Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Co robić? - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Serwisy arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=131)
+--- Dział: TerrariaHQ (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=130)
+---- Dział: Forum ogólne TerrariaHQ (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=83)
+----- Dział: Terraria - pytania i odpowiedzi (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=95)
+----- Wątek: Co robić? (/showthread.php?tid=958)

Co robić? - milvo - 26-06-2011

Witam.
Mam takie pytanie do ludzi, którzy już osiągneli dużo w tej grze. Mianowicie posiadam Molten seta, oraz wszystkie, które są niżej tj. necro, meteorit, shadowscale.. mam też miecz "Night's Edge", który jak myśle jest najlepszym dostępnym w grze. Piekło, jungle, dungeony, ani żaden z bossów nie stanowią dla mnie wyzwania. Po namyśle stwierdzam, że jedyną rzeczą, której mi brakuje do pełni szczęścia to rocket buty, które mimo 2 ataków goblinów nie chciały dać się wylootować.. teraz moje pytanie, bo zakładam, że już wielu użytkowników ma najlepsze itemy dostępne w grze: co teraz zrobić, żeby się nie nudzić? Co wy robicie dalej w tej grze, bo ja już sensu nie widze, a bardzo chciałbym bo cholernie mi się ta gra podoba. Czekam na odp..

Re: Co robić? - Gahen27 - 26-06-2011

Ja zbieram wszystkie przedmioty dostępne w grze. :geek:

Re: Co robić? - Ivux - 26-06-2011

Grać na multi Winking

Re: Co robić? - Roach - 26-06-2011

Pixel art Smiling

Re: Co robić? - Karguel1995 - 26-06-2011

No właśnie w minecraft multi jest średnim pomysłem, natomiast na Terrarii, po zdobyciu większości itemów, kiedy już się nudzisz, idziesz na Multiplayer. Tak więc tobie polecam tą opcję ;> Na serwie RP zaczeliśmy od nowa postaciami Hardcore i jest ostro ;>

@Down
Nic nie powiedziałem, że minecraft na multi jest nudny/głupi. Napisałem tylko, że mi się średnio podoba.
Terraria nie jest grą w której jest narzucone: Masz bloczki, buduj. Tu na multiplayerze wielką rozrywką jest PVP. Dlatego jest mnóstwo broni, dodane teraz buffy itp.

Re: Co robić? - Rosh - 26-06-2011

Na MC multi jest nudny/głupi!? Wtf. Szczerze, grałem w MC od października do marca i nigdy mi się multi nie znudził, a w terrarii jakoś tak troszkę nudno.

Re: Co robić? - kacper600172 - 27-06-2011

goraco polecam servery PVP do terrari
mozesz niezle sie zabawic z innymi graczami Grinning

Re: Co robić? - Moralezz - 27-06-2011

Jest pewna rzecz którą możesz robić:

Włącz Hardcore mode i graj. Jak będziesz ginął to będziesz tracił iteamy, po czym nie będziesz ich w stanie odzyskać i tak w kółko jak ,,idjota" będziesz biegał po kopalniach i zbierał od nowa, a potem jak zapuścisz się w bardziej niebezpieczne tereny to znowu zginiesz i stracisz wszystko i tak w kółko bez końca...

Polecam, świetna zabawa i sama przyjemność z gry.

Twórcy trafili w dziesiątkę Smiling

Re: Co robić? - Rosh - 27-06-2011

Moralezz napisał(a):Jest pewna rzecz którą możesz robić:

Włącz Hardcore mode i graj. Jak będziesz ginął to będziesz tracił iteamy, po czym nie będziesz ich w stanie odzyskać i tak w kółko jak ,,idjota" będziesz biegał po kopalniach i zbierał od nowa, a potem jak zapuścisz się w bardziej niebezpieczne tereny to znowu zginiesz i stracisz wszystko i tak w kółko bez końca...

Polecam, świetna zabawa i sama przyjemność z gry.

Twórcy trafili w dziesiątkę Smiling

Hm, ja po 2-3 takich śmieci odinstalował bym terrarie, ale jeżeli Ty twierdzisz że to fajne to ok. 8D

EDIT: @Down: aha, nie zauważyłem (rly)

Re: Co robić? - Quanzari - 28-06-2011

Ludzie... Nauczcie się grać mi terraria znudziła się po zdobyciu wszystkich itemów. Ponownie zacząlem grac na serwerze RP z hardcorem. Jaki jest sens zbierania wszystkiego i na tym koniec. Jak graliście w minecrafta, że teraz nie umiecie się ogarnąć. A to wcale nie jest bez sensu tylko trzeba nauczyć się cieszyć z gry.

Dziękuje i powodzenia.

@Up
On to mówił w sarkaźmie...

Re: Co robić? - milvo - 28-06-2011

@kacper600172 to jak tak polecasz to polec jakis konkretny

Re: Co robić? - Kamillo17 - 28-06-2011

Tak naprawdę po zdobyciu wszystkich przedmiotów dostępnych w grze prawdziwa zabawa dopiero się zaczyna Winking.
Można budować... Eksplorować całą mapę. Zacząć więcej grać z przyjaciółmi (MP).
Ogranicza Cię tylko wyobraźnia.

Re: Co robić? - Rosh - 28-06-2011

Kamillo17 napisał(a):Tak naprawdę po zdobyciu wszystkich przedmiotów dostępnych w grze prawdziwa zabawa dopiero się zaczyna Winking.
Można budować... Eksplorować całą mapę. Zacząć więcej grać z przyjaciółmi (MP).
Ogranicza Cię tylko wyobraźnia.

No to zbuduj rozrzutnik całodobowy wystrzeliwujący ciemno- pomarańczowe koty w kierunku północno- wschodnim.
A co do tematu, zawsze można pograć w MC, jak dla mnie większa frajda.

Re: Co robić? - mciochu - 29-06-2011

mi tez się nudzi najlepiej pograć w coś innego potem wyjdzie nowsza wersja i znowu grac. A jak lubisz kopać wykop wszystka ziemie z mapy albo sprzedaj itemy wszystkie albo zalej pieklo woda Laughing.

Re: Co robić? - Bezel - 02-07-2011

Poczekaj na aktualizacje i zagraj od nowa !
Naprawdę myślałem, że od nowa się znudzę, ale terraria jednak zawsze jest ciekawa !
Jeśli chcesz to urozmaicić to zmów się ze znajomymi i stwórzcie nowe postaci i świat, no i wrota otwarte !

Re: Co robić? - kacper600172 - 03-07-2011

milvo

chodźby gdy jesteś zapisany do servera pvp tej strony - 82.210.150.150
a dla tych co się nie dostali polecam także
server na którym wymieniasz sie przedmiotami kupujesz itp
ale można też zabawić sie z pvp Grinning

§4 8. Zabrania się reklamowania innych For, bądź serwisów, konkurencyjnych dla TerrariaHQ.com
~Karguel1995

Re: Co robić? - kubi734 - 03-07-2011

bawic sie z bosami np eater of worlds Smiling

Re: Co robić? - volda15 - 06-07-2011

Hmm. Server RP i od nowa Smiling

Re: Co robić? - Duch666 - 10-07-2011

uzbieraj sobie wszystkie itemy z gry nawet te vanity Smiling niektore ciezko zdobyc np z pirani dropi robot hat ale szansa dropniecia to 1 na 500 wiec jest ciezko Laughing mozesz sobie pobudowac bajery np ja mam takie budynki : domek dla npc , moj dom, magazyn , fabryka obsydianu , taki tunel na samej gorze mapy nad wyspami ktorym sie bardzo szybko biega bo nie ma przeszkod Laughing i to przez cala mape Laughing