![]() |
[PS3] 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) (/showthread.php?tid=7904) |
'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Link - 21-06-2014 Witajcie compadres! Chyba najwyższa pora w coś wspólnie pograć? Już w ten piątek 27.06 o godz. 21.00 ponownie zawitamy do świata Online w GTA V! Dawno nie graliśmy, jest ku temu okazja, bo wyszła aktualka gry dodająca nowe przedmioty, auta i akcje - osobiście jeszcze niczego nie sprawdziłem ale jakoś w tygodniu ogarnę i liczę na powiew świeżości w tym (parafrazując klasyka) "smutnym jak [cenzura] mieście" Zapraszam serdecznie do wzięcia udziału, wtedy też pogadamy co dalej z naszymi spotkaniami - czy dalej gramy w GTA (czekając na dodanie napadów) czy też zmienimy tytuł. Jeszcze tylko pozwolę sobie przekopiować ważne fakty z poprzedniego tematu, rzućcie okiem na REGULAMIN. Warto też dołączyć do Ekipy ARHN.EU na GTA Social Clubie. Sorry, magmus, ale chodzą słuchy, że wylatujesz
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Link. RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Dark-Crash-One - 21-06-2014 Pewka, że będę, lecz zaznaczam, że mogę się trochę spóźnić ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - FeralBoar - 21-06-2014 Postaram się nie spóźnić ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - magmus008 - 21-06-2014 Będę ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Kacpi01_PL - 21-06-2014 Tak jak zawsze będę na 100% ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Zyga - 21-06-2014 You have my Tommy gun. RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - kaczmar456 - 21-06-2014 Będę jak zawsze ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Snaki98-Pl - 22-06-2014 Crash będę czekał na ciebie RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Dark-Crash-One - 22-06-2014 Grabisz sobie Snaki ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - oscar4468 - 23-06-2014 Ja postaram się być tylko ale nie mówię ża na 100% bo w sobotę jadę na wakacje ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Woodymir - 23-06-2014 Jak nie zapomnę to będę nick psn: Woodymir ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Dra_ - 27-06-2014 Hej, znalazłoby się miejsce dla jednej nowej, dość zielonej w kwestiach teamspeaka osoby? ^^'' psn Dra_Dragonic RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Link - 27-06-2014 (27-06-2014, 12:59)Dra_ napisał(a): Hej, znalazłoby się miejsce dla jednej nowej, dość zielonej w kwestiach teamspeaka osoby? ^^'' Witaj, Dra - nie rozumiem pytania... Oczywiście! Zainstaluj sobie TS'a, użyj danych podanych w Regulaminie i dołącz do nas dzisiejszego wieczoru ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Link - 28-06-2014 Hej! Jesteśmy po grze, można wiele mówić o tym, że GTA Online się nam przejadło, ale mimo wszystko mi dalej się w nie przyjemnie gra ![]() ![]() ![]() A teraz mini foto-relacja:
![]() ![]() Deatchmatch, Zyga - debeściak, jako uczestnik na polu bitwy cykał fotki ![]() ![]() ![]() Akcja "Pociąg" i kilka błędów z nią związanych. Niestety, tylko tyle, większość użytkowników ma już zapchane pamięci w swoich aparatach, a szkoda rozstać się z każdym jednym zdjęciem ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - kaczmar456 - 28-06-2014 Dzięki wielkie za wczoraj, było naprawdę super, zwłaszcza imprezowy pociąg, którego niestety, żadna boska ręka aparatu nie mogła uchwycić. Miło mi także powitać nową osobę - Dra. Czekam na następne Gruniopiątki z gier, które posiadam, bo niestety, ani TLoU, ani ACIV nie posiadam ![]() ![]() RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - FeralBoar - 28-06-2014 Bardzo chciałem być, ale niestety poniósł mnie melanż z okazji zakończenia roku :C RE: 'Gruniopiątek' #19 w multi GTA Online (I'm Not a Hipster Edition) - Dra_ - 30-06-2014 Wielkie dzięki za wspólną grę! Było naprawdę fajnie. ![]() |