![]() |
Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Księga Życzeń i Zażaleń (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX (/showthread.php?tid=8288) |
Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX - theNewbie__ - 03-08-2014 Siemacie I witamy. Z tej strony A&A Mamy do serwisu prośbę/pomysl/propozycje... Kilka tygodni temu mąż znalazł I prawie natychmiast kupil urządzenie umożliwiające podłączenie pod konsole nowej I poprzedniej generacji myszy I klawiatury "Tuact VenomX" w squad którego wchodzą mysz, "wand", oraz adaptor ktory nie tylko jest najważniejszy bo robi za nadajnik/odbiornik ale również umożliwia podłączenie własnej myszy I klawiatury nie zależnie od marki. Ograł już ten "gadżet" wzdłuż I wszerz I jest zadowolony zwlaszcza na Batllefield4, CoD:G, Warframe I War Thunder (jak sie można domyśleć mowa o konsoli PS4). Mozna podłączyć również pod samo PC gdzie podobno (bo mąż nie testował) też działa to dając lepszą precyzję. Naturalnie pod konsolę można ustawić własny layout I przypisać klawisze oraz guziki jak i czulosc myszy czy DZ neutralne lub w ADS lub DPI wedle swojego uznania jak komu pasuje. I dziwne bo u was widzielismy juz mnóstwo gadżetów, urządzeń, "zabawek", "ułatwiaczy"... a tak istotnego dla graczy PeCetowych przechodzących na konsole urządzenia nie bylo u was. Wiec sie zastanawiamy czy wiecie o tym czy nie ze istnieje. Wiec jak nie wiecie to juz wiecie I prosimy o wzięcie pod uwagę nagrania materiału. A jak słyszeliście o takim bajerku to I tak prosimy o wzięcie pod uwagę nagranie takiego materiału. O ile chcialo by wam sie wziąść to uprzedzamy że niezbedne a wrecz obowiązkowe jest oczytanie forum użytkowników na stronie firmowej Tuact oraz obejrzenie materiałów video. Mamy nadzieje ze nie pisałam po próżnicy I ze będzie jakis odzew z waszej strony. Z gory dziekujemy. A&A PS. Kierowane do Dark A... Bardzo czesto używasz zwrotu "Apropos" wymawiać doslownie jak sie pisze ale pamietaj ze "S" na koncu jest nieme I sie nie WYMAWIA! ;) I weźcie pod uwagę że lwia cześć waszych widzow jest młoda a nawet młodsza wiec nie musicie używać nadzbyt wyszukanych I elokwentnych słów I zwrotów wiedząc że są do wyboru naprawde miłe dla ucha I uproszczone odpowiedniki. Kolejny PS. Tym razem ogolny. Wybaczcie ewentualne błędy czy literówki ale pisze z tabletu co jest dość niewygodne RE: Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX - Dark Archon - 04-08-2014 Cześć. Ponieważ PS jest skierowane do mnie, ośmielę się odpowiedzieć. Przejrzałem skrypty wszystkich materiałów przygotowanych dla arhn.eu i ostatni raz słowo "Propos" użyte zostało w czerwcu 2012 roku. A na 469 materiałów wykorzystałem je tylko 8 razy, więc twierdzenie, że używam go "często" jest lekką przesadą. ![]() Być może zdarzyło mi się gdzieś z rozpędu wcisnąć "s" to zrobiłem to nieopacznie i oczywiście, zdaję sobie sprawę z prawidłowej wymowy tego makaronizmu. W każdym razie dziękuję za uwagę, postaram się pilnować. PS. Nie używamy wyszukanych słów. Wręcz przeciwnie, wzbraniamy się przed korzystaniem z języka, który mógłby utrudnić odbiór materiału widzom. Zawsze próbujemy mówić na tyle rozwlekle i jasno, by nie było wątpliwości o czym jest mowa. Mam za to zasadę, że w każdym materiale muszę przemycić jedno "trudne słowo", żeby zachęcić młodzież do zerknięcia do słownika... albo chociaż zapytania w komentarzu. RE: Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX - theNewbie__ - 04-08-2014 Mr. A. Dark ![]() |