![]() |
Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Offtop Wszelaki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? (/showthread.php?tid=784) |
Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Pazcyn - 17-01-2012 Jaka muzyka rozbrzmiewa u was podczas przeglądania forum? Pochwalcie się co słuchacie. u mnie: RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - kpt. Pomarancia - 17-01-2012 RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Dorczenzo - 17-01-2012 @kpt. Pomarancia - już chyba wszyscy o tym mówią, na FB widzę ten link jakoś tak raz na dwa dni :p U mnie leci duuuużo muzyki, Ci którzy znają mnie ze skizo znają tez mój gust muzyczny ![]() A co leci teraz? To! (nie mogę dodać tutaj bezpośrednio filmu z YT, nie wiem czemu) Wiem wiem, nic szczególnego ale refren strasznie wpada w ucho ![]() RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - kpt. Pomarancia - 17-01-2012 (17-01-2012, 02:08)Dorczenzo napisał(a): @kpt. Pomarancia - już chyba wszyscy o tym mówią, na FB widzę ten link jakoś tak raz na dwa dni :p Właśnie u mnie co chwila znajomy udostępnia to, więc musiałem sprawdzić "fenomen" utwóru. Doszły mnie jednak refleksje, że to odgrzewany kotlet i na pewno już to coś słyszałem i widziałem (a zjawisko sprzedawania starych kotletów jest wszechobecne). Tymczasem leci teraz to: RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Dark Archon - 17-01-2012 ![]() RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Raven - 19-01-2012 Tak jakoś teledysk mi się spodobał. :P RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Dorczenzo - 19-01-2012 NOWY RUSKO ![]() RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Dark Archon - 19-01-2012 (19-01-2012, 15:54)Dorczenzo napisał(a): (archon, nie słuchaj :p) Mogłem to sobie wziąć do serca... ![]() RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Dorczenzo - 19-01-2012 Ostrzegałem ![]() ![]() RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - darthbercik - 19-01-2012 RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - kpt. Pomarancia - 19-01-2012 ![]() RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Haruka - 19-01-2012 Uwielbiam : D RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Theriuss - 19-01-2012 @Haruka. I LIKE IT! RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Dark Archon - 19-01-2012 Haters gonna hate: RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Legvan - 19-01-2012 ![]() RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Raven - 20-01-2012 RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - grem - 21-01-2012 szykuje mi sie niedlugo podroz do polski, wiec sie psychicznie nastrajam na wszystkie przyjemnosci zwiazane z lotem: RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Dark Archon - 23-01-2012 DAMN YOU BIG BANG THEORY RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - seach - 26-01-2012 Jestem spaczony, wybaczcie: RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Futrzak - 27-01-2012 Jak już był Gotye z Kimbrą, to może teraz sama ![]() RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Stivi - 29-01-2012 http://youtu.be/XDvwJckkZTY o to to RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - boro - 31-01-2012 Trzeba podvolumić - Nasze Polska zasmaczysta muza. Znalezione dzięki Dorczenzo. wiszę ci piwo RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Dorczenzo - 31-01-2012 Uhuhu, Boro, rzeczywiście moje klimaty ![]() ![]() RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - boro - 31-01-2012 Ney. Z tego tematu, z mixu na 8track. Butch Clancy - russian lullaby - tez imo. rewelacyjny kawałek. Po nim przekonałem się do takiej muzy. RE: Co obecnie leci w waszych głośnikach/słuchawkach? - Dorczenzo - 31-01-2012 Aaaa, ok ![]() |