Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ (/showthread.php?tid=9497)

[O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Link - 02-03-2015

Witam,
zaczynam nową serię Rozdawajek Linka™ raz na jakiś czas będę rozdawał gift cody do Bundli o wartości dolara - to nie dużo, ale wspieram akcję, a gierki rozdaję tu Heart = podwójny zysk i wzrost pozytywnej karmy.

Dziś rozdaję "Humble Square Enix Bundle 2" czyli zestaw następujących gierek:

1. Hitman: Absolution
2. Supreme Commander 2
3. Hitman GO (na androbiede) - NIESTETY! Tej gry nie można rozdać Childish

Dodatkowo użytkownik kocdepolak podesłał mi jeszcze następujące kody do rozdania:

4. Mafia 2
5. FEZ
6. DLC do Batman: Arkham Origins (prawdopodobnie uniformy Netoperka)

UWAGA! Wybrana osoba dostaje jedną grę! Wpisujcie się co chcecie Smiling

Zachęcam do wpisywania się w temacie.

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - hgorski6 - 02-03-2015

Biore feza

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - HackBoy - 02-03-2015

Ja również poprosiłbym o feza Smiling

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Kondor - 02-03-2015

Poproszę o Hitman Go Smiling
Okay

To poproszę Hitman: Absolution.

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Piromaniaq - 02-03-2015

Z chęcią przyjmę Hitman: Absolution Grinning

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - romekb - 02-03-2015

Czy można prosić o Mafię 2?

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Fedox9 - 02-03-2015

Proszę o Feza. Grinning

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Cherny - 02-03-2015

Chętnie przygarnę Mafię 2 Winking

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - dzemson - 02-03-2015

Wziąłbym Hitmana ale widze że już są chętni, to poproszę o Mafię 2.
Dziękuje i polecam.

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Mkali - 02-03-2015

Poproszę o Mafie 2 Smiling

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Wielkimati - 02-03-2015

Ja poprosiłbym o Supereme Commandera 2. Smiling

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Weezyr - 02-03-2015

Ja prosiłbym o Mafie II :P

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Link - 02-03-2015

Witam,
podsyłam wyniki Rozdawajki:

1. Hitman: Absolution - Piromaniaq
2. Supreme Commander 2 - Wielkimati
3. Hitman GO (na androbiede) (Duchowo wygrał Kondor Kissing )
4. Mafia 2 - Mkali
5. FEZ - Fedox9
6. DLC do Batman: Arkham Origins - jak ktoś chce to ślijcie PM Smiling

Gift cody za chwilkę wyślę Wam via PM, gratuluję Party!

RE: [O] "Cyfrowe Rozdawajki Linka" #3 - Humble Square Enix Bundle 2 + Mafia 2 i FEZ - Fedox9 - 02-03-2015

Heart Heart Heart Heart Heart