![]() |
Schizo - Moja kolekcja - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Kolekcjonerzy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=203) +--- Wątek: Schizo - Moja kolekcja (/showthread.php?tid=9507) |
Schizo - Moja kolekcja - Schizo - 03-03-2015 Kolekcjonuję gry itd jakoś od listopada - wcześniej miałem tylko 7 sztuk PS1 i 5 gier na nie ![]() Póki co, część z kolekcji: ![]() ![]() ![]() RE: Schizo - Moja kolekcja - Link - 03-03-2015 Od listopada? Anno Domini 2014? Zazdro, piękny rozwój kolekcji, jaki nakład finansowy w to włożyłeś? Ja swój retro kącik buduję już rok, wpompowałem w niego jakieś... 2 000 zł. ![]() Jak możesz to daj zoomka na gierki od PSXa i pokaż co tam masz, tak samo z NESem i kartridżami do Pegasusa ![]() RE: Schizo - Moja kolekcja - matizc - 03-03-2015 widze, ze na pegasusa to kolega ma nasze zółte dyskietki... jest tam jednak moze cos fajnego ? zlota 4 lub 5 ? moze 168in1 ? Pozdrawiam i psx piękny zestaw ![]() RE: Schizo - Moja kolekcja - Schizo - 03-03-2015 Zgadza się. Od Listopada 2014. Co do nakładu finansowego to na etapie 1000zł przestałem liczyć, bo nie chciałbym zejść na zawał ![]() Ja staram się polować na różnego rodzaju okazje, czasem da się dorwać fajne fanty w śmiesznej cenie. Co do NES to: - Top Gun - Pirates! - Soccer - Mega Man 2 - Mega Man 3 - Excite Bike - Super Mario Bros/Duck Hunt (NTSC) - Tetris - LowGMan - Super Mario 3 - Duck Tales - Ice Climber - Blades of steel Co do kartridży z pegasusa to na razie nie ma za bardzo nic ciekawego ![]() Perełek jakoś dużo nie ma, ale już jest w co grać ![]() ![]() Co do pega - przegrałem ostatnio aukcję gold 4, gold 5 a kartridż 168in1 przyszedł uszkodzony. Tak więc na razie lipa ![]() Dzięki za zainteresowanie wątkiem i komentarze. RE: Schizo - Moja kolekcja - GobiPLX - 03-03-2015 Kurde, od samego listopada tyle uzbierać. Szacunek ![]() Troszkę tych PS'ów nazbierałeś :x RE: Schizo - Moja kolekcja - Nowatsky - 04-03-2015 Wow ![]() ![]() ![]() RE: Schizo - Moja kolekcja - Schizo - 04-03-2015 No fakt. PSów się trochę nazbierało ![]() ![]() Postaram się aktualizować temat, ale różnie bywa u mnie z czasem ![]() ![]() ![]() Foto gier na PSX dopiero cyknę. RE: Schizo - Moja kolekcja - Schizo - 17-03-2015 Hej, aby nieco odświeżyć, wrzucam aktualniejsze foty: ![]() ![]() Jak będę mieć wreszcie fotkę całej kolekcji związanej z PSX to podrzucę ![]() RE: Schizo - Moja kolekcja - sekut1626 - 17-03-2015 Świetna kolekcja ! Podziwiam ![]() RE: Schizo - Moja kolekcja - damian_wax - 17-03-2015 O w morde.... ![]() ![]() RE: Schizo - Moja kolekcja - matizc - 17-03-2015 Co do cartów na Pegasusa... Niestety nic ciekawego fakt ![]() ![]() co do uszkodzonego 168 in 1 zawsze można go naprawić ![]() ![]() Moja kolekcja liczy ponad 320 cartów na pegasusa jednak "zaokrąglonych" żółtych nie mam żadnej ![]() Czy masz może jakieś pudełka do tych konsol czy gołe konsole? RE: Schizo - Moja kolekcja - Schizo - 23-03-2015 (17-03-2015, 18:46)damian_wax napisał(a): O w morde.... Hmm.... Zbierane to jest od listopada ![]() Co do cartów to za jakiś czas ma dojechać kilka do kolekcji, jednakże nie pamiętam co to dokładnie było - musiałbym się spytać kumpla, który to wszystko załatwia. Co do Twojej kolekcji - liczba ta robi wrażenie ![]() Pudełko mam niestety na razie jedno jeśli chodzi o PSX. Przy okazji odpowiedzi, aktualizacja. W sobotę przyszła do nas ogromna paczka z grami na PSX. Stąd też musiałem zrobić miejsce na regale dla gier. Regał aktualnie prezentuje się tak: ![]() Relacja z odpakowywania paczek już za jakiś czas ![]() Trafiło też do nas to: ![]() W dzieciństwie miałem tylko jedną kartę pamięci. Obiecałem sobie, że jak dorosnę to będe mieć ich dużo. Myślę, że dotrzymałem swojej obietnicy ![]() ![]() Zbiór PlayStation Magazyn trochę się powiększył. Cel: Uzbierać wszystkie numery. ![]() Nabyłem też to maleństwo: ![]() Tutaj taki mały smaczek ze świata atari (nakład był ograniczony): ![]() Z racji zwolnienia miejsca na gry, z regału musiałem zdjąć to wszystko i położyć tymczasowo na półce. ![]() ![]() Jestem w trakcie załatwiania nowego regału. Chociaż zastanawiam się czy nie załatwić czasem od razu dwóch ![]() W przesyłce z grami, było również etui na płyty. Od razu poszło do prania i prezentuje się teraz tak: ![]() Wraz z książką, przyszła również mata taneczna, za którą dałem 5złotych ![]() ![]() Liczba przedmiotów do tworzenia kanału na YT zwiększa się bardzo szybko. Teraz pora skupić się na tworzeniu filmów z grami, bo póki co to większość była z otwieraniem paczek ![]() |