Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 41 Dalej »

Wiedźmin 3 bez klucza gog, a legalność
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Wiedźmin 3 bez klucza gog, a legalność
Gethon Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
05-03-2017, 20:11
Witam! Odkąd tylko ulepszyłem mojego blaszaka mam chrapkę na wieśka 3. Gra nie jest jakaś droga, ale budżet nastolatka nie pozwala na kupno nowej wersji pudełkowej, a kopii cyfrowej nie chcę bo mam bardzo słaby internet (te 36 GB pobierałbym parę dni). Postanowiłem więc poszukać na allegro i tu pojawia się moje pytanie: Czy kopia gry bez klucza gog jest w ogóle legalna i czy warto takie coś w ogóle kupować? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
05-03-2017, 20:13
Jeśli chodzi o egzemplarz cyfrowy do pobrania, to nie jest legalne.

Jeżeli nie stać cię na legalny egzemplarz, to już z dwojga złego lepiej spiracić niż napychać jeszcze kieszeń naciągaczom z Allegro.
Szukaj
Odpowiedz
Dekakura Offline
Lokalny animefag
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 8
Reputacja: 120
05-03-2017, 20:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2017, 20:18 przez Dekakura.)
Nie ma czegoś takiego jak "kopia wiedźmina 3 bez klucza" kupując na takiej aukcji jedyne co kupujesz to bezwartościowe pudełko.
Jak ci zależy jak najtaniej to szukaj promocji na edycję gry roku lub szukaj cyfrowej promocji. Od razu ci mówię że i tak będziesz musiał spory patch pobierać(minimum 8 GB) bo od czasu premiery było kilka dużych aktualizacji. Wytrzymałeś 2 lata od premiery to i poczekasz jeszcze trochę. tylko nie daj się naciąć na allegro bo tam albo masz kradzione klucze albo pudełka bez kodu które są nic nie warte.

Grunie dla pocieszenia -> Grunio Grunio Mk. V Grunio Mk. III
Szukaj
Odpowiedz
Gethon Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
06-03-2017, 09:43
Wielkie dzięki za odpowiedź Smiling Skoro i tak będę musiał coś pobierać to już te prarę dni bez internetu wytrzymam i poszukam taniej wersji cyfrowej.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 11:43 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.