Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[PS3] 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134)
+--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) (/showthread.php?tid=8645)

'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Link - 22-09-2014

[Obrazek: v4jJSOb.png]

Witajcie niestrudzeni poszukiwacze przygód!
Już w ten piątek (26.09) o godzinie 21.00 odbędzie się Gruniopiątek w multi Uncharted 2. Ostatnim razem graliśmy w trójkę, ale ona jest "niesprawiedliwa" dla nowych graczy, którzy jeszcze nie wbili levela i nie wykupili wszystkich broniek™ W dwójce podobno ten system jest bardziej zbalansowany (według magmusa, czy też jego tulpy) dlatego też zapraszam do gry. Osobiście grałem dawno temu, a jak nam sięznudzi to zawsze możemy odpalić GTA Online Mystery Solved

Jeszcze tylko pozwolę sobie przekopiować ważne fakty z poprzedniego tematu, rzućcie okiem na REGULAMIN.
Można też dołączyć do naszej Fejsbukowej Grupy!

Czekam na Was, i już poleruję swojego AK-47...

[Obrazek: t6x7v8.jpg][/size]
Źródło grafiki: http://www.iceis.pl/uncharted-2/

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - magmus008 - 22-09-2014

bende!!11

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Snaki98-Pl - 23-09-2014

No to nikt nie będzie siedział na U2 Grinning

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Link - 26-09-2014

Jak widać Uncharted 2 nie wypalił ;/ Czyli Oficjalnie gramy dziś w GTA Online Party! Zapraszam!

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - spirytus - 26-09-2014

to ja się zapisuję już oficjalnie i z chęciami bo nie mam u2
jakby co psn: rybik_

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - SzamanPL - 26-09-2014

Oczywiście na GTA wpadnę Smiling

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Kicaken - 26-09-2014

Nie pisałem, że będę ale będę Heart

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Link - 27-09-2014

Ale późno dziś te podsumowanie Och, nie!
Ejjjj... wczoraj było spontanicznie sympatycznie Winking Mieliśmy grać w Uncharted 2, za mało osób się na niego zapisało - szybka zmiana planów i zmieniliśmy tytuł na GTA Online, podczas gry prawie przekroczyliśmy maksymalną liczbę 16 graczy Laughing Niezła też beka była, kilka razy dosłownie wybuchłem śmiechem, ku zdziwieniu domowników z pokoju obok. Zauważyłem też, że klimat Gruniopiątków nie jest dla każdego, niestety, ale jest dość specyficzny, tak samo jak rodzinna atmnosfera™ tutaj, na forum. Panuje lekki gimboklimat, z dość duża ilością wulgaryzmów - ale ludzie mający dystans do siebie powinni go przyjąć na klatę i albo się w niego wczuć, albo też odpuścić - po prostu Smiling Gruniopiątki ewoluowały i wytworzył się z nich właśnie taki twór, ta atmosfera, ludzie i klimat niestety nie są dla każdego, zachęcam wszystkich by do nas wpadli i sprawdzili, czy poczują się tu, tak zajebiście jak ja, gdy dzielnie dzierżę pada w dłoni i kończę wyścig jako ostatni, albo też jak mnie co chwile wypierdala™ :link: Dzięki tym co byli i im się podobało Heart Zachęcam nowe osoby do pojawienia się na naszych spotkaniach.

A teraz pora na mini relację:

Ciekawa sprawa. Siedzimy u mnie na kwadracie™ a za oknem latają sobie samolotem inni uczestnicy Grunio:
[Obrazek: 0_0.jpg]

Kicaken bądź Kacpi...

... orły wylądowali:

Potem przylecieli helikopterami i zaczęli naparzać w moją chałupę™ jak do kaczek:

Napalony Link w strip clubie:

Akcja wywrotka/ciapąg:

Piłaś? Nie jedź:

I zachód słońca od Linka (przed tym, jak mnie wywaliło na amen) :

Dziękuję za grę Heart

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Dark-Crash-One - 27-09-2014

Było cudnie, dawno takiej beki na grunio nie miałem, kisłem jak kiszone Laughing
Byle tak dalej Grinning

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Wojtex28 - 27-09-2014

Super było, mimo, że byłem pierwszy raz na tak długo i nawet nie mam PS3 żeby z wami zagrać to genialnie się rozmawiało, a do tego jeszcze ten Stream od Kicakena Heart Na pewno jeszcze do was wpadnę, klimat mi się bardzo podoba, widać, że to rozgrywka dla prawdziwych amigos. Do następnego panowie Grinning

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - SzamanPL - 28-09-2014

Było świetnie. Czekam na więcej Creepy
PS. Najlepsza i tak była "misja Ciapąg" Torll

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Snorlax Benio - 28-09-2014

Cytat:"Gruniopiątki ewoluowały i wytworzył się z nich właśnie taki twór, ta atmosfera, ludzie i klimat niestety nie są dla każdego, zachęcam wszystkich by do nas wpadli i sprawdzili, czy poczują się tu, tak zajebiście jak ja..."

Masz rację Link, obecne Gruniopiątki nie są dla każdego. Podglądałem Was na lajwie i wzajemne jeżdżenie sobie po rodzinie czy darcie ryja (bo inaczej tego nie można było nazwać) nie jest czymś co by mnie zachęciło. Najwyraźniej mam za mało dystansu do siebie albo starzeję się Winking Żeby nie było, nie mówię, że wszyscy tam tak się zachowują.

RE: 'Gruniopiątek' #22 w multi Uncharted 2 (Nathan aka Link Edition) - Link - 28-09-2014

Kurcze, widzę, że jednak jest dość spory problem, bo kilka osób zwraca mi na to uwagę - osoby, na których mi zależy by pojawiały się na Grunio. Lubię rozwiązywać problemy, a nie je tworzyć, więc najmocniej jak tylko mogę przepraszam ludzi, którzy włączyły nasz spontaniczny stream i poczuli się urażeni. Teraz w Gruniopiątkach PS3 pojawi się chwila przerwy i wytchnienia, ale kolejne pojawią się już z pewnymi zasadami, zacznę też używać swojego Channel Admina na TS'ie - ale szczegóły pojawią się wkrótce. Zależy mi, by każdy był zadowolony z uczestnictwa na naszych spotkaniach i zrobię wszystko by tak było - no znaczy się, spróbuję i mam nadzieję, że mi się to uda. Przyznam rację, że ostatni stream nie powinien odbywać się pod szyldem arhn.eu, ale nie myli się ten co nic nie robi™ i tylko grem nie zmienia poglądów™

#linksiespszedau #miekkafaja #linksiecyka