![]() |
Wszystko rozdane - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: Wszystko rozdane (/showthread.php?tid=8811) |
Wszystko rozdane - Brukow - 18-10-2014 Cześć, tak jak w temacie oddam za darmo grę: The Binding of Isaac Collection-oddany tapety: Magicka: Wizard Wars - Astronomer Wizard (Magicka: Wizard Wars)-oddany Bode Museum Bridge (Sniper Elite V2)-oddany Miraak (The Elder Scrolls V: Skyrim)-oddany emotikonki: :dagger: (Magicka: Wizard Wars)-oddany :sniperbrain: (Sniper Elite V2)-oddany :markarth: (The Elder Scrolls V: Skyrim)-oddany ![]() Tapety i emotki mają tagi: Pospolita, Wymienialne, Zbywalne Link do mojego ekwipunku: tutaj RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - lukaswey - 18-10-2014 Hej bardzo chętnie przyjmę gre. Jestem nowy na ateam i zawsze nowa gra ucieszy ![]() ![]() RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Pingeek - 18-10-2014 Wezmę Isaaca, kocham tę grę ![]() RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - kokoshkv - 18-10-2014 Jeśli jeszcze wolne, chętnie przyjmę tło z Magicka. RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - AnonimowyDragon - 18-10-2014 poproszę tapetę z skyrima RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Dogozaur - 18-10-2014 Ja bym poprosił :sniperbrain:, z góry dzięki ![]() RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - lukaswey - 18-10-2014 Dziękuję bardzo za grę i pozdrawiam! RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - izid111 - 18-10-2014 Kolejka do tapety TES. jeśli już nie ma, to poproszę tapetę z SE V2 i mieczyk-ikonkę ![]() RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Krzychu98 - 18-10-2014 poproszę tapetę z sniper elite v2. Jeżeli nie ma to proszę :markarth: ![]() RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - GobiPLX - 19-10-2014 Dodałem na steamie po emotikonkę :dagger: :> RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - XTamaPotter - 23-10-2014 Witam, chciałbym prasić o tapetę "Bode Museum Bridge (Sniper Elite V2)". Coś jescze trzeba zrobić? RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Brukow - 24-10-2014 Jeżeli osoba, która ma dostać nie zgłosi się dziś do godz 24:00 oddam resztę przedmiotów jutro. RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Brukow - 25-10-2014 Z racji iż osoba która miała dostać tapetę i emotkę się nie zgłosiła oddam je komuś innemu. Tak więc Bode Museum Bridge (Sniper Elite V2) i :dagger: (Magicka: Wizard Wars) (obydwa razem) oddam pierwszej chętnej osobie. RE: [O] The Binding of Isaac Collection i inne tapety i emoitkonki na Steam - Pingeek - 25-10-2014 biorę :P |