![]() |
Dhante - pokój gracza - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Kolekcjonerzy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=203) +--- Wątek: Dhante - pokój gracza (/showthread.php?tid=9286) |
Dhante - pokój gracza - Dhante - 22-01-2015 Za namową użytkowników, postanowiłem wrzucić na swoją stronę <chamska_reklama> ogrywamy.pl </chamska_reklama> moje stanowisko gracza. Stwierdziłem jednak, że przykleję je również tutaj ![]() Zapraszam was do mojego pokoju: ![]() Oto moje centrum dowodzenia ![]() ![]() Nad laptopem mam półeczkę, gdzie znajduje się kilka gier na PS3 i PS4 a także GC. Z ciekawszych rzeczy mamy tu Mortal Kombat i The Last of Us: Remastered w steelbookach. Nad nimi jest poczciwa PS2. Po lewej kolekcja płyt z muzyką, której końcówkę podtrzymują Vaas i Vault-Boy ![]() ![]() Lewa strona pokoju to miejsce gdzie śpię (mrrrr... panterka!) i gram na konsoli. Obecnie podpięta jest PS4. ![]() Prawa strona to głównie kolekcja gier - zarówno na odkrytych półkach jak i w szafce wyżej. Zajrzyjmy tam! ![]() Powoli zaczyna brakować tu miejsca. ![]() Popatrzmy z bliska na górną część. Mamy tu sporo klasyków. Cała prawa strona jest na sprzedaż ![]() ![]() W dolnej części ostało się jeszcze trochę gier z PS3. Po prawej kilka gier na PSX, cd-boxy z grami od Blizzarda i gazetówki. Zejdźmy jeszcze niżej. ![]() Półeczka z kilkoma wyróżnionymi grami. Na szczególną uwagę zasługuje tutaj pierwsze wydanie UT, które zachowało się w perfekcyjnym kolekcjonerkim stanie. Jest też Fallout 3 i Starcraft: Heart of the Swarm. Harkyn z LotF dzierży słuchaweczkę od PS4 ![]() ![]() Na samym dole mamy kolekcjonerskie wydanie GTA V i Diablo III z dodatkiem. Wcisnęły się też dwa ostatnie numery Sercret Service. Pokój jest niestety bardzo mały, dlatego nie idzie wyeksponować wszystkiego w miarę nieprzytłaczający sposób. W innych częściach mieszkania w szafkach chowają się jeszcze poniższe konsole: ![]() To jednak nie wszystko. Nie lubię zbyt dużego natłoku, więc dużą część gier wywiozłem do rodzinnego domu ![]() Tam czekają sobie w szafkach na lepsze czasy. Jedyne w tej chwili co mam, to komórkowe pstryki: ![]() ![]() ![]() ![]() To by było na tyle. Jeśli macie jakieś pytania, to piszcie - postaram się odpowiedzieć ![]() RE: Dhante - pokój gracza - Crix Doomsday - 22-01-2015 ME like what i see here ![]() RE: Dhante - pokój gracza - Link - 22-01-2015 Mały, bo mały, ale każda dziewczyna Ci powie, że nie rozmiar ma znaczenie ![]() ![]() RE: Dhante - pokój gracza - Dhante - 22-01-2015 (22-01-2015, 19:04)Link napisał(a): Drażnią oko te kable od TV, zainwestuj w jakąś listwę upchnij je jakoś ładnie, będzie beauty. Taki jest plan, bo też mnie denerwują ![]() RE: Dhante - pokój gracza - Crix Doomsday - 22-01-2015 Albo po prostu zepnij razem opaskami. Bez porównania lepiej będzie wyglądało. RE: Dhante - pokój gracza - Wojtex28 - 22-01-2015 Oh, widzę, że ostatni wpis dotyczy lasów, ciekawe dlaczego? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogrywamy poszło do zakładek, będę czasem wpadał, bo jak na razie strona wygląda ciekawie ![]() Pokój bardzo fajny, Sony i Nintendo, a i PC nie zabrakło ![]() |