4. The Darkness II 5. Wszystkie gry od Valva 6. Postal II RE: Ulubione Gry na PC - Piskle - 16-04-2012 1. Starcraft II 2.Diablo II 3. Magicka 4. Rayman Origins 5. Wiedźmin 2 6. Seria Assassin Creed 7. Super Meat Boy ![]() RE: Ulubione Gry na PC - Link - 16-04-2012 Mario i Zelda wyszły na pecety ? Właśnie zaliczyłem coś, co masz w avatarze... RE: Ulubione Gry na PC - psycho4rent - 17-04-2012 Counter Strike 1.6, Football manager 2008, Worms Armageddon, Crysis 2, Call of Duty: Black Ops, GTA 3. RE: Ulubione Gry na PC - Dark Fenix - 18-04-2012 Seria Gothic(bez Arcani chociaż w nią grałem), Devil May Cry, Assassin's Creed RE: Ulubione Gry na PC - piechur4 - 19-04-2012 Oto moja lista ![]() 1.Heroes of Might and Magic 3 2.Dungeon Keeper 2 3.Commandos 1,2,3 4.Max Payne 1,2 5.Call of Duty 1,2 6.Medal of Honor 1 7.Mafia 8.Wolfenstein , Return to Castle Wolfenstein 9.Quake 1,2,3 10.Carmageddon 11.Fifa All ![]() 12.Gta 1,2 , Vice City , San Andreas 13.Polanie 14.Total Annihilation RE: Ulubione Gry na PC - Amai988 - 19-04-2012 Pomimo że cały czas grałem na konsolach znalazło się kilka tytułów które mi się spodobały: -Heroes of Might and Magic 3 -Max Payne 1,2 -Wolfenstein 3d -GTA VC -Half Life 2 -Gothic 2 -Fallout -NFS 2/Underground 2 RE: Ulubione Gry na PC - Sajgon - 22-04-2012 Nikt nie wspomina Baldur's Gate I i II. Aż takie nie warte uwagi? RE: Ulubione Gry na PC - kojolis - 22-04-2012 (22-04-2012, 08:25)Sajgon napisał(a): Nikt nie wspomina Baldur's Gate I i II. Aż takie nie warte uwagi? Mam złotą wersje z 1 i 2 częścią . Co do gier to Buldur"s Gate , Dragon Age , kozacy i jeszcze kilka gier strategicznych ale zapomniałem nazwy ![]() RE: Ulubione Gry na PC - FilipM3 - 15-05-2012 Moja kolej: 1. Stalker. Nie wyszła na razie na konsole. Pecetowa produkcja, gdzie klimat dorównuje do... Chyba tylko do Metro 2033. Każda część poza Czystym Niebem jest warta uwagi. Od tej gry pokochałem post-apo. 2. Metro 2033, czyli kolejne post-apo byłych twórców Stalker'a. Klimat, jeszcze raz klimat. Minus jest taki, że jest liniowa, a jako fan militarii nie można kupować dodatków, czy zdejmować. Broni też trochę mało, bo z karabinów są tylko 4 - do nich są może z dwie wersje, czyli tłumik i celownik. 3. Grand Theft Auto. Najlepsza gra dzieciństwa, najlepsza gra młodości i najlepsza gra do dziś - jeżeli chodzi o free-play. Totalna anarchia na ulicy, zdobyć minigun'a, mody na Ferrari, Porsche. Czekam na GTA V. 4. Minecraft. Czyli coś pięknego. Powiem wam, że gdyby wpakować tam tekstury jak w grach typu Crysis, gra staciła by urok. Gram od wersji... nie pamiętam. Alpha, ale która... Wiem tyle, że od grudnia 2009, albo stycznia 2010. Coś w tamtym czasie. 5. Sniper Elite. W jedynkę zagrywałem aż miło. Straciłem chyba 2 lata życia na grze wieloosobowej. Jak na razie męczę V2. 6. Special Weapons And Tactics, czyli troszku stara gra, z pięknie totalnym multi. Gram do dziś dzień (Choć już mało) w trybie kooperacji. Scam, flesze, drużyny Alpha, Bravo a w nich fire team. Wiecie o co mi chodzi? 7. ArmA/Operation Flashpoint. Z OPF tyle pierwsza część, a z ArmA dwójka. Jedynym minusem ArmA 2 jest optymalizacja. Gra całkiem dobra, cóż... Jeżeli chcecie zobaczyć mega-taktyczne akcje polecam klan CFOG na YouTube. Chłopaki prowadzą to w sposób profesjonalny. 8. Call of Duty. Każdy tak nie lubi tej gry, a jeszcze nie grałem w grę z podobną "hollywood'zkością". Wybuch atomowy 5m od nas? Nie ma problemu. 630 naboi, które marnuje się na końcu misji? Zabij ile chcesz. 9. Postal 2: Share The Pain. Czyli gra która odstresowuję. Motyw z sikaniem na ludzi, czy założenie koda od "dupy strony" na lufę jako tłumik też jest dobrym pomysłem. Wszystko tam jest fajne, jak i piłka nożna z głową jakiegoś Allaha. No... Smells like chicken. 10. Ostanią serią jest Mafia. Czyli gra, która za każdym zakończeniem, czy to Mafia: The City of Lost Heaven, czy to Mafia II - łza cieknie na zakończeniu obu części. To moje Top 10 ulubionych gier. RE: Ulubione Gry na PC - dzej - 15-05-2012 Starcraft II Warcraft III Settlers II Call of Duty 4 ![]() Rollercoaster Tycoon I , II RE: Ulubione Gry na PC - ichabod - 20-06-2012 Ja nie gram szczerze mówiąc w zbyt wiele, gier zazwyczaj musi mnie jakaś akurat zainteresować jakimś elementem i często potem grywam w całą serię, więc moja lista by zawierałą mase gier z jednego cyklu. Postaram się zatem to lekko ograniczyć ![]() 1. Arcanum 2. Chrono Trigger 3. Knights of the Old Republic 4. Fallout 2 5. Half-Life 6. Portal 2 7. Football Manager (ciężko powiedzieć która edycja, w każdą gram nałogowo) 8. Super Mario Bros. 3 9. Mass Effect 10. Europa Universalis III + dodatki blisko byłby też Assassin's Creed: Bortherhood A obecnie pykam sobie od grudnia w Star Wars: Old Republic i jest bardzo blisko mojej listy ulubionych ![]() RE: Ulubione Gry na PC - Sasek7 - 20-07-2012 1. Battlefield 3 2. Portal 2 3. Minecraft 4. Terraria RE: Ulubione Gry na PC - Dashing - 07-08-2012 Seria Assassin's Creed Seria Hitman Diablo II Toca Race Driver 3 Seria S.T.A.L.K.E.R. RE: Ulubione Gry na PC - alafis - 28-08-2012 Seria Fallout ( Najbardziej New Vegas i 2) Football Manager 12 Diablo 3 / Diablo 2 Seria Batmana Arkham ME3 Saints row 3 Dead Island Wiedźmin 2 Sacred Settlers 2 Fahrenheit Arcanum Heroes of Might and Magic 3 Mortal Kombat 2 Wasteland RE: Ulubione Gry na PC - KingKid - 28-08-2012 1. Cała seria GTA 2. Wiedźmin 2 Zabójcy Królów 3. Mount & Blade : Warband - mimo iż nie jest graficzną rewelacją jest cholernie wciągająca ![]() 4. Darksiders II 5. Trylogia Mass Effect - chyba jedyne tak zajebiste sci-fi rpg 6. TES V Skyrim 7. Assassin's Creed : Brotherhood 8. Cała sieria Mortal Kombat 9. Mafia II 10. Bulletstorm ![]() RE: Ulubione Gry na PC - Zgredol - 31-08-2012 Na PC?: 1. Severance: Blade of Darknes 2. Rune 3. Gothic 2NK 4. Warcraft 5. Black Mirror 1 6. Max Payne 7. Desperados: Dead or Alive Pewnie by się coś jeszcze znalazło. RE: Ulubione Gry na PC - mcq001 - 31-08-2012 1.Robin Hood:Legend of Sherwood 2.Max Payne 3.Rollercoaster Tycoon 4.Heroes III RE: Ulubione Gry na PC - lihgo - 22-01-2013 1.Seria Borderlands 2.Seria Assasin's Creed 3.Dead Island 4.BioShock2 5.Saints Row:The Third RE: Ulubione Gry na PC - Insajd - 22-01-2013 Torment, Raymany (no może oprócz królików), TESy, Gothiki, Warcraft 3, Dotki, Psychonauts, Fable. Kolejność losowa. |