![]() |
|
[O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC (/showthread.php?tid=9584) Strony:
1
2
|
[O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Link - 18-03-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 24-ty raz! Tydzień temu wysłałem fanty z poprzedniej rozdawajki a dziś już jest nowa
![]() Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus (rozdałem dopiero połowę plakatów, które mi ofiarował - myślę, że repki mu się należą ) oraz od siebie dorzucam gierkę:Nowa, zafoliowana gra na PC - Splinter Cell: Blacklist Ed. Rozszerzona: ![]() Plakat 1 - Final Fantasy IX/Tomb Raider Chronicles ![]() ![]() Plakat 2 - Star Wars (dwustronny) ![]() ![]() Plakat 3 - Silent Hill 3/Splinter Cell ![]() ![]() Plakat 4 - Crazy Taxi/Final Fantasy X ![]() ![]() Plakat 5 - Tomb Raider Legends/Ico ![]() ![]() Plakat 6 - Pojedyńczy Mass Effect 2 ![]() Plakat 7 - Colin McRae Rally 2/Resident Evil: Code Veronica ![]() ![]() Plakat 8 - Burnout Revenge/Spartan Total Warrior ![]() ![]() Plakat 9 - God of War 2/Resistance Fall of Man ![]() ![]() Plakat 10 - Kalendarz 2001 ![]() ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię (no homo)UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym kwietnia! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - kaczmar456 - 18-03-2015 Plakat z Final Fantasy IX bym poprosił mocno
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Kicaken - 18-03-2015 óóó nasz kochany link znowu pozbywa się plakatów i to za DARMO! Z chęcią przygarnąłbym plakat Colina McRae 2, ewentualnie God Of War
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Pathmage - 18-03-2015 Naczelny sęp Pathmage prosi o Crazy Taxi RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - inquis1t0r - 18-03-2015 Proszę o plakat SW z nokią, bo wygląda mega oldschoolowo RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - dzemson - 18-03-2015 Poprosiłbym o plakat Z Wojen Gwiezdnych, bo miałem taki telefon i odżyły mi wspomnienia. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Dymek - 18-03-2015 A ja bym prosił o blacklist
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Wielkimati - 18-03-2015 Poprosiłbym o plakacik z ICO.
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Mkali - 18-03-2015 Ja bym prosił o plakacik z moim ulubionym Silent Hillem
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - sekut1626 - 18-03-2015 Ja bym prosił o gierkę o ile można bo uwielbiam serrie
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - kocdepolak - 18-03-2015 Ja również poprosiłbym o splinterka
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - sekut1626 - 18-03-2015 ej no pierwszy byłem Link czy mam jakoś pokryć koszt wysyłki ?
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - matizc - 18-03-2015 a ja proszę o cokolwiek, bo nigdy nic nie wygrałem, a dostać to raz i to w twarz od koleżanki ![]() Pewnie gry sie nie uda zdobyć ale może jakiś plakacik ?Pozdrawiam
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - damian_wax - 18-03-2015 Zgłaszam się do losowania o gierkę
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - pojler - 18-03-2015 Ja już nie mam miejsca na plakaty (dzięki link i rufus bo w głównej mierze wy się do tego przyczyniliście) ale spróbuje szczescia z Splinter Cellem
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - hellgatex - 18-03-2015 Prosił bym o plakat z Crazy Taxi 3 :] Przydało by się coś bardziej kolorowego na ścianie :] RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Crix Doomsday - 18-03-2015 Blacklista prosiłbym, bo mam kolekcjonerkę bez gry
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - parasolka - 18-03-2015 Jeśli zostaną jakieś niechciane plakaty z Tomb Raidera, to chętnie przyjmę
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Weezyr - 18-03-2015 Ja włączam się do gry o plakat z Silent Hilla
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - FRUNEK1 - 18-03-2015 Prosił bym o plakacik z Colin McRae Rally 2/Resident Evil: Code Veronica ewentualnie z Kalendarzem 2001 / Tomb Raider Chronicles RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - kokoshkv - 18-03-2015 Prosiłbym o plakat z Colin McRae Rally 2 RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Grodek - 18-03-2015 Mimo, że ktoś się zgłosił to chętnie powalczę o plakat z FFIX RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Drakkainen - 18-03-2015 Zgłaszam się po Splinter Cella 8)) RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Micvhu - 18-03-2015 Zacięcie włączam się do boju o plakat z God of War
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Link - 18-03-2015 Witajcie Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Nie spodziewałem się takiej ilości chętnych.Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Gra Splinter Cell - Crix Doomsday ![]() Plakat 1 - kaczmar456 Plakat 2 - inquis1t0r Plakat 3 - Mkali Plakat 4 - hellgatex Plakat 5 - Wielkimati Plakat 6 - matizc Plakat 7 - Kicaken ![]() Plakat 8 - Czeka na wygranie! wygrywa: Maurek plakat 9 - Micvhu Plakat 10 - parasolka ![]() Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu Pozdrawiam, Link. |