![]() |
[PC] I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PC] I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu (/showthread.php?tid=7858) Strony:
1
2
|
I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 15-06-2014 ![]() Hej wszystkim. Chciałbym ogłosić pierwszy turniej w grze Haxballa.
Poniższy filmik prezentuje jak to wygląda:Słowem wstępu. Haxball to wieloosobowa przeglądarkowa gra, gdzie gramy w mix piłki nożnej i cymbergaja. Udział bierze TYLKO 16 drużyn! Zapraszam każdego chętnego to wzięcia udziału w turnieju. Przewiduje nagrody dla najlepszej drużyny rozgrywek. Jak i dla każdego uczestnika po drobnym upominku (w tym forumowy acziwment!) Dla zwycięskiej drużyny (3 osoby) 1. Koszulka z nadrukiem (Gruniopiątek/Arhn.eu/Haxball Pi?) lub inna koszulka z oferty http://arhneu.cupsell.pl/ (System Error, Arhn.eu, Kubek System Error, Kubek arhn.eu, Glitched!) 2. Turniejowa przypinka 3. Acziwment 4. ![]() Dla każdego uczestnika: 1. Turniejowa przypinka 2. Acziwment 3. ![]() * Zdjęcia wyżej wymienionych nagród postaram się wrzucić już w niedalekiej przyszłości.
W razie pytań, proszę pisać w tym temacie, jak również na adres e-mail. Również zachęcam wszystkich do korzystania z forumowego Teamspeaka. W wieczornych godzinach można mnie tam znaleźć i zadawać pytania odnośnie turnieju. Życzę miłej gry wszystkim, no i czekajcie na więcej informacji o nagrodach/turnieju ![]() //edit. Umieścilem linki do podglądu niektórych fantów ![]() Spis drużyn:
![]() Losowanie fazy grupowej w formie wideo: http://screencast.com/t/G2msufNdSNh ![]() FAZA PUCHAROWA - DRABINKA: ![]() A dla osób które wolą klasyczny link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/12X_ebSWt0DWOMCX_ZxthqP4d2LtXcyTv-5gUm8ry5B4/edit?usp=sharing Faza grupowa: Pojedynki rozgrywane będą przez 2 tygodnie od momentu zakończenia zapisów do turnieju. Do dnia 6 lipca 2014r. (Uwaga! Faza grupowa może zakończyć się szybciej, jeżeli wszystkie drużyny rozegrają swoje mecze) Faza pucharowa: Pojedynki rozgrywane będą w ciągu tygodnia od ukończenia fazy grupowej. (Planowany termin: od 6 lipca 2014r. do 13 lipca 2014r.) Uwaga! Faza pucharowa może zakończyć się szybciej, jeżeli wszystkie drużyny rozegrają swoje mecze AKTUALIZACJA: Drabinka fazy pucharowej: http://challonge.com/arhnfp Cytat:Hejo. Faza grupowa zakończona! Cytat:Hej kochani. Oficjalnie kończymy pierwszą edycję turnieju w Haxballa. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Crix Doomsday - 21-06-2014 Podajcie listę drużyn wraz ze składem. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Micvhu - 21-06-2014 Jeżeli mógłbym coś od siebie dodać to wolałbym system każdy z każdym ![]() RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 21-06-2014 ![]() Wszystkie potrzebne rzeczy do ![]() Z wiadomości organizacyjnych: Mamy już zapisanych 8 drużyn, co oznacza, że bez problemu możemy zaczynać turniej! Hola, hola, zapisy nadal trwają, do godziny 24. Wszystkich chętnych dalej zachęcam do wzięcia udziału. Tryb rozgrywki prawdopodobnie będzie opierał się na systemie każdy z każdym po dwa mecze (główny i rewanżowy). Jutro rano zaktualizuję regulamin, wrzucę tabelki i inne rzeczy. A was, drodzy uczestnicy powiadomię drogą mailową jak i wiadomością PW. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 22-06-2014 Aktualizacja pierwszego postu. Wrzuciłem tabelkę rozgrywek (faza grupowa), w tym losowanie grup. A więc od jutra zaczynamy. Tak jak jest napisane w regulaminie, rozgrywki trwają 2 tygodnie w systemie każdy z każdym (grupowe). Dwie najlepsze drużyny wychodzą z grupy. Wszystkie wyniki wysyłajcie na maila [email protected]. Możecie również nagrywać mecze poprzez odpowiednią opcję w grze. W ramach pytań piszczcie w tym temacie Pozdrowienia //Przypinki zostały zamówione ![]() RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Fantomas - 22-06-2014 Jakiś kontakt do drużyn żeby się umawiać na mecze czy coś? RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Wielkimati - 22-06-2014 Prywatne wiadomości wystarczą. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - ThePolishBeaver - 22-06-2014 Czemu drużyna ,,Bobry ninja" nie bierze udziału z zawodach ? RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 22-06-2014 Hej, napisałem wiadomość e-mail odnośnie tego. Udział bierze 16 drużyn, niestety zapisaliście się jako 17 drużyna. Jeżeli jakaś drużyna zrezygnuje z udziału (w fazie grupowej) to bez problemu możecie dołączyć. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - ThePolishBeaver - 22-06-2014 Dziękuję za informację ![]() RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 22-06-2014 Mamy już jeden mecz rozegrany ![]() Ogólnie polecam wszystkim nagrywanie swoich meczy i wrzucanie na: http://www.haxballtube.com/ A wyniki i link z nagraniem oczywiście wysyłajcie na maila //edit Pierwszy post zaktualizowany //edit W tabelce na google drive umieściłem bezpośrednie linki do profilu graczy, aby ułatwić wyszukiwanie i kontakt z nimi. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 24-06-2014 Hej, jak na razie odbyły się 3 spotkania. Wyniki i aktualizacje tabelki znajdziecie w pierwszym poście tego tematu. Również zachęcam do śledzenia poprzez link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/12X_ebSWt0DWOMCX_ZxthqP4d2LtXcyTv-5gUm8ry5B4/edit?usp=sharing 9 drużyn potwierdziło chęć otrzymania upominków (przypinkę, acziwmenta i ![]() Jeżeli na poniższym zdjęciu nie widać twojej drużyny.. no to na co czekasz, powiadom kapitana drużyny i niech piszę wiadomość e-mail na [email protected] ![]() Również przypominam, że macie czas do 6 lipca rozegrać mecze w fazie grupowej. Jeżeli wszystkie mecze odbędą się skończą się szybciej, wtedy możemy wystartować z fazą pucharową. To wszystko zależy od was ![]() Wszelkie pytania/problemy piszcie na turniejowego e-maila, PW na forum. I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Krzaku - 26-06-2014 Sytuacja wręcz patowa - kapitan naszej "drużyny" nie raczył nikogo informować o rozgrywanych meczach które odbywały sie bez udziału drużyny ![]() Umówiliśmy sie na czwartek wieczór. Środa - dwa mecze przegrane, kiedy sie odbyły - ja tego nie wiem. Co w takiej sytuacji zrobic Panie sędzio? Czerwona kartka jak nic ![]() RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - polskabrick - 26-06-2014 U mnie to samo dwóch moich członków drużyny, odgrywało mecze bez mnie. Moim zdaniem turniej mieć rozpiskę np. X drużyna gra z Y drużyną o 20. Ktoś z dobrym netem/administracji tworzyłby serwer. Kto jest to gra, kogo nie ma to pech. Jednym słowem CHAOS RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Piromaniaq - 26-06-2014 Ale, to WY jesteście drużyną i powinniście się ze sobą kontaktować. Macie aż dwa tygodnie na rozegranie meczy więc wystarczy razem pogadać i ustalić terminy, jakie wam wspólnie pasują i zapytać członków innych drużyn z jakimi jesteście w grupie czy moglibyście się wtedy zmierzyć. Kicaken naprawdę stara się to wszystko dobrze zorganizować i to nie jego wina, że wy jako drużyna, którą sami z własnego wyboru stworzyliście nie potraficie się dogadać. I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Krzaku - 26-06-2014 (26-06-2014, 11:22)Piromaniaq napisał(a): Ale, to WY jesteście drużyną i powinniście się ze sobą kontaktować. Macie aż dwa tygodnie na rozegranie meczy więc wystarczy razem pogadać i ustalić terminy, jakie wam wspólnie pasują i zapytać członków innych drużyn z jakimi jesteście w grupie czy moglibyście się wtedy zmierzyć. Kicaken naprawdę stara się to wszystko dobrze zorganizować i to nie jego wina, że wy jako drużyna, którą sami z własnego wyboru stworzyliście nie potraficie się dogadać. Ja jego o nic nie obwiniam tylko pytam o rade i propozycje rozwiązania. Kicaken spisuje sie swietnie w roli organizatora :-) Fajnie, jesteśmy drużyna tylko jak " kapitan " nie czyta wiadomości a tylko je pisze to trudno jest nawiązać jakikolwiek kontakt. Cieżko jest sie dogadać jak jest sie jedynym który chce sie dogadać. (26-06-2014, 10:59)polskabrick napisał(a): U mnie to samo dwóch moich członków drużyny, odgrywało mecze bez mnie. Nikt z góry nie bedzie nikomu ustalał terminów - nie kazdy ma zawsze czas. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 26-06-2014 Niestety wszystkiego nie upilnuje, więc nie wiedziałem, że taka sytuacja może się wydarzyć. W sytuacji gdy drużyna z która chcecie rozegrać mecz, będzie grać w dwie osoby, a wy macie komplet, to musicie się dogadać jak to rozegrać. Ja proponuje takie opcje: - Za zgodą, gramy 2vs3 - Gramy 2vs2, lecz po zakończonym pierwszym meczu, gracz który wcześniej nie grał, wchodzi za inną osobę (tutaj drużyna dogaduje się ze sobą) Termin dałem 2 tygodnie, z powodu, że nie każdemu może pasować dany dzień. Tak to mamy bardzo elastyczny grafik i każdy powinien się w tym terminie wyrobić. Również dochodzą mnie słuchy, że drużyny nie odpisują na PW od innych drużyn (odnośnie rozegrania spotkań). Tutaj proszę o jakiś inny kontakt z drużynami: Email, GG, FB lub TeamSpeak arhnowy. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 28-06-2014 Hej. Wczoraj dotarły turniejowe przypinki. Oto zdjęcie: ![]() Część koloru białego, część koloru czarnego. Podczas wysyłki będą one wybierane losowo ![]() Nie zapominajcie rozgrywać swoich spotkań! RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 04-07-2014 Hej wszystkim! Przypominam, że faza grupowa trwa do dnia 6 lipca 2014 roku do godziny 20.00. Proszę o rozegranie wszystkich zaległych meczy. Jeżeli tak się nie stanie, będę zmuszony do wpisania walkowerów dla drużyny z której nie ma w ogóle kontaktu (lub nie rozegrała żadnych meczy). To samo tyczy się osób/drużyn, które w ogóle nie rozegrały żadnego spotkania (a jest pare takich). Dziś zostaną wysłane wiadomości e-mail do tych drużyn, jeżeli sytuacja się nie zmieni, zmuszony będę do przyznania WO, jak również usunięcia z turnieju (Bez mocnych argumentów, nie przyznam dodatkowego terminu). Takie drużyny niestety nie otrzymają acziwmenta/przypinki jak i również ![]() A więc w skrócie: Ostatnie mecze fazy grupowej, proszę rozegrać do dnia 6 lipca do godziny 20:00 W razie pytań, kierować na turniejowego e-maila. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 06-07-2014 Aktualna tabelka wyników: Tabelka Wyników: ![]() Duża tabelka: ![]() Przypominam, że możecie jeszcze dzisiaj rozegrać swoje mecze! Do godziny 24 postaram się uzupełnić pierwszy post, jak i rozlosować już fazę pucharową. A z drużynami, które nie przechodzą dalej będę się kontaktować w sprawie wysyłki rzeczy. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Fantomas - 06-07-2014 Mimo prób rozegrania meczu z zespołem Drużyna Pierścienia nie udało nam się tego osiągnąć, dwukrotnie umawialiśmy się z ich kapitanem po czym nikogo nie było, po próbach kontaktu z graczami okazało się, że w tej drużynie panuje kompletny brak komunikacji między zawodnikami i nie uda się rozegrać tego meczu... wnoszę o walkower a co RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Zyga - 06-07-2014 W imieniu drużyny Cebulion wnoszę o całkowity brak odzewu ze strony ugrupowania FullRandomTeam, co zresztą ukazuje tabela. Podjąłem dwie próby. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 06-07-2014 Ok rozumiem. Do godziny 24 powinienem wyrobić się ze wszystkimi rzeczami. Czekajcie na informację RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 06-07-2014 Hejo. Faza grupowa zakończona! Drużyny które wychodzą z grup: Cebulion, Inne, Metal Guitar Solid, DreamTeam, Bidoof Team, Gaben Team, The Wolves, TELE FON. Z przykrością stwierdzam, że drużyny FullRandomTeam jak i RKS Chuwdu nie rozegrali żadnego meczu, a więc również nie dostaną przypinek/acziwmenta i ![]() W pierwszym poście zostanie odświeżona duża tabelka. Drabinka pucharowa znajduję się pod tym linkiem: http://challonge.com/arhnfp Również tam będą aktualizowane wyniki. Od 0:00 do dnia 13 lipca do godziny 20. Proszę rozgrywać mecze według drabinki. Drabinka będzie aktualizowana jak tylko dostanę wyniki (godziny wieczorne). Planuje, aby finał rozegrany był w niedziele o godzinie 18 - 20. P.S - Z drużynami które nie dotarły do fazy pucharowej, będę na dniach się kontaktował odnośnie danych osobowych (potrzebnych do wysyłki nagród) RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Micvhu - 07-07-2014 Jeżeli czyta tego posta ktoś z mojej drużyny to chciałbym poinformować iż do 13.07.2014 nie mam dostępu do stałego łącza i mikrofonu (zmienić się to może w niedzielę kiedy to wracam), dlatego proszę też o ustalanie meczy ze mną na PW (Steama też tu nie mam ![]() ![]() EDIT: A jednak! Internet jest jednak mikrofonu nie mam dalej. |