![]() |
|
[O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. (/showthread.php?tid=8445) |
[O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Link - 22-08-2014 Witam w kolejnej rozdawajce Linka, spotykamy się już 18-ty raz! Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam: Coś takiego z Pacz_psów: ![]() Kostka PS Vita (można do niej sobie coś wrzucić i przechowywać) ![]() Plakat PS Vita (posiadam 2 identyczne sztuki - obydwie do oddania) ![]() Plakat Simcity ![]() I rarytasik, wisienka na torcie tej rozdawajki, plakat z The Last of Us Remastered, miałem zostawić sobie, ale tam... łapcie ![]() ![]() UWAGA! Padów widocznych na fotkach nie oddaję Służą tylko zapobieganiu zwijaniu się plakatów.Jedna osoba może dostać tylko jedną rzecz, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, bądź też najbardziej je lubię (no homo)UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym września! Koszt wysyłki to 10 zł! Osobom wylosowanym podeślę dane do wpłacenia dinarów. Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Pathmage - 22-08-2014 Chciałym plakat The Last of Us, jeśli można prosić
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Kondor - 22-08-2014 Poproszę o plakat z The Last of Us .Edit: no dobra, byłem za wolny, więc dziękuje
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - pojler - 22-08-2014 Jestem zainteresowanym jednym z plakatów PSV i kostką PS więc jedną z nich prosiłbym RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - yamny - 22-08-2014 Poproszę kostkę z Vitą
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - VratherX3 - 22-08-2014 Chciałbym kosteczkę jak można
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - KDMentos - 22-08-2014 Poproszę tę cudną kostkę z Vity ![]() To plakacik z vitą
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - FRUNEK1 - 22-08-2014 Chciałbym jeden z plakatów PS Vity
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Matuleczek - 22-08-2014 to ja bym poprosił wtedy banerek pacz psuf
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Grodek - 22-08-2014 Jeśli można to poprosiłbym o banner z Watch_Dogs. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - EliotPL - 22-08-2014 Można prosić plakat z Sim City lub Watch_Dogs? RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Michu506 - 22-08-2014 Chciałbym banner z Watch dogs lub kostkę psvita RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - hellgatex - 22-08-2014 Prosił bym o plakat z z The Last of Us, świetnie by wyglądał obok plakatu z Revengance
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #18 - Plakaty z gier i inne. - Link - 22-08-2014 Panowie! Jak zwykle nie spodziewałem się takiego odzewu, tak mało rzeczy, a tylu chętnych ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Pacz_Psy - Grodek Kostka PS Vita - KDMentos Plakat PS Vita 1 - pojler Plakat PS Vita 2 - FRUNEK1 Plakat Simcity - EliotPL - wycofał się Plakat The Last of Us - Pathmage parasolka Gratulacje, za chwilę wyślę Wam z PM z moimi danymi do wpłaty 10 zł. w odpowiedzi podeślijcie mi swój adres, a w tytule przelewu zamieśćcie tylko swój nick z arhn.eu. Wasze dane kasuję od razu po wysyłce (tego samego oczekuję od Was) nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po 10-tym września! Temat można zamknąć. Pozdrawiam, Link. |