![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier (/showthread.php?tid=9244) |
[O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Link - 12-01-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 22-gi raz! Po chyba miesięcznej przerwie wracam do rozdawania!
Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus ![]() Plakat 1 - G Police 2/Tomb Raider: ![]() Plakat 2 - Tekken 5/Metal Gear Solid 3: Snake Eater ![]() Plakat 3 - Blade/Alien ![]() Plakat 4 - Heavenly Sword/Bioshock ![]() Plakat 5 - Plakat Gears of War 2 (dwustronny) ![]() Plakat 6 - Enter The Matrix/Burnout 2 ![]() Plakat 7 - Shadow of the Colossus/Halo 3 ![]() Plakat 8 - R: Racing (dwustronny) ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym lutego! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Chmurowaty - 12-01-2015 Plakat z SotC, może? Proszę? ![]() ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Micvhu - 12-01-2015 Poproszę o plakat z Gears of War ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Wojtex28 - 12-01-2015 Poproszę plakat z Gears of War ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Wielkimati - 12-01-2015 Chętnie przyjmę ten ze Snake Eatera ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - hellgatex - 12-01-2015 Proszę o plakat Shadow of the Colossus/Halo 3 :] RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Dorsul - 12-01-2015 Ja jestem chętny na plakat heavenly sword, proszę? ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Mkali - 12-01-2015 Poprosiłbym o plakat z Halo ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Johnny - 12-01-2015 Brałbym te z Tomb Raiderem, pozdro szejset. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Kicaken - 12-01-2015 Chyba nie musze.mowic jaki plakat? Gears of War :proszę: RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Solarek18 - 12-01-2015 Plakat z Halo ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - may - 12-01-2015 Ustawiam się w kolejce po plakat ze Snake Eatera ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Weezyr - 12-01-2015 Plakat 4 - Heavenly Sword/Bioshock ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Kropcia - 12-01-2015 To ja poproszę Snake'a ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - farmaceuta - 12-01-2015 Ja bym poprosił Heavenly Sword RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Drakkainen - 12-01-2015 Poproszę plakat z Halo 3 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Kapustamocy - 12-01-2015 Można prosić o plakat z tekkena? RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - FRUNEK1 - 12-01-2015 Prosiłbym ślicznie o plakat z tekkena ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - kokoshkv - 12-01-2015 Prosiłbym o wpisanie na listę chętnych na plakat nr 7 z Shadow of the Colossus, jest całkiem miodny RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - GobiPLX - 12-01-2015 Pięknie proszę o plakat nr7 :3 RE: [O] "Rozdawajki Linka" #22 - Plakaty z gier - Link - 12-01-2015 Witajcie ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Plakat 1 - Johnny Plakat 2 - Kropcia Plakat 3 - Czeka na wygranie! Napisz mi PM i go wygraj! (Wygrał LipanekPL) Plakat 4 - Dorsul Plakat 5 - Kicaken Plakat 6 - Czeka na wygranie! Napisz mi PM i go wygraj! (Wygrał Kondor) Plakat 7 - Chmurowaty Plakat 8 - Czeka na wygranie! Napisz mi PM i go wygraj! (Wygrał Veicretis) Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym lutego! Pozdrawiam, Link. |