Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. (/showthread.php?tid=9758)

Strony: 1 2

[O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Link - 01-05-2015

Witam w kolejnej Rozdawajce Linka™ spotykamy się już 25-ty raz! Zaczyna się nowy miesiąc - pora coś rozdać Party!

Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr™ mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus Kissing (to już końcówka plakatów, które mi ofiarował - myślę, że repki mu się należą Kissing )

oraz od siebie dorzucam gierki:

Gra na PC - Heroes of Might and Magic V + II (świetne wydanie, jak widać)
[Obrazek: 19qwz8.jpg]
[Obrazek: eqrr04.jpg]

Gra na PC - Kalofduti - World at War:
[Obrazek: 28bywkk.jpg]

Gra na PC + pudełko kolekcjonerskie - Medieval II:
[Obrazek: 2cqy251.jpg]
[Obrazek: 35kju38.jpg]

Wysokiej jakości pudełko z World of Warcraft, do przechowywania waszych gamingowych i nie tylko Creepy rzeczy (nie jest do końca złożona, bo trudno ją rozłożyćWinking :
[Obrazek: 2wd9bmw.jpg]

Plakat 1 - Hitman/Shellshock
[Obrazek: anbz0y.jpg]
[Obrazek: x3is13.jpg]

Plakat 2 - The Mark of Kri/DMC 2
[Obrazek: v8orq0.jpg]
[Obrazek: 35a22xw.jpg]

Plakat 3 - Colin/Alien
[Obrazek: 2aalonk.jpg]
[Obrazek: 2d9sh2r.jpg]

Plakat 4 - Medal of Honor/Virtua Fighter 4
[Obrazek: 2rxxxs7.jpg]
[Obrazek: xomdfk.jpg]

Plakat 5 - Legend of Dragon/Quake 2
[Obrazek: 2gxie5e.jpg]
[Obrazek: 2lmnp6q.jpg]

Plakat 6 - Driver 3/Onimusha 3
[Obrazek: 5yceaf.jpg]
[Obrazek: 243gbag.jpg]

Plakat 7 - Splinter Cell/Front Mission 4
[Obrazek: 2uz2s0w.jpg]
[Obrazek: vrr6yw.jpg]

Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych Smiling

Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, były na Pyrkonie, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię Kissing (no homo)

UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym maja! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo™

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Wielkimati - 01-05-2015

Damn, fajna edycja tych hirołsów, biorę udział w losowaniu. Fap

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Kondor - 01-05-2015

To poproszę Medievala II jednak Okay

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Rufus - 01-05-2015

jeśli można to piszę się na hirołsów Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - pojler - 01-05-2015

Brakuje mi Heroesów V i CoD WaW to jeden z ostatnich jakie mi sie podobały, biore udział w losowaniu Kissing

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Piromaniaq - 01-05-2015

Proszę o wrzucenie karteczki z moim nickiem do komory losującej z pudełkiem z World of Warcraft. Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Stivi - 01-05-2015

Ładne herosy, chętnie wezmę udział w losowaniu!

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Nysmar - 01-05-2015

Również się zapisuję do losowania o heroesy Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - ZłotyPstryk - 01-05-2015

Hirołsy takie piękne Mom please!
Biorę udział!

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Micvhu - 01-05-2015

Biorę udział w losowaniu Kalofduti - World at War. Z chęcią zagram w coś osadzone w czasach II WŚ. Kissing

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - matizc - 01-05-2015

chciałbym Medieval Total War IITakże zgłaszam się. Wiadomo cud, jak się uda ale po to cuda właśnie są Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - hgorski6 - 01-05-2015

Chętnie skuszę się na Medievala II.

@edit Na Herosów też, ale przy takiej konkurencji...

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Dekakura - 01-05-2015

Poproszę plakaty z legend of quest i onimushę, jak możnaI'm OK with this.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - kocdepolak - 01-05-2015

Przygarnąłbym te hirołsy Kissing

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Sereqq - 01-05-2015

proszę o dodanie do losowania o medieval 2 Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Weezyr - 01-05-2015

Przygarnąłbym plakat z Hitmana Winking

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Takashi - 01-05-2015

Zapisuje się na Hirołsy :>

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Mkali - 01-05-2015

Ja chętnie zagłosuje na Hirołsy V + II Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - CELL767 - 01-05-2015

Liczę, że wolna ręka rynku wylosuje mi Medievala II Winking

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - dzemson - 01-05-2015

Pudełko duże, ładne, kolorowe z Warcraftego Światu bym przygarnął. Nawet i wysyłkę pokryje bo poczta polska znowu podnosła ceny wysyłek
Lubię Pudełka!

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - kokoshkv - 01-05-2015

Halo, halo zgłaszam się do losowania World at War.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - tomzacz - 02-05-2015

Chętnie powalczę o te wszystkie rzeczy. Biorę udział. Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Dantenumbertwo - 02-05-2015

Ja tez chętnie powalczę o cos z tych rzeczy Winking Chętnie przyjąłbym Heroesów :P

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Inferno25 - 02-05-2015

Poprosiłbym o uwzględnienie mnie przy losowaniu Heroes of Might and Magic V Smiling.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - FRUNEK1 - 02-05-2015

Biorę udział w losowaniu Call of Duty Winking