Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 22 Dalej »

Gra z 1998 / 99 roku szukam tytułu
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Gra z 1998 / 99 roku szukam tytułu
CRIPS Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
16-12-2015, 03:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2015, 04:51 przez CRIPS.)
Witam
Mam znowu problem z odnalezieniem gry z dzieciństwa  , była to seria Babylion CD jak dobrze pamiętam aczkolwiek mogę się mylić latało się tam awionetką nad górami , awionetka była koloru czerwonego z białymi paskami jak się szarżowało to rozpadała się na kila części lecz nie wybuchała , lata 1998-99 , nie strzelaliśmy tam tylko się latało tyle pamiętam
Szukaj
Odpowiedz
FireStorm Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 4
Reputacja: 30
16-12-2015, 21:46
Prosisz forumowiczów, aby poświęcili swój czas szukając gry,  za wskazówki mając jedynie bardzo szczątkowy opis, a sam nie możesz poświęcić nawet kilku sekund na przeczytanie tego, co napisałeś. Niezwykle trudno czyta się twój post i to nawet pomijając literówki i pozostałe rażące błędy. Proszę, popraw go. 

Natomiast jeżeli chodzi o wspomnianą grę, wydaję mi się, że możesz mieć na myśli Flight Unlimited bądź któryś z jego dwóch sequeli. Nie do końca zgadza się data wydania, ale już kolor okładkowej maszyny oraz sama idea rozgrywki wydają się pokrywać z twoim opisem. Jeżeli nie jest to ta pozycja, spróbuj poszukać pod TYM linkiem, być może coś od razu rzuci ci się w oczy.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 17:33 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.