![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy (/showthread.php?tid=9495) |
[O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Link - 02-03-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 23-ci raz! Po chyba miesięcznej przerwie wracam do rozdawania!
Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus ![]() Kod do pobrania cyfrowej wersji tego poradnika - The Legend of Zelda Wind Waker HD: ![]() Nowa, zafoliowana gra na PC - Xotic: ![]() Plakat 1 - DoA 4/Tekken 5/Shadow of The Colossus (jak widać razem 4 plakaty) ![]() ![]() Plakat 2 - God of War 2/Splinter Cell ![]() ![]() Plakat 3 - Metal Gear Solid 2/XBOX UWAGA! Mam aż 2 takie same plakaty do rozdania! ![]() ![]() Plakat 4 - Sonic Unleashed/Saints Row 2 ![]() ![]() Plakat 5 - Perfect Dark/Tony Hawk's 2 ![]() ![]() Plakat 6 - Dwustronny Resident Evil 3 ![]() ![]() Plakat 7 - Tomb Raider/Resident Evil 3 ![]() ![]() Plakat 8 - Haze/Halo 3 ![]() ![]() Plakat 9 - Metal Gear Solid 3/Call of Duty ![]() ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym marca! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - dzemson - 02-03-2015 Biere wszystko #cebula ale na poważnie grą + plakatem z Metala(tym z Call of Duty z drugiej strony) nie pogardzę. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - kamil.z7 - 02-03-2015 To jeśli będzie jakaś szansa chętnie zgłosiłbym się po plakacik z Metal Gear Solid/Xbox, ten podwójny ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - JaneQPL - 02-03-2015 Proszę o plakat z Saints Row 2 ![]() (przy okazji zdenerwuję Huberta bo Sonic z drugiej strony ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Dekakura - 02-03-2015 Poprosiłbym xotic ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Massiv - 02-03-2015 Ja poproszę kod na poradnik- Akurat zamówiłem na Ultimie Wind Wakera na moje Wii U ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Pathmage - 02-03-2015 Chętnie przygarnąłbym plakat z MGS 3 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - kaczmar456 - 02-03-2015 Jeśli jest taka opcja, to prosiłbym o plakat z Sonic Unleashed ![]() ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - SebastianL92 - 02-03-2015 Gdybym mógł zgarnąć kod na poradnik Zeldy i/lub plakat z MGSa ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - HackBoy - 02-03-2015 Plakat z Tonego Hawka ![]() ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Variox - 02-03-2015 Poproszę o plakat nr. 3 albo 9 z Metal Gear Solid. Jak znajdę jakieś plakaciki ze starych czasopism to chętnie Tobie je wyślę ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - FRUNEK1 - 02-03-2015 Prosiłbym ślicznie o plakacik a God of War ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Krzaku - 02-03-2015 Jeżeli da radę to poprosiłbym o plakat z Halo ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Drakkainen - 02-03-2015 Poproszę plakat z Resident Evil 3, numer 6 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Chmurowaty - 02-03-2015 Mogę prosić o plakat z Tekkena/SotCów/DoA? W każdym razie ten numer 1. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Piromaniaq - 02-03-2015 A ja poproszę o dodanie mojego nicku do puli z chętnymi na gierkę Xotic ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Kropcia - 02-03-2015 Jak się uda to sadzę się na kod do poradnika WW ![]() ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - pojler - 02-03-2015 Ustawiam się w kolejce po jeden z plakatów MGS2 albo po plakat z MGS3. Z góry dzięki ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Weezyr - 02-03-2015 Z chęcią przygarnąłbym Xotic ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Hixovick - 02-03-2015 Niedawno nabyłem Wii U i wkrótce pewnie nabędę Wind Wakera HD. Z chęcią przygarnę kod na poradnik do tej gry. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - hgorski6 - 02-03-2015 Wezmę sobie plakat z soniciem. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Link - 02-03-2015 Witajcie ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Kod do Zeldowego Poradnika - Kropcia i Benio Gra Xotic - Dekakura Plakat 1 - Chmurowaty Plakat 2 - Veicretis Plakat 3 - kamil.z oraz pojler Plakat 4 - JaneQPL Plakat 5 - HackBoy Plakat 6 - Dziab_Dziab Plakat 7 - Czeka na wygranie! Napisz mi PM i go wygraj! Kto pierwszy ten lepszy! Wygrywa: parasolka Plakat 8 - Krzaku plakat 9 - Pathmage Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym marca! Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Maurek - 02-03-2015 Jak da radę, to Xotic ![]() |