Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. (/showthread.php?tid=9856)

Strony: 1 2

[O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Link - 24-05-2015

Witam w kolejnej Rozdawajce Linka™ spotykamy się już 26-ty raz! Kończy się kolejny miesiąc - pora coś rozdać Party! Sam mam urodzinki Party! ale nie sztuką przyjmować - sztuką jest oddawać Kissing

Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr™ mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus Kissing (to już ostatni rzut plakatów, łącznie przekazał mi ich koło 60 szt! które prawilnie™ rozdałem - myślę, że repki mu się należą Kissing )

oraz od siebie dorzucam 2 x plakat z Mortala + kostka na mortalowe fanty:

2 x plakat z Mortala (jeden zaklepał już Chmurowaty - daj potwierdzenie w temacie, 2-gi jest do łyknięcia)
[Obrazek: 2ia4rjr.jpg]

Kosteczko-pudełko z Mortala:
[Obrazek: f28whf.jpg]

Plakat 1 - Gears of War/Heavenly Sword:
[Obrazek: 33vyd7r.jpg]
[Obrazek: o0pf6h.jpg]

Plakat 2 - Def Jam NY/Star Wars Battlefront:
[Obrazek: ery9sx.jpg]
[Obrazek: 9hrn2r.jpg]

Plakat 3 - Need Fos Speed Pro Street/Heavenly Sword:
[Obrazek: e9z0x4.jpg]
[Obrazek: 2m4di4m.jpg]

Plakat 4 - Star Wars: Knights of the Old Republic/Virtua Fighter:
[Obrazek: 2h4mjvk.jpg]
[Obrazek: 29qjrjn.jpg]

Plakat 5 - Burnout Paradise/Lost Odyssey:
[Obrazek: 35l88iv.jpg]
[Obrazek: 33az4fo.jpg]

Plakat 6 - Ninja Gaiden II/God of War: Chains of Olympus:
[Obrazek: x59mx3.jpg]
[Obrazek: vew1gx.jpg]

Plakat 7 - Turok/Viking:
[Obrazek: wb76rs.jpg]
[Obrazek: 34xkgvb.jpg]

Plakat 8 - Kejsylwenia Curse of Darkness/Resident Evil 4:
[Obrazek: hsvte8.jpg]
[Obrazek: sfcxoy.jpg]

Plakat 9 - Metal Gear Solid/Tekken 5:
[Obrazek: jfkbvd.jpg]
[Obrazek: 30sdkqr.jpg]

Plakat 10 - Prince of Persia/Shaun White Snowboarding:
[Obrazek: 2f054kn.jpg]
[Obrazek: 24wuesg.jpg]

Plakat 11 - Resident Evil 3 (podwójny) :
[Obrazek: ieimfn.jpg]
[Obrazek: 2enu7ib.jpg]

Plakat 12 - Uefa Champions League/WWF Smackdown 2:
[Obrazek: 1zzq6f4.jpg]
[Obrazek: 34o3lgy.jpg]

Plakat 13 - TC Splinter Cell/Front Mission 4:
[Obrazek: 11ips35.jpg]
[Obrazek: mr7plt.jpg]

Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych Smiling

Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię Kissing (no homo)

UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym czerwca! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo™

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Chmurowaty - 24-05-2015

Potwierdzam chęć na plakacik z Mortala Fap

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Krzysek - 24-05-2015

Ladnie prosze o plakat z burnouta Warp Speed

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - hellgatex - 24-05-2015

Jest kilka naprawdę fajnych plakatów ^^ Poproszę o ten z Castlevania/RE4 Creepy

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Boski - 24-05-2015

Gdybym mógł dostać plakat z def jama/nfs było by miło. Kissing

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Kicaken - 24-05-2015

No nieee, to nie będzie zaskoczenie, jak napiszę, że widziałbym u siebie:
Plakat 1 - Gears of War/Heavenly Sword: ?
Mom please!

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - KDMentos - 24-05-2015

Plakat z def jama jeśli mogę Mom please!

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - may - 24-05-2015

Ja bym poprosił o plakacik z MGSa Kissing

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Grodek - 24-05-2015

Ja się zgłaszam po plakacik z Mortala.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Snifflus - 24-05-2015

W sumie to przydałaby mi się kosteczka na stuffy różne, więc biorę udział Winking

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Piromaniaq - 24-05-2015

No to ja zgłaszam się do kolejki po plakacik nr. 3 Need Fos Speed Pro Street/Heavenly Sword. Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Firanka - 24-05-2015

mam cy cki

Ja chętnie przytulę kostkę z mortala :3  Gruby nerd.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - dadzik1 - 24-05-2015

Przygarnąłbym "Plakat 10 - Prince of Persia/Shaun White Snowboarding" Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - FRUNEK1 - 24-05-2015

Prosiłbym ślicznie o plakat numer 6 - - Ninja Gaiden II/God of War: Chains of Olympus Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Wielkimati - 24-05-2015

Hej Linku, poprosiłbym o plakacik z Mgsa. Kissing

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Nysmar - 24-05-2015

Przygarnąłbym tą mortalową kostkę Terrified

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - BigRedChick - 24-05-2015

Poprosiłbym plakat z mortala.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Weezyr - 24-05-2015

Zgłaszam się do losowania o kostkę z Mortala Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Mkali - 24-05-2015

Linku prosiłbym o plakat z Mortala X Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Zzagrobnik - 24-05-2015

Jakby była możliwość to wziąłbym kostkę i plakat z MKX Winking

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - kokoshkv - 24-05-2015

Zgłaszam się na listę "kostkową". Chętnie schowałbym w niej coś.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Niezalogowany - 24-05-2015

Mogę prosić o plakat z Prince of Persia lub Mortala

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Drakkainen - 24-05-2015

Zgłaszam się po plakat z MK X i wszystkiego najlepszego! Party!

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Link - 25-05-2015

Witajcie Smiling Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia!
Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:

Plakat z Mortal Kombat X - Chmurowaty
Plakat z Mortal Kombat X - Mkali
Kostka z Mortal Kombat X - Firanka
Plakat 1 - Kicaken
Plakat 2 - KDMentos
Plakat 3 - Piromaniaq
Plakat 4 - matizc
Plakat 5 - Krzysek
Plakat 6 - FRUNEK1
Plakat 7 - GobiPLX
Plakat 8 - hellgatex
Plakat 9 - Wielkimati
Plakat 10 - dadzik1
Bonus (BIG BOX Microsoft Pandora's Box) - Kondor

Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu Torll ) wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo™ Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym czerwca!

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - matizc - 25-05-2015

to ja bym z chęcią przytulił Plakat 4 - Star Wars: Knights of the Old Republic/Virtua Fighter