| 

Terraria 1.1.0 - Pierwsze info o nadchodzących zmianach!

| 

| 

29-08-2011, 16:20,  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				Terraria 1.1.0 - Pierwsze info o nadchodzących zmianach! 

Witam ostatnio na oficjalnej stronie Terrari Redigit napisał bardzo ciekawego posta... 

Mamy info o patchu 1.1.0! Oto tłumaczenie wiadomości: Dzisiaj grałem na Hardcorowej Korupcji. Po ustawieniu szybkości rozrastania się jej na 100x szybciej, korupcja rozprzestrzeniała się przez pustynię , dżunglę aż doszła do oceanu. Na szczęście mogłem to zatrzymać po drugiej stronie świata poprzez zasadzenie kilku Świętych Ziaren. Czad!A tak to brzmi w oryginale: I was playing around with "hardmode" corruption today. After setting the world update rate to 100x the corruption spread across a desert, through the jungle, and completely swallowed up one of the oceans. Luckily I was able to stop it on the other side of the world by planting some Hallowed Seeds. Fun times.Co myślicie o tym poście? Czy ten miecz to nowa tekstura złotego? A może jakiś nowy! I dlaczego on nim macha przy Cobalt Ore... Nadchodzi Cobalt Armor! Przeczytaj newsa na stronie TerrariaHQ - kliknij.  | 
		|||
| 

29-08-2011, 22:42,  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Terraria 1.1.0 - Pierwsze info o nadchodzących zmianach! 

na dole lezy zabity nietoperz dlatego miecz trzyma w reku

| 
		|||
| 

29-08-2011, 23:23,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Heh, właśnie odkryłem, że dodadzą wiertło ;d  

Ale panie "Gość" masz rację, redigit dodał komentarz "czy nadal myślicie, że kopałem mieczem?" do zdjęcia: ![]() http://www.terrariaonline.com/threads/so...ril.55202/  | 
		|||
| 

01-09-2011, 09:45,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Może jeszcze koparkę dodadzą... :] 

Mnie ten pomysł z wiertłem się nie podoba.  | 
		|||
| 

06-09-2011, 22:55,  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Mi do końca też. Zawsze uważałem że albo gra się w świecie fantasy albo w innym. Pamiętacie grę Arcanum ? Tam była magia miecze i pistolety. Mi to osobiście nie przypadło do gustu. Choć mamy parę ras zajmujących się wynalazkami ( Gnomy , Krasnoludy) to i tak średnio mi podchodzą takie rzeczy. Co prawda Terraria ma troszkę inny klimat i dzięki temu powoli zmieniam zdanie. Te wiertło przy pistoletach to jeszcze nie barbarzyństwo. Mam nadzieje tylko ze samolotów ani czołgów nie będzie  

![]()  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

![[Obrazek: mithril.png]](http://www.terraria.org/junk/mithril.png)
				![[Obrazek: unledpqk.jpg]](http://img17.imageshack.us/img17/4145/unledpqk.jpg)