13-03-2016, 02:25
Cześć wszystkim tu zgromadzonym :
Moje przywitanie zacznę może bardziej jak metryczkę? Potem więcej o mnie
Imię: Łukasz
Pseudonim: 5Pompka - pseudonim z pracy / Redzior - pseudonim szkolny
Kraj: Polska
Miejscowość: Jędrzejów
Jestem człowiekiem ciekawym świata, niczym czteroletnie dziecko ciągle pytające: co to? na co? a po co? do czego służy? jak to działa? Pewnie ta ciekawość sprawiła, że interesuje się rzeczami technicznymi m.in. programowanie, gry, elektronika, elektryka, robotyka, mechanika. W czasie wolnym grywam w różnego rodzaju gierki, składam i naprawiam stare sprzęty komputerowe, również zbieram stare kompy.
Gierki które ograłem/ogrywam:
- Gothic I, Gothic II, Gothic II Noc Kruka, Gothic III, Gothic IV
- GTA III, GTA VC, GTA SA, GTA IV, GTA V (pod natchnieniem Archona ponowne przejście i wypropsowanie 100%)
- Fallout 4
- Red Dead Redemption
Ze starszych tytułów:
- Tzar
- Resident Evil 3
- Heroes III
- Super Mario 2 (v. famicom)
Uzależniony od muzyki, komputera, majstrowania

Imię: Łukasz
Pseudonim: 5Pompka - pseudonim z pracy / Redzior - pseudonim szkolny
Kraj: Polska
Miejscowość: Jędrzejów
Jestem człowiekiem ciekawym świata, niczym czteroletnie dziecko ciągle pytające: co to? na co? a po co? do czego służy? jak to działa? Pewnie ta ciekawość sprawiła, że interesuje się rzeczami technicznymi m.in. programowanie, gry, elektronika, elektryka, robotyka, mechanika. W czasie wolnym grywam w różnego rodzaju gierki, składam i naprawiam stare sprzęty komputerowe, również zbieram stare kompy.
Gierki które ograłem/ogrywam:
- Gothic I, Gothic II, Gothic II Noc Kruka, Gothic III, Gothic IV
- GTA III, GTA VC, GTA SA, GTA IV, GTA V (pod natchnieniem Archona ponowne przejście i wypropsowanie 100%)
- Fallout 4
- Red Dead Redemption
Ze starszych tytułów:
- Tzar
- Resident Evil 3
- Heroes III
- Super Mario 2 (v. famicom)
Uzależniony od muzyki, komputera, majstrowania