![]() |
[z] około 40 kluczy STEAM na np. Deus Ex GOTY, System Shock 2 i inne.. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [z] około 40 kluczy STEAM na np. Deus Ex GOTY, System Shock 2 i inne.. (/showthread.php?tid=8650) |
[z] około 40 kluczy STEAM na np. Deus Ex GOTY, System Shock 2 i inne.. - mikros7 - 23-09-2014 Zamienię się na klucze steam. Klucze pochodzą ze wszystkich moich bundli jakie kupiłem, z którymi nie wiążę żadnej przyszłości (mam lub nie chcę mieć). Wartość kluczy to 1-5zł więc jeśli ktoś posiada grę o większej wartości to wymienia 1 klucz na np. 5 czy 10. bundle 8 Capsized Thomas Was Alone Tiny and Big in Grandpa's Leftovers English Country Tune Intrusion 2 bundle 9 Rocketbirds: Hardboiled Chicken A Virus Named TOM bundle x Joe Danger 2: The Movie jumbo bundle Sanctum 2 jumbo bundle 2 Galactic Civilizations II: Ultimate Edition PixelJunk Eden square enix bundle Thief Gold Hitman: Codename 47 Mini Ninjas Daikatana wb games bundle Gotham City Impostors: Professional Kit Batman™: Arkham Origins DLC The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack bohemia bundle Take On Helicopters UFO: Afterlight Alpha Prime ARMA Tactics Fish Fillets 2 ARMA: Cold War Assault double fine bundle Costume Quest Stacking pewdiepie bundle The Showdown Effect Steam Key Thomas Was Alone multimedia bundle Faerie Solitaire Steam Key team 17 bundle Superfrog HD <s>Worms Blast</s> <s>Worms Crazy Golf</s> <s>Worms Pinball</s> bitcomposer Galaxy on Fire 2 Full HD, Air Conflicts: Pacific Carriers, and Thunder Wolves pax 10 Solar 2 Containment: The Zombie Puzzler bundle 11 Beatbuddy: Tale of the Guardians Starseed Pilgrim KLUCZE JAKIE BY MNIE INTERESOWAŁY - SHADOW MAN, SYSTEM SHOCK 2, DEUS EX GOTY, DYNAMITE JACK, STEALTH BASTARD NIE INTERESUJĄ MNIE INDYKI, GRY NIEZALEŻNE ITD. (OPRÓCZ TYCH U GÓRY). JEŚLI KTOŚ MA KLUCZ KTÓRY MNIE ZAINTERESUJE I NIE STARCZY MOICH KLUCZY ŻEBY WYRÓWNAĆ CENĘ TO MOGĘ DOPŁACIĆ W GOTÓWCE. RE: [z/s] około 40 kluczy STEAM - facepalm - 23-09-2014 Cześć! Po pierwsze, usuń opcję sprzedaży, bo na tym forum jest to zakazane i zaraz temat zostanie zdjęty. Czy byłbyś zainteresowany F.E.A.R. 2: Project Origin i F.E.A.R 3 za Galaxy on Fire 2 Full HD i PixelJunk Eden? RE: [z/s] około 40 kluczy STEAM - mikros7 - 23-09-2014 Dlaczego zakazane? Przecież pełno jest ofert typu sprzedam/zamienię [s/z]! regulamin: Tytuł każdego posta musi poprzedzać litera związana z kategorią, do jakiej należy ogłoszenie. I tak: [K] - Kupię [S] - Sprzedam [Z] - Zamienię Jak najbardziej tematy mogą być wielozadaniowe czyli: -[s]gameboy color [z] playstation vita za ps3 -[k/z]mortal kombat na ps3 Poza tym pisałem kilka razy, że interesuje mnie wymiana a sprzedaż jest tylko dla tych co nie mają nic na wymianę a chcieliby jakieś klucze za grosze (dosłownie). ok, ogarnąłem o co chodzi z tym zakazem sprzedaży. RE: [z] około 40 kluczy STEAM - guy_fawkes - 23-09-2014 @UP: Kluczy pochodzących z Humble Bundle nie wolno odsprzedawać, ponieważ zabrania tego regulamin tej akcji. A tutaj trzymamy się regulaminów. Możesz je oddać za darmo, albo się zamienić - w końcu kosztowały przecież grosze. RE: [z] około 40 kluczy STEAM - GobiPLX - 23-09-2014 Kolega przecież chce się zamienić, zamienić na pieniądze ![]() RE: [z] około 40 kluczy STEAM - Kondor - 23-09-2014 Dziękuje, przejąłem wszystkie Wormsy. Polecam tego forumowicza™ |