![]() |
Star Wars Episode I: Racer - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Star Wars Episode I: Racer (/showthread.php?tid=7862) |
Star Wars Episode I: Racer - Dark Archon - 15-06-2014 Racer to jedna z moich ulubionych ścigałek lat 90 i z przyjemnością zgłaszam, że nawet dziś gra się w nią mimo prostoty bardzo fajnie. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Star Wars Episode I: Racer Star Wars Episode I: Racer - SebastianL92 - 15-06-2014 Próbowałem kilka razy w to pyknąć za dzieciaka, ale jakoś nigdy mnie nie chwyciło. Znacznie lepiej i przyjemniej wspominam Nikita Racer (czy jakoś tak). Bardzo podobne klimatycznie, niestety krótkie ![]() Star Wars Episode I: Racer - aspazar - 15-06-2014 dark archon zachęciłeś mnie do odświeżenia staruszka dziekuje Star Wars Episode I: Racer - Tomi - 15-06-2014 100 MHz procesor i 32 MB ramu + Star Wars Episode I: Racer = podróż w przyszłość. Nigdy nie zapomnę tej gry. Lata 90 dzięki tej grze nie do zapomnienia! RE: Star Wars Episode I: Racer - Mkali - 15-06-2014 Archon zachęcił mnie do kupna gry na allegro ![]() RE: Star Wars Episode I: Racer - Ozzy - 15-06-2014 Mam na n64 i nie będę się zbytnio rozpisywać, gra mocno grywalna. Star Wars Episode I: Racer - Tatsumi - 15-06-2014 Ehh.. Dobrze pamiętam tą grę :'P Star Wars Episode I: Racer - Krzaku - 15-06-2014 Warto pamietać, ze gra była dołączona swojego czasu jako demo w którymś z magazynów. Tatooine znałem na pamięć :-) klasyk RE: Star Wars Episode I: Racer - Drakkainen - 15-06-2014 Od dzisiaj na nią poluję! I przy okazji na DreamCasta i N64 też. Star Wars Episode I: Racer - Pisklan - 16-06-2014 Pamiętam to była epicka gra stare dobre czasy Star Wars Episode I: Racer - darkSpeedy - 16-06-2014 Jedna z moich ulubionych gier na N64. Świetna recenzja. Pozdrawiam RE: Star Wars Episode I: Racer - Accoun - 18-06-2014 Pamiętam jak za dzieciaka jechałem z babcią/rodzicami na zakupy do hipermarketu, to było stand z n64 (w sumie tylko po to z nimi tam jeździłem). Czasem z Super Mario 64, czasem z Yoshi's Island, czasem z Diddy Kong Racing, a czasem właśnie ze Star Wars Racerem. I to właśnie w tę ostatnią grę grało mi się wtedy najprzyjemniej. Aż może obadam, czy mi przypasuje po latach... :-P RE: Star Wars Episode I: Racer - Nowatsky - 19-06-2014 Moja miłość do tej gry trwała wiele wiele lat. Nie wspomnę o tym, że oprócz katowania jej w domu przed monitorem nie odpuściłem okazji gdy zobaczyłem automat arcade z ową grą (choć zdaje się w nieco innej wersji ) w Szklarskiej Porębie. Nie pamiętam dokładnej liczby ale sporo złotówek wyproszonych od rodziców wciągnął mi ten automat. Prezentował się mniej wiecej tak: ![]() Ktoś kojarzy/grał? Star Wars Episode I: Racer - laureat2024 - 19-06-2014 Lucas Arts wrróciło to tego tematu w Kinect Star Wars, lecz ma mniej map i (moim zdaniem) został uznany za minigrę RE: Star Wars Episode I: Racer - Ozzy - 19-06-2014 ^^Bo w sumie to jest mini gra. Jeżeli by nią nie była gra była by sprzedawana z tytułem "Kinect Star wars racing" |