![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. (/showthread.php?tid=9758) Strony:
1
2
|
[O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Link - 01-05-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 25-ty raz! Zaczyna się nowy miesiąc - pora coś rozdać
![]() Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus ![]() ![]() oraz od siebie dorzucam gierki: Gra na PC - Heroes of Might and Magic V + II (świetne wydanie, jak widać) ![]() ![]() Gra na PC - Kalofduti - World at War: ![]() Gra na PC + pudełko kolekcjonerskie - Medieval II: ![]() ![]() Wysokiej jakości pudełko z World of Warcraft, do przechowywania waszych gamingowych i nie tylko ![]() ![]() ![]() Plakat 1 - Hitman/Shellshock ![]() ![]() Plakat 2 - The Mark of Kri/DMC 2 ![]() ![]() Plakat 3 - Colin/Alien ![]() ![]() Plakat 4 - Medal of Honor/Virtua Fighter 4 ![]() ![]() Plakat 5 - Legend of Dragon/Quake 2 ![]() ![]() Plakat 6 - Driver 3/Onimusha 3 ![]() ![]() Plakat 7 - Splinter Cell/Front Mission 4 ![]() ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, były na Pyrkonie, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym maja! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Wielkimati - 01-05-2015 Damn, fajna edycja tych hirołsów, biorę udział w losowaniu. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Kondor - 01-05-2015 To poproszę Medievala II jednak ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Rufus - 01-05-2015 jeśli można to piszę się na hirołsów ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - pojler - 01-05-2015 Brakuje mi Heroesów V i CoD WaW to jeden z ostatnich jakie mi sie podobały, biore udział w losowaniu ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Piromaniaq - 01-05-2015 Proszę o wrzucenie karteczki z moim nickiem do komory losującej z pudełkiem z World of Warcraft. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Stivi - 01-05-2015 Ładne herosy, chętnie wezmę udział w losowaniu! RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Nysmar - 01-05-2015 Również się zapisuję do losowania o heroesy ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - ZłotyPstryk - 01-05-2015 Hirołsy takie piękne ![]() Biorę udział! RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Micvhu - 01-05-2015 Biorę udział w losowaniu Kalofduti - World at War. Z chęcią zagram w coś osadzone w czasach II WŚ. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - matizc - 01-05-2015 chciałbym Medieval Total War IITakże zgłaszam się. Wiadomo cud, jak się uda ale po to cuda właśnie są ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - hgorski6 - 01-05-2015 Chętnie skuszę się na Medievala II. @edit Na Herosów też, ale przy takiej konkurencji... RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Dekakura - 01-05-2015 Poproszę plakaty z legend of quest i onimushę, jak można ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - kocdepolak - 01-05-2015 Przygarnąłbym te hirołsy ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Sereqq - 01-05-2015 proszę o dodanie do losowania o medieval 2 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Weezyr - 01-05-2015 Przygarnąłbym plakat z Hitmana ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Takashi - 01-05-2015 Zapisuje się na Hirołsy :> RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Mkali - 01-05-2015 Ja chętnie zagłosuje na Hirołsy V + II ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - CELL767 - 01-05-2015 Liczę, że wolna ręka rynku wylosuje mi Medievala II ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - dzemson - 01-05-2015 Pudełko duże, ładne, kolorowe z Warcraftego Światu bym przygarnął. Nawet i wysyłkę pokryje bo poczta polska znowu podnosła ceny wysyłek Lubię Pudełka! RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - kokoshkv - 01-05-2015 Halo, halo zgłaszam się do losowania World at War. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - tomzacz - 02-05-2015 Chętnie powalczę o te wszystkie rzeczy. Biorę udział. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Dantenumbertwo - 02-05-2015 Ja tez chętnie powalczę o cos z tych rzeczy ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - Inferno25 - 02-05-2015 Poprosiłbym o uwzględnienie mnie przy losowaniu Heroes of Might and Magic V ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #25 - Plakaty z gier, gry na PC i kostka z WoWa. - FRUNEK1 - 02-05-2015 Biorę udział w losowaniu Call of Duty ![]() |