![]() |
|
[PS4] 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PS4] 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) (/showthread.php?tid=9343) |
'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Link - 04-02-2015 ![]() Autorem grafiki jest Kicaken, wszelkie kopyrajty do "Handluje" należą do niego. Witam, i od razu zapraszam do wzięcia udziału w kolejnym Gruniopiątku, który odbędzie się już w ten piątek (06.02) o godz. 21:00. Tym razem ogramy sobie betę najnowszego Gimbusfilda, który pojawił się 03.02 i dostępny będzie do 08.02. Uważam, że to bardzo dobra okazja by się spotkać i trochę postrzelać w tej szczelance typu nawalance. Do dyspozycji zostały nam oddane aż 3 tryby (Hotwire, Conquest i Heist) i o ile wczoraj grając samotnie jakoś szczególnie mi się mnie podobało, tak teraz grając z wami liczę na świetną zabawę. Ostrzegam, że nie jestem fanem FPSów, po prostu nie gram w ten gatunek, więc mogę często ginąć (tak, chcę przez to powiedzieć, żebyście mnie przypadkiem nie zabierali do swojej drużyny )UWAGA! Pamiętajcie, że beta zajmuje 11,6 GB miejsca na dysku, więc zacznijcie pobieranie wcześniej Podlinkuje też linka (hehe)
Jeżeli ktoś gra z nami pierwszy raz, polecam rzucić okiem na REGULAMIN. Pozdrawiam, Link. RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Wojtex28 - 04-02-2015 Ej, ja się nie zapiszę? Battlefield to jedna z moich ulubionych serii, a więc na 100% się pojawię i będę raczej przez cały czas Na pewno będzie mi brakowało klawiatury i myszki, także też mogę słabo grać, jednak w końcu liczy się zabawa, nie?
RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - kaczmar456 - 04-02-2015 Będę - gorzej w FPS-y ode mnie nikt nie może grać, więc prawdopodobnie będę na dnach tabel, ale liczę na świetną zabawę
RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Reoyeah - 04-02-2015 Haha, widzę, że jeśli chodzi o umiejętności w FPSach nie jestem samotny! Również się stawię.
RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Chmurowaty - 04-02-2015 Jeśli już się zapisujemy, to i ja się pojawię. A przynajmniej tak planuję. RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - dizzyx - 04-02-2015 A to gdzie jak się zapisać trzeba? :P Kurcze no, to ja też się piszę, nie wiem jak z pracą będzie, ale postaram się tak ogarnąć, żeby chociaż na trochę zajrzeć Tylko że też słabo gram w FPSy....
RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Link - 04-02-2015 (04-02-2015, 17:21)dizzyx napisał(a): A to gdzie jak się zapisać trzeba? :P Właśnie tu Jeszcze tylko przeczytaj Regulamin i jak tylko dasz radę to dołącz do nas w piątek.P.S. Wszyscy słabo grają, a tylko ja dostaję zawsze solidny wpierkropki. RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - dizzyx - 04-02-2015 No właśnie już wiem, że nie dam rady no ale nic to, może następnym razem!
RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Piskle - 05-02-2015 Witam serdecznie - Pizgiel jestem. Z chęcią się pojawię na tym zgromadzeniu gejów ( ). Ale mam jeden problem, już trzeci raz ściągam grę, bo nie chce mi ją instalować (już w samej grze; po prostu przy randomowej liczbie stanie i amen). Będę próbował nadal, Pozdariam. ![]() Edit: DZIAŁA RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Niki_93 - 05-02-2015 Witam. ![]() W tym momencie żałuję, że nie mam PS4, bo z chęcią bym wpadła. ![]() No nic, życzę Wam miłej zabawy.
RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Kicaken - 05-02-2015 Handluj z tym, będę! RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Dorczenzo - 06-02-2015 Będę
RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - Link - 06-02-2015 Witam, małe ogłoszenie parafialne. Zgłosiło się sporo osób więc dziś rozmawiamy na TSie, szczegóły jak do niego wejść, jak zwykle w Regulaminie. Lista obecności: 1. Link 2. Wojtex28 3. kaczmar456 4. Reoyeah 5. Chmurowaty 6. Piskle 7. Kicaken 8. Dorczenzo 9. JohnAbruzzi87 10. Zyga (może dołączy) Do usłyszenia RE: 'Gruniopiątek' #4 w betę Battlefield: Hardline (Handlujcie z tym Edition) - JohnAbruzzi87 - 06-02-2015 Battlefield zainstalowany, headset gotowy. Będę. Do zobaczenia
|