![]() |
W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Mobilnie (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Android (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: W co gracie w domu, szkole, na boisku? (/showthread.php?tid=815) |
W co gracie w domu, szkole, na boisku? - p4key - 29-01-2012 Witam! Dziwi mnie, że nikt nie napisał tematu w tym dziale, ale cóż. Ja muszę to zrobić po raz kolejny ;d. Tym razem, porozmawiajmy o grach na Wasze smartfony. Ja zacznę. Na mojej Spicy przeważnie gram w różnego typu zabijacze czasu, np. Where is my water, Angry Birds, Robot Unicorn Attack, Cut the Rope. Natomiast na brata Optimusie pykam w gry HD, Assasin, PES, czy jakieś inne gameloftu, które nie ustępują tym z PSP. A Wy w co gracie? RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Traxxas - 29-01-2012 Speedx 3D - zajebiście wciąga , może dlatego ze za dużo pale (?) ;> Dragon, Fly! - zabijacz czasu , wciagaaaaa ;] W sumie mało ostatnimi czasy gram na swoim telefonie RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - pr3v - 31-01-2012 Dead Space + Samurai 2. naprawdę świetne pozycje na andka. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Pstrykacz - 01-02-2012 Na boisku gram w kosza. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Dorczenzo - 02-02-2012 Gra, którą uwielbiam zarówno w wersji na iOS jak i na Symbiana to... Doodle Jump! Polecam każdemu, świetny zjadacz czasu ![]() No i oczywiście Doodle Fit z naszego polskiego podwórka. Polecam wszystkim lubiącym wyzwania umysłowe. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Pomarańcia - 15-03-2012 W domu nie gram na telefonie ale w autobusie lub na przerwie w szkole gram w fruit ninja lub where's my wate ^^ RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - dzej - 15-03-2012 Na stołku gram w gry pc. W łóżku 3ds + psp. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Coil - 25-03-2012 Ja polecam fruit ninja, jeśli ktoś jeszcze nie grał, lub darmowy odpowiednik veggie samurai. EDIT: jak bym miał dodać kilka tytułów to na pewno puzzle bobble, drop the box, snappy dragons, scramblies. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - CTSG - 27-03-2012 Jeśli chodzi o Androida, to zdecydowanie mogę polecić "Where's My Water?", "SPYmouse" i "Cut the Rope". Są to 3 gry logiczne napakowane poziomami i fajną mechaniką rozwijającą się z każdym kolejnych chapterem. Do tego solidne wykonanie, przyjemna oprawa audio/video, świetne wykorzystanie ekranu dotykowego. Z mniej znanych znanych tytułów nasuwają mi się: - Escape - Chyba pierwsza mobilna gra przygotowana przez kongregate.com. Grę w skrócie moge opisac jako infinite wall jumper. ![]() - Whale Trail - wesoły i kolorowy infinite runner. Latamy wielorybem, zbieramy kolorowe objekty, unikamy chmurek. Sterowanie na zasadzie rozbudowanego Coptera. ![]() - Paper Racer - Rozwijanie rolki papieru na czas z trybem multiplayer. Za każdym razem widząc oponenta z chińskimi znakami w nicku budzi się we mnie nieznana mi na co dzień zwinność w palcach. A jak ktoś chce spróbować gry w której maczałem swoje palce, to Monster Shooter jest do pobrania za darmo zarówno na Androida jak i iOS. ![]() RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Celion4 - 02-04-2012 Ja w domu w jedną z ok. 140 gier na mój sprzęt (PC, PS3) a na boisku i w szkole w Pokemon Pearl na NDSL. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Haruka - 10-04-2012 Angry Birds, Fruit Ninja i Rainbow Cloud Attack. Uboga biblioteka, ale nie chcę zaśmiecać pamięci, zwłaszcza, że mam smartphon 1 dzień. :P RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Dorczenzo - 10-04-2012 Temple Run! ![]() RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Piskle - 16-04-2012 Ja preferuje : -Dragon, Fly! -Angry Birds Space -Duke Nukem 3D -Fruit Slice -Guitar Hero 5 -Pirson Tycoon RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - 20patryk12 - 20-05-2012 ja uwielbiam pograć w fruit ninja RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - czarnowidz - 21-06-2012 Też się wypowiem w tym temacie. Broń boże nie bierzcie mnie za wstrętnego nabijacza licznika postów. Numer jeden na mojej liście to gra Canabalt HD - musimy za nią kilka złotych zapłacić, ale naprawdę jest tego warta. Tytuł zarówno na Androida jak i iOS, także nikt nie będzie miał z tym problemów. Przed odpaleniem obowiązkowo założyć słuchawki na głowę. UWAGA! Potrafi mocno wciągnąć. A zaczęło się niewinnie od mini gierki internetowej, którą kiedyś gdzieś znalazłem: http://adamatomic.com/canabalt/mega/ Wersja na androida na 100% jest ładniejsza niż to w wersji przeglądarkowej. Co do iPhone - nie potwierdzę, bo 2 lata temu nie było wersji w HD, a szpanerski telefon wymieniłem na jeszcze bardziej szpanerski, tylko z androidem. Kolejny tytuł Speedx 3D, który został już tutaj wymieniony. I ostatni tytuł, jaki mogę polecić to Karoshi - polega na zabijaniu swojego bohatera w dość wymyślne sposoby. (link) Znalazło by się więcej tytułów, jednak wymieniłem te, które się nie nudzą (przynajmniej w moim wydaniu). Ostatnio np. zafascynowała mnie gra Tiny Station, jednak po 2 tygodniach już w nią nie gram. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Bertos - 21-07-2012 hmm z darmowych gierc na moje padlo pykam w Speedx 3D co zauważyłem ze nie tylko ja ![]() ![]() RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Erthum - 30-01-2013 Ja gram w gry takie jak Jetpack Joyride,Pou,Fruit Ninja. Bardzo mi się podobają ![]() RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - EragoX - 31-01-2013 Bad piggies + Running Fred + fruit ninja i jeszcze rope escape. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Shorty - 31-01-2013 Aktualnie siekam w Plague Inc., Dead Space, NFS: Most Wanted, Broken Sword, EDGE EX, New Star Soccer, Death Worm i Delver. Polecam wszystkie. ![]() RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - WojtAS1478 - 31-01-2013 uwielbiam piłkę nożną i kosza natomiast na telefonie wciąż gram w Hill Climb Racing RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - ichi23pl - 31-01-2013 Ja gram na moim Seny Ericsson Xperia Arc S w Zenonie 3 bardzo fajna gra RPG wciąga strasznie. Dodatkowo w fajna platformówkę League of Evil. Polecam również Raymana Jungle Run i Jetpack Joyride. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - snejquu - 31-01-2013 Ja polecam "GTA Vice City" "Angry Birds" RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - xWisnia_PL - 07-02-2013 Ja osobiście przepadam za takimi tytułami jak Bad Piggies (o niebo lepsze od Angry Birds), Nyan Cat: Lost in Space, Fruit Ninja i Games Logo Quiz (obowiązkowa pozycja dla graczy ![]() RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Eastereggman - 07-02-2013 Osobiście gram w Fruit Nija, Jetpack Joyride, Dead Trigger, Dead Space oraz najlepszą grę symulacyjną ever: Game Dev Story. Wsysa na bardzo, bardzo długo. RE: W co gracie w domu, szkole, na boisku? - Witold - 07-02-2013 Na lekcje religii? Obowiązkowo Dead Trigger ![]() Na przerwach TowerDefense, SnuggleTruck oraz Kumo Lumo |