![]() |
[O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ (/showthread.php?tid=9497) |
[O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Link - 02-03-2015 Witam, zaczynam nową serię Rozdawajek Linka™ raz na jakiś czas będę rozdawał gift cody do Bundli o wartości dolara - to nie dużo, ale wspieram akcję, a gierki rozdaję tu Heart = podwójny zysk i wzrost pozytywnej karmy. Dziś rozdaję "Humble Square Enix Bundle 2" czyli zestaw następujących gierek: 1. Hitman: Absolution 2. Supreme Commander 2 3. Hitman GO (na androbiede) - NIESTETY! Tej gry nie można rozdać ![]() Dodatkowo użytkownik kocdepolak podesłał mi jeszcze następujące kody do rozdania: 4. Mafia 2 5. FEZ 6. DLC do Batman: Arkham Origins (prawdopodobnie uniformy Netoperka) UWAGA! Wybrana osoba dostaje jedną grę! Wpisujcie się co chcecie ![]() Zachęcam do wpisywania się w temacie. Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - hgorski6 - 02-03-2015 Biore feza RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - HackBoy - 02-03-2015 Ja również poprosiłbym o feza ![]() RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Kondor - 02-03-2015 Poproszę o Hitman Go ![]() ![]() To poproszę Hitman: Absolution. RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Piromaniaq - 02-03-2015 Z chęcią przyjmę Hitman: Absolution ![]() RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - romekb - 02-03-2015 Czy można prosić o Mafię 2? RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Fedox9 - 02-03-2015 Proszę o Feza. ![]() RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Cherny - 02-03-2015 Chętnie przygarnę Mafię 2 ![]() RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - dzemson - 02-03-2015 Wziąłbym Hitmana ale widze że już są chętni, to poproszę o Mafię 2. Dziękuje i polecam. RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Mkali - 02-03-2015 Poproszę o Mafie 2 ![]() RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Wielkimati - 02-03-2015 Ja poprosiłbym o Supereme Commandera 2. ![]() RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Weezyr - 02-03-2015 Ja prosiłbym o Mafie II :P RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Link - 02-03-2015 Witam, podsyłam wyniki Rozdawajki: 1. Hitman: Absolution - Piromaniaq 2. Supreme Commander 2 - Wielkimati 3. Hitman GO (na androbiede) (Duchowo wygrał Kondor ![]() 4. Mafia 2 - Mkali 5. FEZ - Fedox9 6. DLC do Batman: Arkham Origins - jak ktoś chce to ślijcie PM ![]() Gift cody za chwilkę wyślę Wam via PM, gratuluję ![]() RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Fedox9 - 02-03-2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |