![]() |
[Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko (/showthread.php?tid=8549) |
[Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - kaczek93 - 05-09-2014 Mam trochę kluczy na wymianę, które chętnie wymieniłbym za cokolwiek co choćby w minimalnym stopniu by mnie interesowało. Nie są to jakieś mega perełki, dlatego w zamian ciężko mi oczekiwać nie wiadomo czego. Mogą być po prostu gry z bundli, które mnie ominęły. Interesują mnie tylko klucze steam. Nie interesują mnie: strategie, gry sportowe, symulatory, samochodówki Przykładowe gry, które mogą mnie interesują: - X-blades - Blades of Time - Painkiller Hell and Damnation - Lucius - Rayman Origins Moja ofera: Skyrim (podstawka) Postal 2 Complete ( jw.) Deadlight (gift z ekwipunku) Proteus Dead Island Epidemic - to mogę dorzucić za free Weird Worlds: Return to Infinite Space Intrusion 2 Brandon must die! (desura) Bioshock Infinite Shotgun skin (DLC) Cthulhu saves the world + breath of death Dead Space 3 (Origin) Avencast Rise of the mage Zeno Clash Zapomniane Piaski (Uplay) Silent Hunter 5 (Uplay) Command & Conquer: Red Alert 3 Uprising (Origin) Populous (Origin) Z ofertami najlepiej łapać mnie na steamie: http://steamcommunity.com/id/kaczek93?l=polish RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - Wojtex28 - 05-09-2014 Hej, interesuje Cię może taki zestawik za skyrima? ![]() RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - kaczek93 - 05-09-2014 Hej. Niestety nie, gdyż wszelkiego rodzaju strategie i ich pochodne to nie mój typ gier. RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - Wojtex28 - 05-09-2014 Okej, a co powiesz na Sanctum: Collection ( kompletna pierwsza część gry zawierająca wszelkie DLC) + Legend of Grimrock ( rasoewe RPG w starym stylu) ? RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - kaczek93 - 05-09-2014 Znam te gry i pewnie gdyby mnie interesowały to dawno bym w nie zagrał. Dzięki za ofertę ![]() RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - damian_wax - 05-09-2014 Interesuje Cie Alan Wake's American Nightmare za Skyrim albo Postal 2 ? RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - kaczek93 - 05-09-2014 Ograłem to już dawno temu. RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - romekb - 05-09-2014 Może powinieneś sporządzić listę gier, które oczekujesz. Z tego co widać, ciężko Cię zadowolić. RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - kaczek93 - 05-09-2014 Wrzuciłem kilka przykładowych. RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - Dogozaur - 05-09-2014 chciałbyś może Gift (niestety nie kod) Steamowy do Gun Monkeys za Postala 2? RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - kaczek93 - 05-09-2014 (05-09-2014, 22:09)Dogozaur napisał(a): chciałbyś może Gift (niestety nie kod) Steamowy do Gun Monkeys za Postala 2? Posiadam już tę grę w swojej bibliotece, a także drugą kopię w ekwipunku. RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - izid111 - 06-09-2014 Może interesuje Cie wymiana Blades of Time - Skyrim? RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - Fasuh - 06-09-2014 where angels cry, anomaly warzone earth albo Afterfall InSanity Extended Edition za postala (i ew. zeno clash)? ![]() RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - e_job - 07-09-2014 Dałbym np. klucz do Risen 2: Dark Waters + Saints Row 2 + Saints Row The Third + Sacred 2: Gold Edition Chciałbym Dead space 3 RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - izid111 - 07-09-2014 Chciałem tylko napisać, że dalej jestem zainteresowany wymianą, ale do piątku nie będę mógł być na forum, wiec jeśli Ty też jesteś zainteresowany, to (gdybyś mógł) dałoby sie zająć ten kod? RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - e_job - 07-09-2014 Wymianiłem się moim kluczem na Dead space 3 - wszystko ok, polecam usera kaczek93! Thx RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - kaczek93 - 09-09-2014 @izid111 Sorry, że dopiero teraz odpisuję. Niestety samo Blades of Time to dla mnie trochę mało jak za Skyrima, nawet jeśli nie jest on już wiele warty. RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - izid111 - 12-09-2014 + Kane & Lynch 2: Dog Days? RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - izid111 - 12-10-2014 @kaczek93 To jak? RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - izid111 - 18-10-2014 Halo? RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - kaczek93 - 18-10-2014 Witam. Nie mam już żadnych kluczy. Wszystko zostało wymienione. Temat do zamknięcia (zupełnie o nim zapomniałem). RE: [Z] Klucze steam - bundle i nie tylko - izid111 - 18-10-2014 Ok, spoko ![]() |