![]() |
SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! (/showthread.php?tid=8067) |
SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 07-07-2014 Witam kolekcjonerów ! Temat ten założyłem dla tych, którym znudziły się dane kolekcjonerki, mają duble lub po prostu chcą się ich pozbyć. Skupuje wszelkiej maści edycje kolekcjonerskie, edycje premium - wszystko tylko i wyłacznie KOMPLETNE. Przeżyć mogę ewentualny brak DLC lub jakiejś płytki Making Of czy coś. Pod dołem proszę pisać jakie edycje macie na sprzedaż, myślę, że z ceną dogadamy się bez problemu, zawsze można wystawić na Alledrogo dla bezpieczeństwa ![]() EDIT : Zapomniałem dodać, że mój budżet jest nieograniczony więc proszę się nie przejmować, jeżeli jakaś kolekcjonerka jest warta z 700zł ![]() ODŚWIEŻAM ! Ogólnie wszelkie kolekcjonerki mogę kupić bez DLC i kodu na grę, więc proszę pisać Smiling Kontakt: Telefon: 602 493 684 (proszę wysłać SMS"a w jakiej sprawie dzwonisz, a ja oddzwonię jak najszybciej) RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - Witold - 07-07-2014 Posiadam na sprzedaż kolekcjonerkę Call of Duty: WaW na PS3. Jaką cenę za nią proponujesz? RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 07-07-2014 To jest edycja z piersiówką ? Jeżeli tak to takową już posiadam. RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - Crix Doomsday - 07-07-2014 Press kity cie interesują? Nieograniczony budżet? Fajnie... też bym tak chciał. RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 07-07-2014 Wiesz co musiałbym się zastanowić, ale możesz mi napisać na PW jakie masz. Może źle się wyraziłem pisząc nieograniczony, po prostu chcę uzupełnić kolekcję, ale znowu nie będę wariował i kupował jakieś kolekcjonerki 3x drożej. Jestem spokojny mogę poczekać. RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - Witold - 07-07-2014 a prasówki można w ogóle sprzedawać? RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 08-07-2014 @UP Aj tam, można ![]() RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - Crix Doomsday - 08-07-2014 Jeśli pisze "not for resale" to się nie powinno. Ja na szczęście nic takiego nie mam. RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - ThePS3veteran - 08-07-2014 (07-07-2014, 20:34)CriX Doomsday napisał(a): Press kity cie interesują? A jakie masz? RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 12-07-2014 PILNE: Poszukuje Edycję Szaleńca Far Cry 3. Najlepiej nową, lecz może być lekko używana Musi być wszystko w komplecie. Gdyby ktoś widział w Empiku za rozsądną cenę to bardzo proszę o info, albo jeśli ktoś ma na sprzedaż. Może być PC/XB360/PS3! RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - Dhante - 14-07-2014 Jaka oferta? Mam nową, ale rozpakowaną - figurka na półeczce musi być ![]() Kody niewykorzystane, stan: jak ze sklepu. RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - MOLO - 20-07-2014 Czy kolega skupuje także steelbook'i? RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - Mateusz Śniegula - 27-07-2014 Mam na wydanie kolekcjonerkę The Elder Scrolls online. W skład wchodzi wszystko z kolekcjonerki. Proszę o kontakt RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 15-09-2014 ODŚWIEŻAM ! Na ten moment poszukuje: -Steelbook Sacred 3 - Far Cry 2 Edycja Kolekcjonerska ( musi być w komplecie koszulka ) - Steelbook The Last of Us Remastered - The Last of Us Edycja Kolekcjonerska PS3 - Steelbook Battlefield 3 - Killzone 3 Edycja Helghast - Splinter Cell Conviction Edycja Kolekcjonerska - Aliens Colonial Marines Edycja Kolekcjonerska - Sniper Elite V3 Edycja Premium (może być bez kodu na grę ) Ogólnie wszelkie kolekcjonerki mogę kupić bez DLC i kodu na grę, więc proszę pisać ![]() Kontakt: Telefon: 602 493 684 (proszę wysłać SMS"a w jakiej sprawie dzwonisz, a ja oddzwonię jak najszybciej) RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - Maurek - 15-09-2014 Mam na sprzedaż steelbook z BF4. RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 23-11-2014 Odświeżam Temat RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 17-03-2015 Odświeżam temat RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - IIIdfx - 09-07-2015 (17-03-2015, 01:26)UnboxingManer napisał(a): Odświeżam tematHello Tu ma kolega Far Cry 2 komplet w folli -> http://allegro.pl/far-cry-2-edycja-kolekcjonerska-nowa-kompletna-i5509233684.html RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 19-10-2015 refreshuje temat ;D RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - Edredragon - 19-10-2015 (19-10-2015, 18:39)UnboxingManer napisał(a): refreshuje temat ;D Witaj, Byłbyś zainteresowany Diablo 3 EK, Assassin's Creed Brotherhood Codex Edition oraz Halo Reach Legendary Edtion? RE: SKUP Edycji Kolekcjonerskich !!! - UnboxingManer - 20-10-2015 (19-10-2015, 20:03)Edredragon napisał(a):(19-10-2015, 18:39)UnboxingManer napisał(a): refreshuje temat ;D Halo Reach Legendary Edition jam najbardziej : ![]() |