To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Serwisy arhn.eu › TerrariaHQ › Administracja TerrariaHQ ›
Szablony - Notka i Ostrzeżenie
Wątek zamknięty 
Szablony - Notka i Ostrzeżenie
Karguel1995_mybb_import189
SNES
Liczba postów: 371
Liczba wątków: 34
Reputacja: 3
Poziom ostrzeżeń: 0%
26-07-2011, 20:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2011, 10:50 przez zabikt. )
Co myślicie o specjalnych szablonach, dzięki którym można w sposób graficzny dodać notkę lub ostrzeżenie dla danego gracza? Jeżeli się takie coś da dodać, bardzo bym prosił o przemyślenie pomysłu.

Wielkość dymku zależałaby od wielkości tekstu, skeleton nie zmieniałby się.

Ostrzeżenie:
[Obrazek: ostrzeenie.png]
Notka:
[Obrazek: trec.png]

Grubość obwodu, kolor tła i inne duperele związane z grafiką można zmienić, na razie zrobiłem to tak, aby podzielić się pomysłem. No i czy taki szablon da się dodać? Co o tym sądzicie?

//Można dodać imoola do działu "Administracja"? Bo ten temat jego również dotyczy.
Quanzari
SNES
Liczba postów: 344
Liczba wątków: 14
29-07-2011, 07:54
Mi się jak najbardziej podoba. A czy byłbyś w stanie zrobić takie dla każdego?
Nabijam Referal'e w LoLu. Zagraj i wbij 5lvl. Nick: QuanPL

Pomogłem? Daj [Obrazek: postbit_reputation.gif] pod postem.
Karguel1995_mybb_import189
SNES
Liczba postów: 371
Liczba wątków: 34
Reputacja: 3
29-07-2011, 10:29
Nie wiem co rozumiesz przez "zrobienie takiego dla wszystkich". Mi chodziło głównie o szablon, klikasz taki szablon wpisujesz to co chcesz i samo ci to wpisuje do dymku. Dokładnie o taki szablon, jak jest na wiki. Można też robic tak, że ty sobie po prostu w gimpie czy w innym programie wpisujesz co chcesz, wrzucasz na imageshack'a i na forum, tylko to byłoby trochę męczące, nie? ;/

Jak pisałem z Jarkiem, to mówił, że teraz to jest niemożliwe. No chyba, że masz jakiś inny fajny pomysł jak to ogarnąc, bo myślę, że fajniej by wyglądały notki i ostrzeżenia ;>
admin_mybb_import175
Pong
*
Liczba postów: 1
29-07-2011, 10:40
Karguel. Musiałbym pomyśleć jak to BBcode załatwić... Hmm... na razie skoncentrowałbym się na samym serwisie a nie koniecznie akurat na tym elemencie forum ;-)

W tej chwili jest kompletnie nowy silnik forum (moim zdaniem bardziej przyjazny). Muszę się go nauczyć :)
Quanzari
SNES
Liczba postów: 344
Liczba wątków: 14
29-07-2011, 11:23
Z tym generatorem to było by świetnie :>
Nabijam Referal'e w LoLu. Zagraj i wbij 5lvl. Nick: QuanPL

Pomogłem? Daj [Obrazek: postbit_reputation.gif] pod postem.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.