Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle (/showthread.php?tid=9400)

[O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Link - 13-02-2015

Witam,
zaczynam nową serię Rozdawajek Linka™ raz na jakiś czas będę rozdawał gift cody do Bundli o wartości dolara - to nie dużo, ale wspieram akcję, a gierki rozdaję tu Heart = podwójny zysk i wzrost pozytywnej karmy.

Dziś rozdaję "Star Wars Humble Bundle" czyli zestaw następujących gierek: Star Wars Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, oraz Star Wars: Dark Forces.

UWAGA! Wybrana osoba dostaje całą paczkę gierek, nie mogę ich rozdzielić.

Zachęcam do wpisywania się w temacie Smiling

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Veicretis - 13-02-2015

Jeśli można to poprosiłbym o: Star Wars Knights of the Old Republic Heart

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Krzychu98 - 13-02-2015

Ja poproszę Smiling

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - izid111 - 13-02-2015

Ustawiam się w kolejce (czyli poproszę Grinning)

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - damian_wax - 13-02-2015

Żadnej z tych gier nie mam a chce je mieć Smiling

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Drakkainen - 13-02-2015

Również zgłaszam się na chętnego Smiling

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Fenton - 13-02-2015

To i ja się zgłaszamSmiling

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Dark Fenix - 13-02-2015

Czekam grzecznie w kolejce Smiling

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Leon - 13-02-2015

To może ja?

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Fedox9 - 13-02-2015

Zgłaszam się!

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Link - 13-02-2015

Mamy wyniki dzięki random.org. Zgłosiło się 7 osób, a wygrało drugie zgłoszenie:

[Obrazek: 2015-02-13_1557.png]

czyli Krzychu98, gratuluje, leci do Ciebie PM z gift codem Kissing

Pozdrawiam i dzięki za zabawę,
Link.

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - lukaswey - 13-02-2015

Link możesz rodzielić wyślij paczkę na swój mail i w profilu HB będą kody do każdej z osobna Smiling

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #1 - Star Wars Humble Bundle - Krzychu98 - 13-02-2015

(13-02-2015, 17:57)Link napisał(a): Mamy wyniki dzięki random.org. Zgłosiło się 7 osób, a wygrało drugie zgłoszenie:

[Obrazek: 2015-02-13_1557.png]

czyli Krzychu98, gratuluje, leci do Ciebie PM z gift codem Kissing

Pozdrawiam i dzięki za zabawę,
Link.
Dziękuję Smiling