Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. (/showthread.php?tid=8743)

[S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - SmellySocks - 07-10-2014

Sytuacja jest taka. Skończyłem wszystkie gry z ps3, które mnie interesowały, wiec tak jakoś od matury leży i się kurzy. Akurat skończył mi się hajs na paliwo, alkohol, dziwki i koks, to nadarza się idealna okazja, żeby się konsoli pozbyć. Tak więc:

Zestaw standardowy, czyli
  • Używana konsola PlayStation 3 w wersji Slim z dyskiem 320 GB, w oryginalnym kartonie, z oryginalnymi papierami, których nikt nigdy ręką nie tknął oraz okablowaniem. IGŁA 100%, JAK NOWA, KLIKNIJ TUTAJ !!!
  • Oryginalny kontroler DualSzczoch 3. Są podobno ludzie, którzy to coś lubią trzymać w rękach.
  • Beznadziejna gra, której nikt nigdy oddzielnie nie kupi, więc dołączam ją do zestawu. Znaczy Killzone 2, świetna gra, 11/10
  • Uncharted 2, czyli zajebista gra, którą dołączam do zestawu, bo was kocham. Heart

Cena jaka mnie interesuje, to 645 zł + przesyłka. Stówka więcej, jeśli masz ochotę na dodatkowego Dualszoka w zestawie.

TO JEST LINK DO ALLEGRO, BIERZCIE I KUPUJCIE, BO NIE MAM NA WÓDKE

Tak się ten zestawik prezentuje. Sorry za jakość, kamera iPada 2 to syf
[Obrazek: eE5cd0l.jpg]

Ponadto, sprzedaję również gry. Ale tylko te najlepsze, przynajmniej 11/10 na metacriticu. Tam do tego trzeba jeszcze przesyłkę doliczyć, tak BTW. Chyba, zę odbierasz osobiście w Gdańsku albo na PGA.
  • PlayStation All-Stars Battle Royale.[/url] Pewnie z wykorzystanym network passem, - 44,90
  • ]inFamous w edycji Platinum. Jako, ze grę można dostać w płatkach, to wołam 24,90 zł.
  • Little Big Planet GOTY. Nie chce mi się nic o niej pisać, ale spoko gierka. - 35 zł
  • Uncharted 3 EDICE "HRA ROKU". Okładka po słowacku, węgiersku i czesku, gra w zrozumiałym dla większości populacji języku angielskim. Polskim chyba też. "Chyba" - 33 zł.
  • Splinter Cell: Blacklist. Prawie całkiem dobry Splinter Cell. 44,90 złotyh™
  • Assassin's Creed IV: Black Flag jest zajebisty. Z tej zajebistości poproszę 80 zł.
  • Call of Duty 4 Modern Warfare - stare ale jare, 40 PLN i jest twoja.
  • Call of Duty Black Ops - młodsze i też całkiem jare. czterści zł kosztuje.
To te gierki, a nawet parę więcej, ale poschodziły, a nie chce mi sie robić zdjecia
[Obrazek: QgT32T4.jpg]
[Obrazek: h6LpwPq.jpg]

RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - Mirra87 - 08-10-2014

Ile byś chciał za ps3 i wszysktie gry?

RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - Ozzy - 08-10-2014

Ile kosztuje wysyłka? Bo gdyby coś to biere fife.

RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - SmellySocks - 10-10-2014

Za cały zestaw, o ile sie nie pomyliłem, to wychodzi w sumie 1290 + ew. 100 za pada, ale jakbyś zgarnął cały zestaw gier, to 1150 zł + przesyłka i konsola z grami jest twoja. Z padem 1230, w ramach polityki miłości. Przesyłka gierki to 6,50, z kopertą. Chyba, ze się gdzieś walnąłem.

RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - SmellySocks - 17-10-2014

BUMP. Pododawałem to w końcu na alledrogo, więc i również pododawałem tutaj linki. Trochę poobniżałem ceny. Kocham was. Niech ktoś to kupi, to będę kochał was jeszcze bardziej. Heart

RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - SmellySocks - 06-11-2014

Parę gierek odejszło, żadna nie dojszła. Zbiłem za to cenę kilku, zbiłem też o CZTERŚCI ZŁOTYH cenę konsoli. CZTERŚCI PEELENÓW, CZUJESZ TO?//?//

Odp: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - dragon1493 - 07-11-2014

Kup sobie porządny słownik, jak sprzedasz konsolę Smiling

Wysłane z mojego HTC Vision

A ty porządny telefon. ~SS

RE: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - lukaswey - 07-11-2014

Kup sobie coś innego niż Htc bo Ci posty dubluje Grinning Przecież on specjalnie tak pijsał żeby być zajbawny

Odp: [S] PS3 Slim 320GB + 2 gry. I jeszcze więcej gier z PS3. - dragon1493 - 08-11-2014

Hehe no ladnie zdublowalo, wczoraj klikalem duzo razy "przeslij", bo jakies errory wywalalo ze nie mozna napisac postu :p, wiec nie wiem jakim cudem jest chyba z 10x to samo Grinning