![]() |
Najbardziej sandboxowe gry . - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Najbardziej sandboxowe gry . (/showthread.php?tid=8403) |
Najbardziej sandboxowe gry . - jpgpngccaaa - 17-08-2014 Jakie znacie najbardziej sanboxowe gry ? RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Drakkainen - 17-08-2014 Wymienić trzeba moim zdaniem serię Grand Theft Auto, a zwłaszcza dwie ostatnie części. Minecraft, ostatnio głośna gra indie będąca typowym sandboxem. Mount&Blade też chyba jest sandboxem. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - RoniWorlds - 17-08-2014 Red Deception RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Ame - 17-08-2014 Universe Sandbox. Większego sandboxa nie ma chyba : D RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Kago56 - 17-08-2014 Największy sandbox eva - Garry's Mod :P, dodatkowo posiada pełno modów, które mogły by być oddzielnymi grami na silniku source'a RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Gramofon - 18-08-2014 (17-08-2014, 20:55)RoniWorlds napisał(a): Red Deception A nie chodziło Ci przypadkiem o "Red Dead Redemption"? :P Sandboxów jest sporo. Pierwsze skojarzenie to seria GTA, ale też Saints Row, nieszczęsne RDR, czy RPGi jak The Elder Scrolls albo Arcanum. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Matelord - 18-08-2014 Simsy, Wiedźmin, DayZ, RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Royal2542 - 18-08-2014 (17-08-2014, 20:30)jpgpngccaaa napisał(a): Jakie znacie najbardziej sanboxowe gry ? Według mnie Saints Row, Mafia, Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Watch Dogs (chodzi mi o całe serie) RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Nozmor - 18-08-2014 Powder Toy \o/ I Garry's Mod RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Drakkainen - 18-08-2014 Warto również wspomnieć o darmowym Unturned. Ciekawa mieszanka Minecrafta i DayZ. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Matelord - 18-08-2014 Dziab_dziab bez obrazy ale grafika i gameplay w tym unturned jest kijowy, nie wiem jak w multi ale mi nie podszedł. (moja opinia, może się nie zgadzać z Twoją, każdy ma swoje zdanie ![]() RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Drakkainen - 18-08-2014 Ja kilka godzin spędziłem przy tym ze znajomymi i wszyscy byliśmy zadowoleni, chociaż jak kto woli ![]() RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Hixovick - 18-08-2014 Polecam serie Scribblenauts. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - over - 22-08-2014 Na pewno GTA, Minecraft, Mount&Blade, Watch_Dogs, Saints Row, Fable, Red Dead Redemption, The Elder Scrolls RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Rix896 - 29-08-2014 Seria Test Drive i Far Cry. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - LocoSantiago - 30-08-2014 Myślę że sandboxem jest także Sleeping Dogs i seria Just Cause. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - M888nm - 16-09-2014 Wszelkie fallout'y jak lubisz te klimaty. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Milven - 18-09-2014 Hm, czy zna ktoś coś darmowego w stylu Rimworld? Niekoniecznie w kosmosie, ale właśnie takiej strategii/takiego symulatora szukam. Wicie, zakładanie placówki, dbanie o potrzeby mieszkańców. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - PewienBaks - 18-09-2014 @Milven jak takiej szukasz to np. Galxy life, wszystko z serii Goodgame itp. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Milven - 18-09-2014 (18-09-2014, 13:37)PewienBaks napisał(a): @Milven jak takiej szukasz to np. Galxy life, wszystko z serii Goodgame itp. Wybacz, ale małem na myśli prawdziwe gry, a nie kolejne klony plemion. Mii chodziło o takie survivalowe rzeczy, jak wspomniany RimWorld. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - maxks4 - 21-09-2014 @Milven, jeśli mieszkańcami można nazwać więźniów to "Prison Architect" autorstwa Introversion. Tylko tak niestety nie ma aspektów zbierania surowców. -Może też "Factorio", jednak tak owymi mieszkańcami są urządzenia które za Ciebie pracują. Taki Tytułów jest więcej.Teraz żadna inna mi nie przychodzi do głowy, ale jak przypomnę do zedytuję. RE: Najbardziej sandboxowe gry . - Milven - 21-09-2014 (21-09-2014, 16:55)maxks4 napisał(a): @Milven, jeśli mieszkańcami można nazwać więźniów to "Prison Architect" autorstwa Introversion. Tylko tak niestety nie ma aspektów zbierania surowców. No właśnie. Mi zależy na tym survivalowym klimacie. Kiedys grałem w jakąś flashówkę, w której bylismy karawaniarzem w klimatach post-apo. Był i handel, i strzelanie. Ale już nie przypomnę sobie co to było. |