Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › PlayStation 4 v
1 2 3 Dalej »

Pękające płyty PS4
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Pękające płyty PS4
Pistolsen Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 14
Reputacja: 7
03-09-2015, 14:06
Witam,
chciałbym poruszyć wątek pękających płyt z grami na PS4. Mianowicie nie było mnie przy moim PS4 przez pięć dni. W napędzie zostawiłem płytkę z AC: Black Flag. Płyta była w stanie idealnym. Ku mojemu zdziwieniu po powrocie gdy zmieniałem grę na Wiedźmina popatrzyłem na dysk z AC: Black Flag i w środku płyty dostrzegłem 3 pęknięcia: 2 małe i jedno zmierzające do obszaru z zapisanymi danymi gry... Czy napotkaliście na takie zjawisko pękających płyt. Jak mniemam take pęknięcie mogło powstać przez siłę odśrodkową co dalej wiąże się z jakąś wadliwą płytą? Czy to pojedynczy przypadek, bo w internecie za wiele się nie dowiedziałem. Teraz z zaniepokojeniem wyciągając płyty przyglądam się czy nie są czasami w podobnym stanie co ta z AC:BF.
dot
Szukaj
Odpowiedz
Hokto Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
16-10-2015, 10:17
Jeśli twoje pozostałe płyty są w porządku to możesz śmiało przyjąć ze to wadliwa płyta. Spotkałem się z tym w przypadku zwykłych płyt CD /DVD i nie była to wina czytnika tylko płyt, po prostu pech :-S.

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Zapraszam na mój kanał : HoktoTV
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 18:56 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.