![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. (/showthread.php?tid=8445) |
[O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Link - 22-08-2014 Witam w kolejnej rozdawajce Linka, spotykamy się już 18-ty raz! Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam: Coś takiego z Pacz_psów: ![]() Kostka PS Vita (można do niej sobie coś wrzucić i przechowywać) ![]() Plakat PS Vita (posiadam 2 identyczne sztuki - obydwie do oddania) ![]() Plakat Simcity ![]() I rarytasik, wisienka na torcie tej rozdawajki, plakat z The Last of Us Remastered, miałem zostawić sobie, ale tam... łapcie ![]() ![]() UWAGA! Padów widocznych na fotkach nie oddaję ![]() Jedna osoba może dostać tylko jedną rzecz, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, bądź też najbardziej je lubię ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym września! Koszt wysyłki to 10 zł! Osobom wylosowanym podeślę dane do wpłacenia dinarów. Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Pathmage - 22-08-2014 Chciałym plakat The Last of Us, jeśli można prosić ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Kondor - 22-08-2014 Poproszę o plakat z The Last of Us ![]() Edit: no dobra, byłem za wolny, więc dziękuje ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - pojler - 22-08-2014 Jestem zainteresowanym jednym z plakatów PSV i kostką PS więc jedną z nich prosiłbym RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - yamny - 22-08-2014 Poproszę kostkę z Vitą ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - VratherX3 - 22-08-2014 Chciałbym kosteczkę jak można ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - KDMentos - 22-08-2014 Poproszę tę cudną kostkę z Vity ![]() ![]() ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - FRUNEK1 - 22-08-2014 Chciałbym jeden z plakatów PS Vity ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Matuleczek - 22-08-2014 to ja bym poprosił wtedy banerek pacz psuf ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Grodek - 22-08-2014 Jeśli można to poprosiłbym o banner z Watch_Dogs. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - EliotPL - 22-08-2014 Można prosić plakat z Sim City lub Watch_Dogs? RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Michu506 - 22-08-2014 Chciałbym banner z Watch dogs lub kostkę psvita RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - hellgatex - 22-08-2014 Prosił bym o plakat z z The Last of Us, świetnie by wyglądał obok plakatu z Revengance ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Link - 22-08-2014 Panowie! Jak zwykle nie spodziewałem się takiego odzewu, tak mało rzeczy, a tylu chętnych ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Pacz_Psy - Grodek Kostka PS Vita - KDMentos Plakat PS Vita 1 - pojler Plakat PS Vita 2 - FRUNEK1 Plakat Simcity - EliotPL - wycofał się Plakat The Last of Us - Pathmage parasolka Gratulacje, za chwilę wyślę Wam z PM z moimi danymi do wpłaty 10 zł. w odpowiedzi podeślijcie mi swój adres, a w tytule przelewu zamieśćcie tylko swój nick z arhn.eu. Wasze dane kasuję od razu po wysyłce (tego samego oczekuję od Was) nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po 10-tym września! Temat można zamknąć. Pozdrawiam, Link. |