Liczba postów: 43
Liczba wątków: 12
http://ifotos.pl/z/srahhss
Czy Gothic 2 w tym Big Boxie to edycja premierowa(zagraniczna)????
Da się gdzieś kupić polską edycję premierową gry Gothic 2???
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 3
Reputacja:
7
Cytat:Czy Gothic 2 w tym Big Boxie to edycja premierowa(zagraniczna)????
Niemiecka, premierowa wersja Gothic'a 2. Popularna edycja, da się ją kupić za grosze w każdej chwili, na zdjęciu kiepski stan.
Cytat:Da się gdzieś kupić polską edycję premierową gry Gothic 2???
Szukaj, a znajdziesz. Allegro, tablica, ebay i co Ci przyjdzie do głowy. Pocieszeniem jest to, że dużo trudniej zdobyć premierową wersję Gothic'a 1 z kartami i z amuletem za średnio bagatela 600zł. Z g2 bywa dużo łatwiej i... taniej.
15-11-2015, 21:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2015, 21:33 przez Max Makowski.)
Polskie premiery gothica chyba sobie odpuszcze bo raczej nie sposób tego dostać w normalnym stanie.
http://ifotos.pl/z/sraxrre
W linku co podałem jest premierówka 1(niemieckiej)????
Nie wiesz, gdzie można dostać premierówkę niemiecką Gothica 2 w świetnym stanie????
A i z racji tego że chciałbym skompletować wszystkie gothici z premierówek, prosiłbym o zdjęcia premierówek gothic 2 noc kruka(zagranicznej), gothica 3(zagranicznej), gothic 3 zmierzch bogów(zagranicznej) i arcania gothica 4(również zagranicznej), gothic 3 i arcania mogą być też w kolekcjonerskich wydaniach. Póki co za bardzo się nie oreintuje jak te edycje wyglądają, ale uwielbiam gothica i chciałbym sobie je skompletować  .
Reputacja:
7
Cytat:W linku co podałem jest premierówka 1(niemieckiej)????
Nie, to reedycyja tzw. "chudy" box, o połowę chudszy od pierwotnej wersji. Ta na zdjęciu nie posiada w środku nic, nie licząc pudełka z grą, oryginalna ma jeszcze sporej wielkości instrukcję z dwoma stronami komiksu.
Cytat:Nie wiesz, gdzie można dostać premierówkę niemiecką Gothica 2 w świetnym stanie????
W miejscach w których szukasz, jednak jak widać w innym czasie. Cierpliwość popłaca, mówię to z własnego doświadczenia.
Cytat:(Zagranicznej)
tzn. jakiej? angielskiej? amerykańskiej? rosyjskiej? japońskiej? Mam na stanie jedynie jedną amerykańską i niemieckie wersje premierowe, nie licząc tych polskich rzecz jasna.
15-11-2015, 21:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2015, 21:51 przez Max Makowski.)
A tak z ciekawości spytam, posiadasz Gothic Universe Złota Kolekcja PL  ????
Chodzi mi o niemieckie wersje, polskich już chyba nie skompletuje w normalnym stanie, chyba że ktoś ma znajomości i kolekcjonerzy odsprzedają mu gry  .
To jak masz jakieś edycję premierowe gothiców niemieckich to wklej mi tutaj zdjęcia, żebym wiedział czego szukać  .
Reputacja:
7
15-11-2015, 22:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2015, 22:16 przez Zgredol.)
Cytat:A tak z ciekawości spytam, posiadasz Gothic Universe Złota Kolekcja PL ????
Tak, udało mi się kupić kiedyś nówkę w folii za 39,99zł, ale głupi rozpakowałem.
Cytat:Chodzi mi o niemieckie wersje
Chętnie Ci pomogę, ale moja wiedza kończy się na grach od Piranhy Bytes czyt. Gothic 3. Także ze Zmierzchem Bogów, Arcanią i Setariff będzie musiał Ci pomóc ktoś inny.
Gothic 1 klik
Gothic 2 klik
Gothic 2 Limited Edition (W sumie nie do dostania) klik
Gothic 2 Noc Kruka klik
Gothic 3 klik
Gothic 3 Collector Edition klik
Jest jeszcze komiks, figurka nordmarczyka 40cm i 200cm, figurka trolla z goblinem, poradniki, mnóstwo bardziej i mniej ciekawych reedycji, albumy, koszulki, smycze itd.
PS: https://www.youtube.com/watch?v=zAw64hHkXKU - tutaj jest sporo informacji o wersjach niemieckich
Cholera jak ty dostałeś taką świetną edycję limitowaną Gothica 2  . A Gothic 3 ma chyba jeszcze drugą edycje kolekcjonerską z taką księgą oprawioną skórą. Ogólnie gratulacje skompletowania całej kolekcji, pewnie łatwo nie było  .
Reputacja:
7
Te zdjęcia są z internetów, moje zdjęcie jest tylko z limitowanej edycji Gothica 2.
Cytat:A Gothic 3 ma chyba jeszcze drugą edycje kolekcjonerską z taką księgą oprawioną skórą.
Tak, ale tylko w wersji polskiej.
15-11-2015, 22:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2015, 22:33 przez Max Makowski.)
Ja mam póki co używkę universe tylko  . Ale wygląda w sumie jak nowa, więc mi to nie przeszkadza  .
http://ifotos.pl/z/sraxxsq
W sumie jak masz jakieś namiary na kupno samego boxa, to z chęcią bym kupił w lepszym stanie  .
A jak myślisz ta edycja limitowana gothica 2, będzie w ogóle kiedykolwiek jeszcze sprzedawana  ???
http://www.worldofgothic.de/shoplt_cat3.htm
Tu są chyba wszystkie edycje niemieckie.
https://www.youtube.com/watch?v=geod4C2cJ5o
Tu jest jeszcze unboxing tej edycji co posiadasz  .
Reputacja:
7
15-11-2015, 22:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2015, 22:47 przez Zgredol.)
W oficjalnej sprzedaży nie, ja wszystkie swoje śmieci kupowałem na aukcjach. Tak jak pisałem, cierpliwość i systematyczne oglądanie ofert na różnych portalach aukcyjnych to podstawa. Zamiast kwejka czy innych śmiecio stron, oglądasz codziennie nowe oferty na ebay. Wejdzie w krew, to może uda Ci się z czasem zdobyć to co chcesz.
Cytat:Tu są chyba wszystkie edycje niemieckie.
Prawie, jest mnóstwo odmian.
Cytat:Tu jest jeszcze unboxing tej edycji co posiadasz .
Ta, swojego czasu jedyne ujawnienie zawartości tego wydania.
//@Down
To nawet nie box, a wkładka. Kawałek tekturki. Nikt takich rzeczy nie sprzedaje osobno, może inaczej, ja nigdy czegoś takiego nie widziałem do kupienia.
15-11-2015, 22:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2015, 22:44 przez Max Makowski.)
Ostatnie jeszcze pytanie ma  . Wiesz może gdzie można dostać sam box w idealnym stanie z Gothica Universe Złotej Kolekcji PL???
*mam ..
Aha sorry bo nie zauważyłem tej odpowiedzi na górze.
|