Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy (/showthread.php?tid=9495)

[O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Link - 02-03-2015

Witam w kolejnej Rozdawajce Linka™ spotykamy się już 23-ci raz! Po chyba miesięcznej przerwie wracam do rozdawania!

Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr™ mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus Kissing oraz:

Kod do pobrania cyfrowej wersji tego poradnika - The Legend of Zelda Wind Waker HD:
[Obrazek: 5d6i42.jpg]

Nowa, zafoliowana gra na PC - Xotic:
[Obrazek: 2namzah.jpg]

Plakat 1 - DoA 4/Tekken 5/Shadow of The Colossus (jak widać razem 4 plakaty)
[Obrazek: 4gkrph.jpg]
[Obrazek: kd1js2.jpg]

Plakat 2 - God of War 2/Splinter Cell
[Obrazek: u8tpu.jpg]
[Obrazek: 29ct9no.jpg]

Plakat 3 - Metal Gear Solid 2/XBOX UWAGA! Mam aż 2 takie same plakaty do rozdania!
[Obrazek: 2ihm42o.jpg]
[Obrazek: 1z2dr8z.jpg]

Plakat 4 - Sonic Unleashed/Saints Row 2
[Obrazek: 2qwk3gy.jpg]
[Obrazek: 30t5855.jpg]

Plakat 5 - Perfect Dark/Tony Hawk's 2
[Obrazek: 2j0bngm.jpg]
[Obrazek: 29c2ma.jpg]

Plakat 6 - Dwustronny Resident Evil 3
[Obrazek: 11w9895.jpg]
[Obrazek: 29mviac.jpg]

Plakat 7 - Tomb Raider/Resident Evil 3
[Obrazek: synz2b.jpg]
[Obrazek: bi5l45.jpg]

Plakat 8 - Haze/Halo 3
[Obrazek: 122kit2.jpg]
[Obrazek: 2d2cfti.jpg]

Plakat 9 - Metal Gear Solid 3/Call of Duty
[Obrazek: 6rna7c.jpg]
[Obrazek: 1zvcs42.jpg]

Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych Smiling

Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię Kissing (no homo)

UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym marca! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo™

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - dzemson - 02-03-2015

Biere wszystko #cebula
ale na poważnie  grą  + plakatem z Metala(tym z Call of Duty z drugiej strony) nie pogardzę.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - kamil.z7 - 02-03-2015

To jeśli będzie jakaś szansa chętnie zgłosiłbym się po plakacik z Metal Gear Solid/Xbox, ten podwójny Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - JaneQPL - 02-03-2015

Proszę o plakat z Saints Row 2 Heart
(przy okazji zdenerwuję Huberta bo Sonic z drugiej strony Okay ).

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Dekakura - 02-03-2015

Poprosiłbym xoticJankowi się podoba

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Massiv - 02-03-2015

Ja poproszę kod na poradnik- Akurat zamówiłem na Ultimie Wind Wakera na moje Wii U Heart

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Pathmage - 02-03-2015

Chętnie przygarnąłbym plakat z MGS 3 Fap Wait ktoś był szybszy, to jak da radę to ten drugi Metal Gearowy z Xboxem

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - kaczmar456 - 02-03-2015

Jeśli jest taka opcja, to prosiłbym o plakat z Sonic Unleashed Smiling. Z góry dziękuję Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - SebastianL92 - 02-03-2015

Gdybym mógł zgarnąć kod na poradnik Zeldy i/lub plakat z MGSa Grinning...

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - HackBoy - 02-03-2015

Plakat z Tonego Hawka Heart PLZ Kissing

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Variox - 02-03-2015

Poproszę o plakat nr. 3 albo 9 z Metal Gear Solid. Jak znajdę jakieś plakaciki ze starych czasopism to chętnie Tobie je wyślę Winking

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - FRUNEK1 - 02-03-2015

Prosiłbym ślicznie o plakacik a God of War Winking

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Krzaku - 02-03-2015

Jeżeli da radę to poprosiłbym o plakat z Halo Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Drakkainen - 02-03-2015

Poproszę plakat z Resident Evil 3, numer 6 Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Chmurowaty - 02-03-2015

Mogę prosić o plakat z Tekkena/SotCów/DoA? W każdym razie ten numer 1. Mom please!

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Piromaniaq - 02-03-2015

A ja poproszę o dodanie mojego nicku do puli z chętnymi na gierkę Xotic Heart

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Kropcia - 02-03-2015

Jak się uda to sadzę się na kod do poradnika WW Smiling przyda się mnie i Beniowi w trakcie ogrywania Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - pojler - 02-03-2015

Ustawiam się w kolejce po jeden z plakatów MGS2 albo po plakat z MGS3. Z góry dzięki Kissing

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Weezyr - 02-03-2015

Z chęcią przygarnąłbym Xotic Winking

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Hixovick - 02-03-2015

Niedawno nabyłem Wii U i wkrótce pewnie nabędę Wind Wakera HD. Z chęcią przygarnę kod na poradnik do tej gry.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - hgorski6 - 02-03-2015

Wezmę sobie plakat z soniciem.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Link - 02-03-2015

Witajcie Smiling Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Nie spodziewałem się takiej ilości chętnych.

Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:

Kod do Zeldowego Poradnika - Kropcia i Benio
Gra Xotic - Dekakura
Plakat 1 - Chmurowaty
Plakat 2 - Veicretis
Plakat 3 - kamil.z oraz pojler
Plakat 4 - JaneQPL
Plakat 5 - HackBoy
Plakat 6 - Dziab_Dziab
Plakat 7 - Czeka na wygranie! Napisz mi PM i go wygraj! Kto pierwszy ten lepszy! Wygrywa: parasolka
Plakat 8 - Krzaku
plakat 9 - Pathmage

Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo™ Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym marca!

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #23 - Plakaty z gier, gra PC i poradnik do Zeldy - Maurek - 02-03-2015

Jak da radę, to Xotic Heart Dzienki Link za poprzednie rozdawajki!