![]() |
[S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. (/showthread.php?tid=8743) |
[S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - SmellySocks - 07-10-2014 Sytuacja jest taka. Skończyłem wszystkie gry z ps3, które mnie interesowały, wiec tak jakoś od matury leży i się kurzy. Akurat skończył mi się hajs na paliwo, alkohol, dziwki i koks, to nadarza się idealna okazja, żeby się konsoli pozbyć. Tak więc: Zestaw standardowy, czyli
Cena jaka mnie interesuje, to 645 zł + przesyłka. Stówka więcej, jeśli masz ochotę na dodatkowego Dualszoka w zestawie. TO JEST LINK DO ALLEGRO, BIERZCIE I KUPUJCIE, BO NIE MAM NA WÓDKE Tak się ten zestawik prezentuje. Sorry za jakość, kamera iPada 2 to syf ![]() Ponadto, sprzedaję również gry. Ale tylko te najlepsze, przynajmniej 11/10 na metacriticu. Tam do tego trzeba jeszcze przesyłkę doliczyć, tak BTW. Chyba, zę odbierasz osobiście w Gdańsku albo na PGA.
![]() ![]() RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - Mirra87 - 08-10-2014 Ile byś chciał za ps3 i wszysktie gry? RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - Ozzy - 08-10-2014 Ile kosztuje wysyłka? Bo gdyby coś to biere fife. RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - SmellySocks - 10-10-2014 Za cały zestaw, o ile sie nie pomyliłem, to wychodzi w sumie 1290 + ew. 100 za pada, ale jakbyś zgarnął cały zestaw gier, to 1150 zł + przesyłka i konsola z grami jest twoja. Z padem 1230, w ramach polityki miłości. Przesyłka gierki to 6,50, z kopertą. Chyba, ze się gdzieś walnąłem. RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - SmellySocks - 17-10-2014 BUMP. Pododawałem to w końcu na alledrogo, więc i również pododawałem tutaj linki. Trochę poobniżałem ceny. Kocham was. Niech ktoś to kupi, to będę kochał was jeszcze bardziej. ![]() RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - SmellySocks - 06-11-2014 Parę gierek odejszło, żadna nie dojszła. Zbiłem za to cenę kilku, zbiłem też o CZTERŚCI ZŁOTYH cenę konsoli. CZTERŚCI PEELENÓW, CZUJESZ TO?//?// Odp: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - dragon1493 - 07-11-2014 Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę ![]() Wysłane z mojego HTC Vision A ty porządny telefon. ~SS RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - lukaswey - 07-11-2014 Kup sobie coś innego niż Htc bo Ci posty dubluje ![]() Odp: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - dragon1493 - 08-11-2014 Hehe no ladnie zdublowalo, wczoraj klikalem duzo razy "przeslij", bo jakies errory wywalalo ze nie mozna napisac postu :p, wiec nie wiem jakim cudem jest chyba z 10x to samo ![]() Wysłane z mojego HTC Vision |