![]() |
Odtwarzacz Mp3 - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Gadżety (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Odtwarzacz Mp3 (/showthread.php?tid=9800) |
Odtwarzacz Mp3 - kocdepolak - 12-05-2015 W związku z nagłą śmiercią mojego wejścia microjack w telefonie [*] postanowiłem zaopatrzyć się w odtwarzacz mp3. Sęk w tym, że ofert jest multum, a ja nie do końca umiem w przeszukiwanie internetów. Czy może mi ktoś z forumowiczów pomóc w wyborze takiego urządzonka (może być i używane) w cenie do 30 zł? Zależy mi na możliwości rozszerzania pamięci kartą microsd, długiej żywotności baterii i ew. klipsie do zaczepienia na rękawie czy cóś. Kompletnie bimbam za to na obecność wyświetlacza w takim odtwarzaczu. Ślicznie dziękuję z góry za miłe odpowiedzi ![]() RE: Odtwarzacz Mp3 - PikaKnight - 12-05-2015 A co z jakością dźwięku? Ma to dla Ciebie znaczenie, czy po prostu ma to być najtańsza możliwa mp3 z microsd? RE: Odtwarzacz Mp3 - Fedox9 - 12-05-2015 ![]() RE: Odtwarzacz Mp3 - kocdepolak - 13-05-2015 Jakość dźwięku... Nie jestem audiofilem, tak naprawdę to potrzebuję czegoś co mi pobuczy za uszami, gdy coś robię ![]() ![]() RE: Odtwarzacz Mp3 - Fedox9 - 13-05-2015 No to ci go polecam. Szumy słychać tylko między utworam, ale takie bardzo ciche (chociaż pewnie zależy na nakiego trafisz). Ma klips. RE: Odtwarzacz Mp3 - PikaKnight - 13-05-2015 Na Alledrogo zakupisz najtańsze modele za ok. 8-9zł. Jakościowo są różne, zależy jak trafisz. Sam miałem kilka takich z różnych źródeł (Allegro - jakiś sklep - Aliexpress) i mimo, że były to te same mp3, grały różnie. Pierwsza grała dobrze, druga... fatalnie, trzecia grała ok... Pierwszy zgubiłem podczas jazdy na rowerze, drugi spadł mi z balkonu z 5 piętra, trzeci zwinął mi po zakupie iRivera brat. RE: Odtwarzacz Mp3 - Mmalina - 13-01-2016 W Tesco są :-) RE: Odtwarzacz Mp3 - Jasiek - ten prawdziwy - 31-01-2016 Z budżetowymi odtwarzaczami MP3 jest ten problem, że one grają tak jak im się podoba. Ale dzisiaj w Saturnie w "koszu promocyjnym" widziałem, że są odtwarzacze MP3 od Philipsa za 40 złotych. Co prawda 8gb, ale jakość dźwięku chociaż zapewniona w jakimś ludzkim stopniu. RE: Odtwarzacz Mp3 - Adihash - 01-07-2016 Masz smartfona? To może lepiej kupić słuchawki bluetooth? Fakt, trochę ponad budżet który zaproponowałeś ale jest to porządny zestaw: Nokia BH-111 Minimum ponad budżet: Inspirowane LG Tone Infinim RE: Odtwarzacz Mp3 - Wysy - 19-10-2016 Miałem dwa "tańsze" odtwarzacze MP3 na micro sd - pierwszy kupiony na alledrogo - padł czytnik kart po dosłownie dwóch tygodniach; drugi kupiłem w jakimś markecie - podobnej konstrukcji - i jak się okazało po dwóch miesiącach - i jakości. Rozładował się i już więcej nie chciał naładować. Jakość dźwięku pozostawiała wiele do życzenia. Polecam "zapolować" na okazję w jakimś większym elektromarkecie, tak jak pisze "Jasiek". Za markowym sprzętem idzie solidność i nawet niech ten odtwarzacz ma 4 czy 8 GB to prędzej się rozładuje niż przesłuchasz od początku do końca 1/10 wgranych utworów ![]() |