Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[PC] GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134)
+--- Wątek: [PC] GrunioPiątek #24 Worms Armageddon (/showthread.php?tid=7999)

GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - Mkali - 01-07-2014

GrunioPiątek #24
[Obrazek: 6497b28d8a4a.gif]

W najbliższy Piątek 04.07.2014 o godz. 20.00 podczas solidnej zasuszy i sezonu ogórkowego odbędzie się GrunioPiątek z Nieśmiertelnymi robalami - Worms Armageddon. Moja drużyna już czeka, aby skopać wam tyłek. Szczególnie tobie Luklew Torll . Czekam na twoje granaty... Poker Face Regulamin i zapowiedzi kolejnych GrunioPiątków Smiling

UPDATE: Jeżeli nie zbierze się duża liczba osób do grania, to możemy pograć w Alien Rage-a, który jest aktualnie w nowym numerze CD-Action Smiling

1.Mkali

RE: GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - Link - 01-07-2014

Żarty właśnie się skończyli, zadziwię wszystkich, ale... BĘDĘ! Moje pierwsze Gruniopiątki na PC - już lecę czytać regulamin Trollface Ostrzegam, że bardzo, ale to bardzo lamię w robalach, moje wyczucie podczas korzystania z broni może Was tylko rozśmieszyć :link: Winking Liczę też na pomoc przy dołączaniu do sesji itp, czekam na niezłą zabawę i fun.

#linksiesprzedau

RE: GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - Wojtex28 - 01-07-2014

Suuuper, będzie Link, będzie impreza Torll Ja oczywiście się pojawię, bo Armageddon to chyba najlepsza część robali, więc będzie można liczyć na sporą porcję zabawy Grinning Już się nie mogę doczekać zabawy z linami Laughing

Link się nie dopisał, a więc ja to zrobię Me Gusta
1. Mkali
2. Link
3. Wojtex28

RE: GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - kaczmar456 - 01-07-2014

Właśnie na to czekałem! Wormy, gra legenda i gra, która pójdzie mi na moim laptopie Smiling. Moje pierwsze Grunio na PC. Oczywiście będę i dopisuję się na listę:
1. Mkali
2. Link
3. Wojtex28
4. kaczmar456
Ostrzegam, taktyczne planowanie nigdy nie było moją mocną stroną, więc będziecie mogli potraktować moją osobę jako tanie mięso armatnie i worek treningowy. Do piątku Smiling

RE: GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - bprog - 01-07-2014

Wspólne lamienie?
1. Mkali
2. Link
3. Wojtex28
4. kaczmar456
5. bprog

RE: GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - Kicaken - 02-07-2014

Oh, muszę zakupić swoją kopię gry na steamie/gogu, bo płyta gdzieś sie zapodziała Okay

1. Mkali
2. Link
3. Wojtex28
4. kaczmar456
5. bprog
6. Kicaken

RE: GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - Joony - 02-07-2014

Kicaken polecam Ci kupić na humble bundle store jest taniej niż na steam.

1. Mkali
2. Link
3. Wojtex28
4. kaczmar456
5. bprog
6. Kicaken
7. Joony

RE: GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - Micvhu - 02-07-2014

Postaram się wpaść, choć w robalach nigdy mi nie szło Childish

1. Mkali
2. Link
3. Wojtex28
4. kaczmar456
5. bprog
6. Kicaken
7. Joony
8. Micvhu

RE: GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - Mkali - 03-07-2014

W przypadku znacznie dużej liczby osób, podzielimy się na dwa teamy w osobnych pokojach Smiling Gdyż jeden pokój może pomieścić 6-7 osób Smiling

RE: GrunioPiątek #24 Worms Armageddon - Mkali - 04-07-2014

Małe ogłoszenie, gruniopiątek zaczynamy dzisiaj trochę wcześniej, bo o godzinie 18 Smiling

Update: Po rozmowach na shoucie stwierdziliśmy, że o 19 PC Has No Game