![]() |
|
[O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier (/showthread.php?tid=9244) |
[O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Link - 12-01-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 22-gi raz! Po chyba miesięcznej przerwie wracam do rozdawania!
Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus ![]() Plakat 1 - G Police 2/Tomb Raider: ![]() Plakat 2 - Tekken 5/Metal Gear Solid 3: Snake Eater ![]() Plakat 3 - Blade/Alien ![]() Plakat 4 - Heavenly Sword/Bioshock ![]() Plakat 5 - Plakat Gears of War 2 (dwustronny) ![]() Plakat 6 - Enter The Matrix/Burnout 2 ![]() Plakat 7 - Shadow of the Colossus/Halo 3 ![]() Plakat 8 - R: Racing (dwustronny) ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię (no homo)UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym lutego! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Chmurowaty - 12-01-2015 Plakat z SotC, może? Proszę?
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Micvhu - 12-01-2015 Poproszę o plakat z Gears of War
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Wojtex28 - 12-01-2015 Poproszę plakat z Gears of War
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Wielkimati - 12-01-2015 Chętnie przyjmę ten ze Snake Eatera
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - hellgatex - 12-01-2015 Proszę o plakat Shadow of the Colossus/Halo 3 :] RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Dorsul - 12-01-2015 Ja jestem chętny na plakat heavenly sword, proszę? RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Mkali - 12-01-2015 Poprosiłbym o plakat z Halo
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Johnny - 12-01-2015 Brałbym te z Tomb Raiderem, pozdro szejset. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Kicaken - 12-01-2015 Chyba nie musze.mowic jaki plakat? Gears of War :proszę: RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Solarek18 - 12-01-2015 Plakat z Halo
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - may - 12-01-2015 Ustawiam się w kolejce po plakat ze Snake Eatera
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Weezyr - 12-01-2015 Plakat 4 - Heavenly Sword/Bioshock
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Kropcia - 12-01-2015 To ja poproszę Snake'a
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - farmaceuta - 12-01-2015 Ja bym poprosił Heavenly Sword RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Drakkainen - 12-01-2015 Poproszę plakat z Halo 3
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Kapustamocy - 12-01-2015 Można prosić o plakat z tekkena? RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - FRUNEK1 - 12-01-2015 Prosiłbym ślicznie o plakat z tekkena
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - kokoshkv - 12-01-2015 Prosiłbym o wpisanie na listę chętnych na plakat nr 7 z Shadow of the Colossus, jest całkiem miodny RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - GobiPLX - 12-01-2015 Pięknie proszę o plakat nr7 :3 RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Link - 12-01-2015 Witajcie Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Nie spodziewałem się takiej ilości chętnych.Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Plakat 1 - Johnny Plakat 2 - Kropcia Plakat 3 - Czeka na wygranie! Napisz mi PM i go wygraj! (Wygrał LipanekPL) Plakat 4 - Dorsul Plakat 5 - Kicaken Plakat 6 - Czeka na wygranie! Napisz mi PM i go wygraj! (Wygrał Kondor) Plakat 7 - Chmurowaty Plakat 8 - Czeka na wygranie! Napisz mi PM i go wygraj! (Wygrał Veicretis) Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym lutego! Pozdrawiam, Link. |