Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Wszystko rozdane - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: Wszystko rozdane (/showthread.php?tid=8811)

Wszystko rozdane - Brukow - 18-10-2014

Cześć, tak jak w temacie oddam za darmo grę:
The Binding of Isaac Collection-oddany
tapety:
Magicka: Wizard Wars - Astronomer Wizard (Magicka: Wizard Wars)-oddany
Bode Museum Bridge (Sniper Elite V2)-oddany
Miraak (The Elder Scrolls V: Skyrim)-oddany
emotikonki:
:dagger: (Magicka: Wizard Wars)-oddany
:sniperbrain: (Sniper Elite V2)-oddany
:markarth: (The Elder Scrolls V: Skyrim)-oddany
[Obrazek: 41312388610496146541.png]
Tapety i emotki mają tagi: Pospolita, Wymienialne, Zbywalne
Link do mojego ekwipunku: tutaj

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - lukaswey - 18-10-2014

Hej bardzo chętnie przyjmę gre. Jestem nowy na ateam i zawsze nowa gra ucieszy Smiling (dodałem Cie do znajomych na steam jednak na tyle nie umiem sie tym obsługiwać ze nie wiem jak pw pisac Smiling)

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Pingeek - 18-10-2014

Wezmę Isaaca, kocham tę grę Heart

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - kokoshkv - 18-10-2014

Jeśli jeszcze wolne, chętnie przyjmę tło z Magicka.

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - AnonimowyDragon - 18-10-2014

poproszę tapetę z skyrima

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Dogozaur - 18-10-2014

Ja bym poprosił :sniperbrain:, z góry dzięki Smiling

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - lukaswey - 18-10-2014

Dziękuję bardzo za grę i pozdrawiam!

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - izid111 - 18-10-2014

Kolejka do tapety TES. jeśli już nie ma, to poproszę tapetę z SE V2 i mieczyk-ikonkę Grinning

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Krzychu98 - 18-10-2014

poproszę tapetę z sniper elite v2. Jeżeli nie ma to proszę :markarth: Smiling

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - GobiPLX - 19-10-2014

Dodałem na steamie po emotikonkę :dagger: :>

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - XTamaPotter - 23-10-2014

Witam, chciałbym prasić o tapetę "Bode Museum Bridge (Sniper Elite V2)". Coś jescze trzeba zrobić?

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Brukow - 24-10-2014

Jeżeli osoba, która ma dostać nie zgłosi się dziś do godz 24:00 oddam resztę przedmiotów jutro.

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Brukow - 25-10-2014

Z racji iż osoba która miała dostać tapetę i emotkę się nie zgłosiła oddam je komuś innemu. Tak więc Bode Museum Bridge (Sniper Elite V2) i :dagger: (Magicka: Wizard Wars) (obydwa razem) oddam pierwszej chętnej osobie.

RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Pingeek - 25-10-2014

biorę :P