Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 ... 41 Dalej »

Pomoc w odnalezieniu gry. (Nagroda za odnalezienie)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Pomoc w odnalezieniu gry. (Nagroda za odnalezienie)
Grzesio98 Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
14-07-2015, 19:35
Witam wszystkich, chciałbym was prosić o pomoc. Otóż za młodu uwielbiałem zagrywać się w taką jedną gierkę, była to taka przygodowo-platformówka w 3D. Problem w tym że nie potrafię odszukać tytułu gry, jakoś ta została mi w pamięci jako jedna z najlepszych gier dzieciństwa, jednak rok czy nawet dwa poszukiwań nic nie dało. O to co z niej pamiętam, otóż grało się takim chłopcem ( nie chodzi o Linka) I chodziło się po takim świecie (ograniczony oczywiście). Pierwsze zadanie które trzeba było wykonać to trzeba było znaleźć w studni korale a następnie zanieść je takiej dziewczynie (przypomina mi się, że wygląd tej dziewczyny był taki jakby góralski, nie wiem dokładnie) Później pamiętam że trzeba było przejść przez taki zamek w którym był  skrzynki przeszkody itd. a na końcu mapy czekało coś w stylu bossa to był taki manekin z drewna on wymachiwał w kółko mieczem i trzeba go było jakoś pokonać. Ostatnią rzecz która pamiętam, to plansza w której trzeba było wejść na górę i padał ostry śnieg to była plansza w 2D ale akcja działa się w 3-wymiarze. Niestety więcej szczegółów nie jestem w stanie sobie przypomnieć wiem jednak że gierka była bardzo fajna mimo z tego ze z opisu nie wygląda imponująco (nie chodzi mi o Zelde) tam był na początku chyba taki górski motyw. Jeśli podałem za mało informacji to napiszcie, spróbuje sobie coś jeszcze przypomnieć ale prosiłbym o pomoc w odnalezieniu gry bo to naprawdę była moja gra dzieciństwa. Jeśli uda się komuś odnaleźć tą grę to będę mu bardzo wdzięczny i spróbuje mu to jakoś wynagrodzić (np. kluczem do gry na Steam) a jeśli nie to zrozumiem. Jeśli będziecie potrzebowali więcej szczegółów to proszę o komentarz postaram się coś przypomnieć.
Szukaj
Odpowiedz
Kondor Offline
Redakcja
Redakcja
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 15
Reputacja: 187
14-07-2015, 19:37
Mógłbyś jakoś określić ramy czasowe, kiedy w to grałeś? Czy grafika starsza czy nowsza?
Na myśl przychodzi mi gra Modi i Nana, a propos śniegu i wyglądu, ale coś czuje że to nie to.
Szukaj
Odpowiedz
Grzesio98 Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
14-07-2015, 19:45
Kondor powiem ci tak, stary jesteś genialny. Grinning Zgłoś się potem do mnie po ten kluczyk na Steam nie mam bladego pojęcia jak to zgadłeś ale jesteś genialny Grinning. Temat można zamknąć.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-06-2025, 18:13 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.