Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 62 Dalej »

Cześć
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Cześć
arkham Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Big Grin  07-10-2015, 22:16
Kolejny niewolnik materiałów ARHN.EU melduje się na rozkaz.
Szukaj
Odpowiedz
FireStorm Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 4
Reputacja: 30
07-10-2015, 22:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-10-2015, 22:37 przez FireStorm.)
Witamy na forum.

Zanim rozpoczniesz buszowanie po wpisach użytkowników bądź też przystąpisz do konwersacji na shoutboksie, proponuję zapoznanie się z REGULAMINEM.

Byłoby również miło gdybyś, wzorem innych użytkowników witających się w tym dziale, napisał nieco więcej o sobie. Jakie gry preferujesz? Jaki sprzęt posiadasz i na czym gra ci się najprzyjemniej? Może masz jeszcze jakieś zainteresowania oprócz gier? Jak wyglądało twoje pierwsze spotkanie z produkcjami ekipy arhn.eu? To tylko kilka przykładów, na pewno potrafisz opisać własną osobę w bardziej wyczerpujący sposób.

Po tym wszystkich zachęcam do dzielenia się swoimi stricte growymi i okołogrowymi przemyśleniami oraz doświadczeniami na naszym forum.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
arkham Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
28-10-2015, 23:45
Oczywiście.

Pierwszym moim kontaktem z konsolami i grami była Amiga CD32, jednak to dopiero PSX na dobre zafascynował mnie światem elektronicznej rozrywki. Spyro i Crash to serie które najlepiej wspominam. Zdradziłem jednak japońskiego potentata i jestem teraz posiadaczem sprzętu Microsoftu. Uwielbiam wszystkie gry które wymagają myślenia i planowania przyszłości; od serii Total War aż po Civilization. Mój pierwszy kontakt z ARHN.EU miał miejsce już na studiach gdy przez przypadek włączyłem jeden z materiałów na You Tube. Miałem wpaść na chwilę, a zostałem na dłużej.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-06-2025, 09:36 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.