![]() |
|
[O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy (/showthread.php?tid=9495) |
[O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Link - 02-03-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 23-ci raz! Po chyba miesięcznej przerwie wracam do rozdawania!
Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus oraz:Kod do pobrania cyfrowej wersji tego poradnika - The Legend of Zelda Wind Waker HD: ![]() Nowa, zafoliowana gra na PC - Xotic: ![]() Plakat 1 - DoA 4/Tekken 5/Shadow of The Colossus (jak widać razem 4 plakaty) ![]() ![]() Plakat 2 - God of War 2/Splinter Cell ![]() ![]() Plakat 3 - Metal Gear Solid 2/XBOX UWAGA! Mam aż 2 takie same plakaty do rozdania! ![]() ![]() Plakat 4 - Sonic Unleashed/Saints Row 2 ![]() ![]() Plakat 5 - Perfect Dark/Tony Hawk's 2 ![]() ![]() Plakat 6 - Dwustronny Resident Evil 3 ![]() ![]() Plakat 7 - Tomb Raider/Resident Evil 3 ![]() ![]() Plakat 8 - Haze/Halo 3 ![]() ![]() Plakat 9 - Metal Gear Solid 3/Call of Duty ![]() ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię (no homo)UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym marca! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - dzemson - 02-03-2015 Biere wszystko #cebula ale na poważnie grą + plakatem z Metala(tym z Call of Duty z drugiej strony) nie pogardzę. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - kamil.z7 - 02-03-2015 To jeśli będzie jakaś szansa chętnie zgłosiłbym się po plakacik z Metal Gear Solid/Xbox, ten podwójny
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - JaneQPL - 02-03-2015 Proszę o plakat z Saints Row 2 ![]() (przy okazji zdenerwuję Huberta bo Sonic z drugiej strony ).
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Dekakura - 02-03-2015 Poprosiłbym xotic RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Massiv - 02-03-2015 Ja poproszę kod na poradnik- Akurat zamówiłem na Ultimie Wind Wakera na moje Wii U
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Pathmage - 02-03-2015 Chętnie przygarnąłbym plakat z MGS 3 Wait ktoś był szybszy, to jak da radę to ten drugi Metal Gearowy z Xboxem
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - kaczmar456 - 02-03-2015 Jeśli jest taka opcja, to prosiłbym o plakat z Sonic Unleashed . Z góry dziękuję
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - SebastianL92 - 02-03-2015 Gdybym mógł zgarnąć kod na poradnik Zeldy i/lub plakat z MGSa ...
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - HackBoy - 02-03-2015 Plakat z Tonego Hawka PLZ
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Variox - 02-03-2015 Poproszę o plakat nr. 3 albo 9 z Metal Gear Solid. Jak znajdę jakieś plakaciki ze starych czasopism to chętnie Tobie je wyślę
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - FRUNEK1 - 02-03-2015 Prosiłbym ślicznie o plakacik a God of War
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Krzaku - 02-03-2015 Jeżeli da radę to poprosiłbym o plakat z Halo
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Drakkainen - 02-03-2015 Poproszę plakat z Resident Evil 3, numer 6
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Chmurowaty - 02-03-2015 Mogę prosić o plakat z Tekkena/SotCów/DoA? W każdym razie ten numer 1.
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Piromaniaq - 02-03-2015 A ja poproszę o dodanie mojego nicku do puli z chętnymi na gierkę Xotic
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Kropcia - 02-03-2015 Jak się uda to sadzę się na kod do poradnika WW przyda się mnie i Beniowi w trakcie ogrywania
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - pojler - 02-03-2015 Ustawiam się w kolejce po jeden z plakatów MGS2 albo po plakat z MGS3. Z góry dzięki
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Weezyr - 02-03-2015 Z chęcią przygarnąłbym Xotic
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Hixovick - 02-03-2015 Niedawno nabyłem Wii U i wkrótce pewnie nabędę Wind Wakera HD. Z chęcią przygarnę kod na poradnik do tej gry. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - hgorski6 - 02-03-2015 Wezmę sobie plakat z soniciem. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Link - 02-03-2015 Witajcie Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Nie spodziewałem się takiej ilości chętnych.Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Kod do Zeldowego Poradnika - Kropcia i Benio Gra Xotic - Dekakura Plakat 1 - Chmurowaty Plakat 2 - Veicretis Plakat 3 - kamil.z oraz pojler Plakat 4 - JaneQPL Plakat 5 - HackBoy Plakat 6 - Dziab_Dziab Plakat 7 - Czeka na wygranie! Napisz mi PM i go wygraj! Kto pierwszy ten lepszy! Wygrywa: parasolka Plakat 8 - Krzaku plakat 9 - Pathmage Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym marca! Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Maurek - 02-03-2015 Jak da radę, to Xotic Dzienki Link za poprzednie rozdawajki!
|