15-10-2015, 02:06
Witam, chciałbym sobie sprawić na święta prezent w postaci WiiU
Jednak mam kilka pytań.
1. Co tak naprawdę dodaje motion plus do kontrolerów od wii? Bez tej funkcji nie będę mógł grac w jakieś gry? Czy tylko mi je utrudni?
Czy może kontrolery bez Motion plus nie są zgodne z WiiU?
2. Czy poza pojemnością dysku istnieje jakaś różnica między wersją 8GB a 32GB?
3. Czy instalacja homebrew channel w vWii o której słyszałem że ponoć jest możliwa spowoduje jakies problemy z oprogramowaniem WiiU? Np. jakieś problemy z aktualizacjami, crashe, albo ban?
Z góry pozwolę sobie pozwolę uspokoić was, że chodzi mi o odpalanie gier z Gamecube-a które sam zrzuciłem
Wiem że jest do tego aplikacja która zdaje się wymaga niestety tego homebrew channel.
4. Czy opłaca się kupować nieoryginalne kontrolery Pro do WiiU zamiast tych nintendo?
5. Czy jako nowy użytkownik powinienem wiedzieć o czymś więcej?
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Jednak mam kilka pytań.
1. Co tak naprawdę dodaje motion plus do kontrolerów od wii? Bez tej funkcji nie będę mógł grac w jakieś gry? Czy tylko mi je utrudni?
Czy może kontrolery bez Motion plus nie są zgodne z WiiU?
2. Czy poza pojemnością dysku istnieje jakaś różnica między wersją 8GB a 32GB?
3. Czy instalacja homebrew channel w vWii o której słyszałem że ponoć jest możliwa spowoduje jakies problemy z oprogramowaniem WiiU? Np. jakieś problemy z aktualizacjami, crashe, albo ban?
Z góry pozwolę sobie pozwolę uspokoić was, że chodzi mi o odpalanie gier z Gamecube-a które sam zrzuciłem

Wiem że jest do tego aplikacja która zdaje się wymaga niestety tego homebrew channel.
4. Czy opłaca się kupować nieoryginalne kontrolery Pro do WiiU zamiast tych nintendo?
5. Czy jako nowy użytkownik powinienem wiedzieć o czymś więcej?
Z góry dziękuje za odpowiedzi