![]() |
Relaks za ladą - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +--- Wątek: Relaks za ladą (/showthread.php?tid=8246) |
Relaks za ladą - KDMentos - 28-07-2014 Każdy z nas czasami nudzi się w pracy. Nieważne, czy jesteś pracownikiem stacji paliw, urzędnikiem, stróżem nocnym czy taksówkarzem – bezczynne siedzenie w oczekiwaniu na klienta czy nerwowe spoglądanie na zegarek nie należy do najprzyjemniejszych czynności w życiu. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Relaks za ladą Relaks za ladą - royek - 28-07-2014 Wszystko zależy od pracy. Kiedyś za czasów gdy pracowałem w sklepie monopolowym gdzie pierwszy klient potrafił wejść do sklepu po 7 h od otwarcia dołem rady ograć wszystko co chciałem. Dziś właśnie Nintendowskie gry stanową mój nr.1 grania w pracy. I wszelakie RPG turowe rodem z GBA - scenek animowanych nie ma, a nawet jak się coś dzieje to tekst trzeba przewijać samemu. Relaks za ladą - Kropcia - 28-07-2014 Mentos, genialne! Sama gram w pracy. Ogrywam tytuły od N- Pokemony (zarówno Silvery/ Goldy jak i X), Przygody Linka (Minish Cap, seria Oracle, ALBW), Bravely Default i czasem Mariana. Ale jeśli chodzi o wąsatego hydraulika to muszę się z Tobą ciut nie zgodzić. Miałam parę razy takie dni w robocie, że co zaczęłam przemierzać kolejne światy w celu uratowania Piczki, od razu ktoś mi dzwonił, coś chciał, wchodził itp. Często zastopowanie gry skutkowało utratą życia. więc Mariana bym dała na końcu listy gier nadających się do pracy ![]() Relaks za ladą - Dariusxq - 28-07-2014 Ja grałem w Ace Attorneya,Laytona, Pokemony, Kirbiego, Plants vs Zombies, 999 i wiele innych, glownie na DSie. Piękne czasy. Relaks za ladą - Redoks - 28-07-2014 Ja na telefonie mam Tanki/Battle city z możliwością pauzy, polecam do pracy idealne. Relaks za ladą - Rewol - 28-07-2014 Do grania w pracy idealne są jeszcze wyścigi i bijatyki. W tych gatunkach akurat wygrywa Sony (wspomnę tutaj tylko serię Tekken i Wipout). Co do Nintendo - sam nie grałem, ale seria Animal Crossing jest, podobno, dobra do przerywanego grania. Relaks za ladą - Hokto - 28-07-2014 Ja pracuję jako operator lasera cnc w systemie 3 zmianowym i gorąco polecam wam na 3DS Fire Emblem Awakening, Pokemony, Phoenix Wright Dual Destinies, Mario 3D Land oraz Zelda Link Between Worlds. Doskonałe gry na długie noce ![]() Relaks za ladą - KDMentos - 28-07-2014 W Wipeouta grałem i nie było kolorowo. Gra świetna, ale z uwagi na swoje charakterystyczne, bardzo ostre zakręty nie grało mi się dobrze. Po przerwie w grze w ogóle nie orientowałem się przez pierwsze dwie sekundy na którym odcinku trasy jestem. Za to Tekkena popieram, spędziłem przy nim za ladą długie godziny i cieszyłem się każdą sekundą. ![]() Relaks za ladą - kuba090p - 28-07-2014 Hmm... Co do pałzowania mam poradę. Wyłączenie PSP spowoduje zatrzymanie gry, po włączeniu konsoli można grać dalej. Relaks za ladą - Sejfer - 29-07-2014 W pracy grałem w front mission 3 i kupę innych gier na psp parę lat temu były jeszcze plemiona na starym kopie z winem 98 używaliśmy go do sprawdzania stanu na magazynie ale jakoś udało mi się uruchomić przeglądarkę. |