![]() |
Charizard do składania - Pokémon Model Kit - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Charizard do składania - Pokémon Model Kit (/showthread.php?tid=7894) |
Charizard do składania - Pokémon Model Kit - Wallas - 19-06-2014 ![]() By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Charizard do składania - Pokémon Model Kit Charizard do składania - Pokémon Model Kit - Ussurin - 19-06-2014 Wow, nigdy nie myślałem, że zobaczę Wallasa na Arhn.eu. Tematycznie trochę nie pasujecie, ale mimo wszystko miło, że coraz więcej polskich twórców współpracuje. Charizard do składania - Pokémon Model Kit - ZłotyPstryk - 19-06-2014 Miło zobaczyć twój film na arhneu, ale jakby nie było, obserwuję twój kanał od bardzo dawna i z przyjemnością mi się go ogląda ![]() Swoją drogą - Charizard ![]() Charizard do składania - Pokémon Model Kit - PanKarton - 19-06-2014 Model nieciekawy, przyznaję. Wallas za to ciekawie prezentuje, przyznać trzeba to. Może jakoś się sprawdzi w serwisie. Charizard do składania - Pokémon Model Kit - Massiv - 19-06-2014 Rozumiem,że arhn.eu szuka członków, ale błagam nie idźcie w tę stronę. No chyba,że Archon zdubinguje wallasa ![]() Charizard do składania - Pokémon Model Kit - ketrabd - 19-06-2014 fajny akcent ;D RE: Charizard do składania - Pokémon Model Kit - Wallas - 19-06-2014 Wszystkim przerażonym moją obecnością na Arhn tłumaczę: nie, ta strona nie stanie się z dnia na dzień portalem zabawkowym, od tego mam własną piaskownicę w sieci. Jak sugeruje nazwa, ta recenzja jest gościnna, i taka pozostanie. Moja polityka treści zakłada, że na Arhn publikuję tylko materiały związane z grami, a to oznacza że mam na chwilę obecną materiały na 5-10 recenzji maks. A że Charek był recką testową, nie wiem na chwilę obecną jak szybko będą się pojawiały kolejne, może co kilka tygodni, co kilka miesięcy, nie sposób przewidzieć. W każdym razie, moje rzeczy nigdy nie zdominują Arhn i ich celem jest jedynie urozmaicić serwis. Także nie bójcie się, będzie dobrze ![]() Charizard do składania - Pokémon Model Kit - glownyfanarhneu - 20-06-2014 Proszę, nie dawajcie więcej jego recenzji. Nie pasują do serwisu i są niesamowicie infantylne i niezabawne. NIE DLA WALLASA NA ARHN.EU Charizard do składania - Pokémon Model Kit - Ad-M - 20-06-2014 Mi się podoba ta recenzja i z chęcią zobaczę więcej w przyszłości ![]() Charizard do składania - Pokémon Model Kit - kamillo1000 - 20-06-2014 A teraz moje skromne zdanie: Mi jak najbardziej pasuje temat zabawek, tudzież figurek, do Arhn. Bo jeśli typowemu widzowi nie odpowiada recenzja zabawki-figurki Charizarda, to ja już nie wiem co odpowiada. A co do recenzji - bardzo fajna, gdyby nie te dziury od śruby to figurka byłaby dużo lepsza. Charizard do składania - Pokémon Model Kit - LukegaX - 20-06-2014 dobra recenzja oraz interesujące urozmaicenie serwisu - oczekuję na więcej materiałów tego typu ![]() RE: Charizard do składania - Pokémon Model Kit - Sheltem - 20-06-2014 Nie byłem w stanie obejrzeć całości. Powtórzenia i "blak" wymowy r zabiły moje uszy. Tragedii nie ma, ale nie jest to poziom do jakiego przyzwyczaiło mnie ARHN.eu. Popracuj nad głosem i treścią, albo nie bierz się za recenzje dla tego serwisu. Zabawki, tak samo jak wszelkiej maści "rap gry" (a raczej: gry częstochowskimi rymami), nie pasują mi do ARHN.eu. Nawet te związane z grami. Charizard do składania - Pokémon Model Kit - supermiecio - 20-06-2014 Dobry materiał Charizard do składania - Pokémon Model Kit - arkhadius - 20-06-2014 Figurka słaba, akcent "jesce gozej". Ugh... Charizard do składania - Pokémon Model Kit - hubaaa - 20-06-2014 nierozumiem dlaczego krytykujecie go za jego wade wymowy. Według mnie recenzja fajna choć sama figurka nie za bardzo. RE: Charizard do składania - Pokémon Model Kit - Wallas - 20-06-2014 Po prawdzie ta recka była czysto testowa żeby wybadać reakcję ludzi na tego typu materiały na Arhn. Głównym daniem miał być S.H.Figuarts Super Mario, który powinien być o wiele ciekawszym obiektem do analizy. http://www.hlj.com/product/BAN983159/Act Charizard do składania - Pokémon Model Kit - Ussurin - 29-06-2014 @Wallas Z chęcią zobaczę recenzje figurki Mario. Jako, że jestem twoim stałym widzem to przyzwyczaiłem się do twojej wady wymowy (sam miałem dawniej taką). Życzę powodzenia i lepszej reakcji publiczności w przyszłości ![]() @Wallas Z chęcią zobaczę recenzje figurki Mario. Jako, że jestem twoim stałym widzem to przyzwyczaiłem się do twojej wady wymowy (sam miałem dawniej taką). Życzę powodzenia i lepszej reakcji publiczności w przyszłości ![]() |