Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy świat, nowa postać. Co dalej #03
07-06-2011, 17:21,
Nowy świat, nowa postać. Co dalej #03
Witam ponownie.

Jest dzień, więc czas wyjść pozbierać trochę surowców "zewnętrznych". Chodzi tutaj głównie o drewno i żel(czyli pozabijamy trochę slimów.)
Wychodzimy z naszego domku u zaczynamy szukać drzew. Gdy już znajdziemy dość dużo ich, to zaczynamy je ścinać(próbujcie nie wchodzić na tereny coruption, gdyż są one niebezpieczne dla początkujących.). Załóżmy, że mamy już sporo drewna. Czas na upragnioną walkę. Wyjmujemy nasz mieczyk. Idziemy w stronę domku na podbój slimów Grinning Starając się nie umierać zabijamy kolejne slimy. Gdy mamy już ze 20 żelu wracamy do domku. Możemy go teraz powiększyć w stronę, po której nie ma drzwi i o piętra(w końcu to podstawa w "Terrariowych" domkach.
Przyszedł czas na dalsze kopanie kopalni. Musimy kopać póki nie dorobimy się przynajmniej srebrnych narzędzi i żelaznej zbroi.

Pozdrawiam Dzemikkk

PS. Kolejny poradnik już niedługo. Poczekam, aż zdobędziecie to, co będzie wam potrzebne Grinning

Witam,
Jestem Dzemikkk. Oglądając ten serwis pewnie już zdążyłeś zobaczyć moje posty i moje nastawienie do świata Smiling Także nie krytykuj mnie jeśli nie jest to konieczne.

Nie pogardzę plusem Smiling

Zapraszam też na mój kanał YouTube:
http://www.youtube.com/user/Dzemikkk1?feature=mhee
Odpowiedz
07-06-2011, 19:09,
Re: Nowy świat, nowa postać. Co dalej #03
No, nawet spoko Winking Bynajmniej ładnie opisujesz. Dodaj jakieś screeny w następnych poradnikach to będzie dobrze.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości