![]() |
[PS3] 'Gruniopiątek' #25 w multi GTA Online (I'm back Edition) - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PS3] 'Gruniopiątek' #25 w multi GTA Online (I'm back Edition) (/showthread.php?tid=9610) |
'Gruniopiątek' #25 w multi GTA Online (I'm back Edition) - Kacpi01_PL - 24-03-2015 ![]() Witajcie! Sporo czasu upłynęło od ostatniego Gruniopiątku na PS3, prawda? Czas najwyższy nadrobić zaległości. W najbliższy piątek (27.03) o godzinie 21:00 odbędzie się kolejne zwariowane granie w GTA Oniline. Osobiście powiem, że brakowało mi tych Gruniopiątków, przez co nawet nie miałem chęci sprawdzić co nowego dodał i zepsuł Rock. Zwłaszcza chodzi mi o te napady, na które wyczekiwaliśmy za długo... Będzie w końcu ku temu okazja ![]() Zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapisania się. Dobra zabawa i jedyna w swoim rodzaju atmosfera gwarantowana. Pamiętajcie o zapoznaniu się z regulaminem. Prosiłbym też o to, że jeżeli po zapisaniu, z różnych przyczyn nie będziecie mogli dołączyć do zabawy w piątek, to powiadomcie nas w poście poniżej. W ten sposób ułatwi nam to organizację. Wyślijcie mi również zaproszenie do znajomych na PSN (mój nick: kacpi01) z dopiskiem grunio, kokoszka, arhn, czymkolwiek takim. Będzie to bardzo dla mnie pomocne. ![]() Dzięki wielkie dla Linka, za pozwolenie mi na organizowanie Gruniopiątków
![]() Pozdrawiam Kacpi01_PL RE: 'Gruniopiątek' #25 w multi GTA Online (I'm back Edition) - Micvhu - 24-03-2015 Moje pierwsze Gruniopiątki na PS3. Pojawię się ![]() Nick na PSN: Micvhu RE: 'Gruniopiątek' #25 w multi GTA Online (I'm back Edition) - Dra_ - 26-03-2015 Będę. ![]() RE: 'Gruniopiątek' #25 w multi GTA Online (I'm back Edition) - Dark-Crash-One - 26-03-2015 Będę ![]() RE: 'Gruniopiątek' #25 w multi GTA Online (I'm back Edition) - kaczmar456 - 27-03-2015 Sukces! PS3 udało się skombinować, będę ![]() RE: 'Gruniopiątek' #25 w multi GTA Online (I'm back Edition) - oscar4468 - 27-03-2015 będę ![]() RE: 'Gruniopiątek' #25 w multi GTA Online (I'm back Edition) - Kacpi01_PL - 28-03-2015 I oto zakończył się kolejny Gruniopiątek. Nie wiem jak wy, ale ja bawiłem się świetnie. Więc co się działo? Najprościej byłoby powiedzieć, że wszystko i nic. Większość z nas pojawiła się na pół godziny przed oficjalnym rozpoczęciem, przez co ogarnęliśmy szybko co Rock dodał, co zepsuł i w ogóle, a także każdy zaktualizował sobie w ten sposób GTA na czas, przez co nie musieliśmy czekać z atrakcjami na pojedyncze osoby. Jeśli chodzi o atrakcje, to nie było ich za dużo. Dwa wyścigi wpisane w tradycję Gruniopiątków znane jako #tradycja, a także jakaś losowa akcja od Rocka. Pomimo tego, że w planach były napady... cóż... będą następnym razem... może... ![]() Najwięcej się jednak działo podczas swobodnej jazdy po stanie Los Santos. Nasza kreatywność nie zna granic. Pomysł by dostać się na sam szczyt góry Chiliad, a następnie ustawić się w kolejce i jeden po drugim skoczyć z niej. Po prostu wow... ![]() ![]() Na końcu pozostaje mi powitać nowych Gruniopiątkowiczów. Mam nadzieję, że będziemy się widywać częściej. Im nas więcej tym weselej ![]() Teraz pozostaje się nam tylko podzielić z wami kilkoma fotkami z rozgrywki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję wszystkim ![]() Pozdrawiam Kacpi01_PL |