Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 11 Dalej »

Snes - Problem z Kartridżem
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Snes - Problem z Kartridżem
klem Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
03-02-2016, 15:30
Witam

To jest mój pierwszy Temat/post więc witam wszystkich, tak się złożyło że aktywność na forum zacznę od problemu.

Otóż kupiłem konsolę Snes z 4 kartridżami Yoshi Island, Super Mario World, Super Mario All Stars, Super Tenis (wszystkie są PAL) problem dotyczy dwóch kartridżów Mario All Stars i Super Tenis kiedy włączam grę pojawia się napis wszystko fajnie, wprowadzenie itp ale problem zaczyna się kiedy trzeba wcisnąć guzik jakikolwiek na padzie zero reakcji czy to start, select a,b nic zero, próbowałem wyczyścić kartridże, przedmuchałem, patyczkiem wyczyściłem to co mogłem bez rozbierania ich, ale nic to nie dało, czy ktoś spotkał się z takim problemem ? CO może być przyczyną ?

Pozdrawiam.
Szukaj
Odpowiedz
the4anoni Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
29-03-2016, 11:06
Niestety musisz rozebrać kartridge ,ponieważ w środku znajduję się bateria którą musisz wymienić. Jeżeli chcesz jakieś porady chętnie pomogę Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 12:11 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.