![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. (/showthread.php?tid=9856) Strony:
1
2
|
[O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Link - 24-05-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 26-ty raz! Kończy się kolejny miesiąc - pora coś rozdać
![]() ![]() ![]() Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus ![]() ![]() oraz od siebie dorzucam 2 x plakat z Mortala + kostka na mortalowe fanty: 2 x plakat z Mortala (jeden zaklepał już Chmurowaty - daj potwierdzenie w temacie, 2-gi jest do łyknięcia) ![]() Kosteczko-pudełko z Mortala: ![]() Plakat 1 - Gears of War/Heavenly Sword: ![]() ![]() Plakat 2 - Def Jam NY/Star Wars Battlefront: ![]() ![]() Plakat 3 - Need Fos Speed Pro Street/Heavenly Sword: ![]() ![]() Plakat 4 - Star Wars: Knights of the Old Republic/Virtua Fighter: ![]() ![]() Plakat 5 - Burnout Paradise/Lost Odyssey: ![]() ![]() Plakat 6 - Ninja Gaiden II/God of War: Chains of Olympus: ![]() ![]() Plakat 7 - Turok/Viking: ![]() ![]() Plakat 8 - Kejsylwenia Curse of Darkness/Resident Evil 4: ![]() ![]() Plakat 9 - Metal Gear Solid/Tekken 5: ![]() ![]() Plakat 10 - Prince of Persia/Shaun White Snowboarding: ![]() ![]() Plakat 11 - Resident Evil 3 (podwójny) : ![]() ![]() Plakat 12 - Uefa Champions League/WWF Smackdown 2: ![]() ![]() Plakat 13 - TC Splinter Cell/Front Mission 4: ![]() ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym czerwca! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Chmurowaty - 24-05-2015 Potwierdzam chęć na plakacik z Mortala ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Krzysek - 24-05-2015 Ladnie prosze o plakat z burnouta ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - hellgatex - 24-05-2015 Jest kilka naprawdę fajnych plakatów ^^ Poproszę o ten z Castlevania/RE4 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Boski - 24-05-2015 Gdybym mógł dostać plakat z def jama/nfs było by miło. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Kicaken - 24-05-2015 No nieee, to nie będzie zaskoczenie, jak napiszę, że widziałbym u siebie: Plakat 1 - Gears of War/Heavenly Sword: ? ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - KDMentos - 24-05-2015 Plakat z def jama jeśli mogę ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - may - 24-05-2015 Ja bym poprosił o plakacik z MGSa ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Grodek - 24-05-2015 Ja się zgłaszam po plakacik z Mortala. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Snifflus - 24-05-2015 W sumie to przydałaby mi się kosteczka na stuffy różne, więc biorę udział ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Piromaniaq - 24-05-2015 No to ja zgłaszam się do kolejki po plakacik nr. 3 Need Fos Speed Pro Street/Heavenly Sword. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Firanka - 24-05-2015 mam cy cki Ja chętnie przytulę kostkę z mortala :3 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - dadzik1 - 24-05-2015 Przygarnąłbym "Plakat 10 - Prince of Persia/Shaun White Snowboarding" ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - FRUNEK1 - 24-05-2015 Prosiłbym ślicznie o plakat numer 6 - - Ninja Gaiden II/God of War: Chains of Olympus ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Wielkimati - 24-05-2015 Hej Linku, poprosiłbym o plakacik z Mgsa. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Nysmar - 24-05-2015 Przygarnąłbym tą mortalową kostkę ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - BigRedChick - 24-05-2015 Poprosiłbym plakat z mortala. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Weezyr - 24-05-2015 Zgłaszam się do losowania o kostkę z Mortala ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Mkali - 24-05-2015 Linku prosiłbym o plakat z Mortala X ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Zzagrobnik - 24-05-2015 Jakby była możliwość to wziąłbym kostkę i plakat z MKX ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - kokoshkv - 24-05-2015 Zgłaszam się na listę "kostkową". Chętnie schowałbym w niej coś. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Niezalogowany - 24-05-2015 Mogę prosić o plakat z Prince of Persia lub Mortala RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Drakkainen - 24-05-2015 Zgłaszam się po plakat z MK X i wszystkiego najlepszego! ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - Link - 25-05-2015 Witajcie ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Plakat z Mortal Kombat X - Chmurowaty Plakat z Mortal Kombat X - Mkali Kostka z Mortal Kombat X - Firanka Plakat 1 - Kicaken Plakat 2 - KDMentos Plakat 3 - Piromaniaq Plakat 4 - matizc Plakat 5 - Krzysek Plakat 6 - FRUNEK1 Plakat 7 - GobiPLX Plakat 8 - hellgatex Plakat 9 - Wielkimati Plakat 10 - dadzik1 Bonus (BIG BOX Microsoft Pandora's Box) - Kondor Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu ![]() Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #26 - Plakaty z gier, fanty z nowego Mortala X. - matizc - 25-05-2015 to ja bym z chęcią przytulił Plakat 4 - Star Wars: Knights of the Old Republic/Virtua Fighter |